Sisällön tarjoaa Blogger.

Vierailulla kauniissa kodissa


Tänään sain vierailla ihanan bloggaaja kollegan Hansulin ( Valkoisen kartanon elämää ) kotona ja voi kuinka upea koti siellä odottikaan. Heti kun ulko-ovesta astui sisään olin myyty. Vaikka sisustusmakumme eroavat toisistaan pidin Hansulin kodista silti erittäin paljon, talo huokui kartanotyyliä ja ilmapiiri oli erittäin kodikas. Vaikka kyseessä oli maalaisromanttinen koti, ei tavaraa ollut silti liikaa, vaan koti oli sisustettu hillitysti ja ajatuksella, että jokaisella tavaralla on oma tarina ja oma paikkansa.  

Jos minun täytyisi toteuttaa Hansulin kotona blogeissakin kiertävä "punaisen maton paikka" haaste, tietäisin tasan tarkkaan mihin maton sijoittaisin. Eteisestä kun astui sisään, avautui sieltä upea näkymä keittiöön, siellä olisi punaisen maton paikka. Itse ainakin ihastuin täysin siihen näkymään. 

Kiitos vielä Hansuli, että sain piipahtaa kotonasi ♥ 

15 kommenttia

 1. Wautsi! Osatapa kuvata noin hyvin. Meidän kotihan näyttää upealta näissä sinun kuvissa :D Miehen sisustumaku on niin erilainen kuin minun, että nämä kaksi yhdistämällä on saatu aikaan tämmöinen hillitty maalaisromanttinen koti. Mies ei kestäisi, jos laittaisin joka paikan täytteen pikkusälää ;) Itsekin tykkään keittiöstä! Olohuone sen sijaan on haastava sisustettava, kun se on niin avara. Kiitos käynnistä ja ihanasta jutusta, oli mukava nähdä oma koti toisen silmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sinäkin osaat kuvata <3 tuo on totta, että olkkari oli niin iso että sen sen sisustaminen on varmasti haastavaa muttq kaunis sekin tila oli :) upea koti kokonaisuudessaan, kiitos vielä kun avasit ovet meille :)

   Poista
 2. Onpas vain upean näköinen koti! Ja uusi blogituttavuus minulle. Pitääkin käydä kurkkimassa. Minusta bloggailussa on parasta kun pääsee kurkkimaan monen tyylisiin ja kauniisiin koteihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipas kiva kun löytyi uusi blogituttavuus :) se on totta, ja itse ainakin tykkään just siitä että kun on kauan lukenut bloggaajan blogia ja sitten pääsee piipahtamaan livenä kylässä niin se on jännä tunne :)

   Poista
 3. Laitoinkin tuonne blogiini kommenttiin niistä vaatteista, että meidän naapurissa olit ja samoilla kutsuilla. En heti hoksannut, kun se vauva hämäsi (muutenkin vähän väsy aluksi vaivasi ja heikensi tarkkaavaisuutta) ja ehditte lähteä , kun ajattelin kahvin jälkeen tulla porinoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä? :) miten minäkään en tunnistanut :) nyt jäi kyllä vaivaamaan kuka niistä olit, mulla on kaks vaihtoehtoa mielessä :)

   Poista
  2. Mää olin se ryytynyt vauvamaha sohvalla :) Ei sitä hoksaa, kun ei osaa odottaa, en minäk ennen, kun kuvasit jotain keittiössä. Varmaan jos mulla ois ollu lapset mukana ois paremmin tunistanut ;) Sun kaverikin oli varmaankin meidän hyvän perhetutun sisko, oltu samoissa huutokaupoissa. Harmitti kyllä, kun huomasin teidän lähteneen.

   Poista
  3. Niinpä tietty :D Sulla olikin kaunis maha, kiinnitin huomion :D Se minun kaveri oli Jaana, At home bloggaaja :)

   Poista
  4. Amalia: Sinäkö se olitkin? Katsoin kyllä että oletpa jotenkin tutun näköinen! Heh :) Tosin on siitä jo sen verran kauan kun tavattiin, joten en osannut ollenkaan yhdistää :)

   Poista
 4. Otitpa upeita kuvia! Toki tämä koti oli niin upea että huonoja kuvia ei sieltä taida saadakaan..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana :) upea koti kyllä oli, meidän täytyy alkaa useammin vierailemaan muiden kodeissa :)

   Poista
 5. Oi että oot onnistunut taas napsimaan upeita kuvia!! :) Kaunis on koti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Saikku ♥ Hansulilla on upea koti, ehkä saadaan siellä viettää joku bloggaaja miitti tulevaisuudessa :)

   Poista
 6. Upea koti ja sisustus todellakin!
  Hyviä kuvia olet ottanut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koti oli kyllä kaunis , on nää bloggaaja tapaamiset vaan niin antoisia :)

   Poista

Kiitos kommentista.