Sisällön tarjoaa Blogger.

Vähän vaan.. jouluisia koristeita..
Ihanaa, tänään on siivouspäivä ja jos vaan tämä pienoinen pakkanen on vielä iltapäivälläkin kun töistä pääsen niin täytyy kyllä viedä matotkin ulos vähäksi aikaa. Raikkaan ulkoilman tuoksu on kyllä taivaallinen ja jotenkin siitä tulee niin mukava fiilis kun matot on olleet ulkona ja lattiat on mopattu. Että minä rakastan sitten näitä torstai päiviä :D

En voinut vastustaa enää enempää mieltäni sillä oli pakko asetella esille jo nämä Lifestylenordicista hankitut TineK:n tuotteet. En varmaan koskaan ole ollut näin "merkkiuskollinen" minkään sisustustuotteiden kanssa, mutta Tine K:n tuotteet ovat kyllä sulattaneet sydämeni ja tehneet sinne pesänsä :D Jokin niissä tuotteissa vain sykähdyttää ja tekee vaikutuksen, onkohan se sitten se sellainen pehmeys, yksinkertaisuus vai mikä :)

Kaunis ja yksinkertainen puutikuista valmistettu kuusi on aika kiva ja valloittaa yksinkertaisuudellaan ( onkohan tällaisia tikuista tehtyjä kuusia käytetty ennen vanhaan joulukoristeluissa, voisi ainakin äkkiä kuvitella, että olisi käytetty...  ). Toinen yksityiskohta johon ihastuin Tine K:n tuotteissa oli tämä viime vuonnakin jo valikoimissa ollut Funkytree joulukuusi, kivan erilainen ja ei ehkä kuitenkaan niin jouluinen :) ? 

Tällaista täälla, hieman jo joulu höperyyttä ilmassa, mutta mitä väliä, jokainen tyylillään :D

8 kommenttia

 1. Tine K on kyllä niin valloittava :-) tykkään myös hirveästi :-)
  nuo ovat todella kauniit ja ei kuitenkaan nyt liian jouluisia ♡

  Arvaa kuinka iloitsen arvontavoitostasi joka eteisessä on :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ei liian jouluista, vaikka vähän jouluisia ovatkin :D

   Se sopii teille oikein kivasti , se tinen valaisin ♥

   Poista
 2. Ihan vähän vaan :) Mä ajattelin uskaltaa ens viikolla jo vähän käpyjä laittaa, kun ei oo ehkä kuisteskaa niiiiiin joulusia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun tarttee tänään mennä käymään metsässä hakemassa kans vähän käpyjä ja muita tarpeita sisustukseen :D

   Poista

Kiitos kommentista.