Sisällön tarjoaa Blogger.

SYY HILJAISUUTEEN


Monet ovat ottaneet jo yhteyttä päivityksien puuttumisen suhteen ja tiedän, tämä on ollut itsellenikin todella hankalaa, varsinkin kun on pitänyt sisällään suuren suurta salaisuutta. Mutta tänään koitti se päivä, että kerron mistä kiikastaa :D 

Yhtäkkinen pussikeittojen lopettaminen johtui täysin siitä, että tein positiivisen raskaustestin. Jos posittivista testiä ei olisi tullut, olisin jatkanut ehdottomasti vielä kuukauden tai kaksi pussittelua :) Tästä syystä minulla oli äärimäisen hankala kun jouduin siirtymään oikeastaan heti normaaliin ruokavalioon kun olisin halunnut tehdä sen vaiheittain ja äärimmäisen hitaasti kunnes olisin saavuttanut sen ihannepainoni. Mutta raskaus on toivottu ja sitä parempaa palkintoa en olisi voinut saada painonpudotusurakan päätteeksi.

Voisin kirjoittaa ummet ja lammet viime viikkojen ja kuukausien tapahtumista, mutta jos vaikka jatketaan tästä eteenpäin ja nyt on paljon helpompi päivittääkin elämäntaparemontti blogia kun tämä raskaus on julkaistu :)

Aion pitää pintani painon suhteen, enkä todellakaan aio päästää sitä repsahtamaan ylöspäin. Pakostakin jonkin verran tulee kiloja lisää, mutta kohtuuden aion säilyttää ja herkkuihin en ole edelleenkään koskenut :D Voitteko kuvitella, lähes 7 kuukautta ilman sokeria ja sen tuomaa pöhnää :D

( Kuinka moni muuten ajatteli, että syy blogihiljaisuudelle johtuisi repsahtamisesta :D ) Onneksi sellaista ei ole tapahtunut, eikä tule tapahtumaan.  

Mutta, tässäpä eilen otettu kuva tämän hetkisestä tilanteestani, maha on kasvanut, mutta ei syömisestä :D


Ei kommentteja

Kiitos kommentista.