Sisällön tarjoaa Blogger.

Jakkaran tuunaus

Osallistuin Teknoksen "tuunaa jakkara" haasteeseen ja laitoin mieheni tällä kertaa asialle tämän projektin osalta. Teknokselta saatiin tarvittavat pohjamaalit sekä pintamaalit ja Ikeasta tuli näppärä pienikokoinen jakkara, jollaista olemme kaipailleet takan läheisyyteen, jotta saadaan nyt lämmityskauden koittaessa taas pellit takasta näppärämmin auki kun on jakkara mihin nousta. 

Tällä kertaa meidän tuunaus projekti oli suht tylsä. Mies pohjamaalasi penkin kasaamattomana kertaalleen ja varsinainen maalipinta maalattiin kahdesti. Pyrittiin saamaan sävy mahdollisimman lähelle kodissamme olevia uusia Ikean nojatuolien kangasta. Sävy penkissä on harmahtava, ehkä hieman sinertävä ( NCS S 3502-B ) ja omasta mielestäni mätsää kivasti nojatuolien kanssa. Jakkarasta haluttiin juuri sellainen, että se sävynsä puolesta sopisi moniin eri tilanteisiin ja useampaan huoneeseen. 

Mukavaa maanantai - iltaa

12 kommenttia

 1. Kaunis väri. Jakkara sointuu tosi kauniisti väreihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jakkara oli kyllä tarpeellinen meidän kotiin ja sävynsä puolesta se sopii nyt oikein loistavasti tähän huusholliin :D

   Poista
 2. Kivanvärinen jakkara, ja nuo nojatuolit on tosi mageet! Mistä tuo ihana peitto on peräisin? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peitto on Tine K:n ja lifestylenordicista, se on super ihana ja äärettömän lämmin ja tällä hetkellä tosi tarpeellinen kun tuntuu, että palelen kokoajan :D

   Poista
 3. Kaunis jakkara, sävykin on oikein kiva. :) Teillä on niin kaunis koti!

  VastaaPoista
 4. Hih, meillä on makkarissa melkein samis jakkara! :D Ostin joskus facen kirppikseltä vanhan ruman jakkaran ja tuunasin puuvahalla. Niin identtisen näköinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) nää jakkarat , pienet ja sirot on kullä äärettömän käteviä mm. Kun tarttee nousta takan peltiä aukasemaan :) onko teillä makkarissa yöpöytänä se jakkara vai muuten vaan koristeena ?

   Poista
 5. Mullakin odottaa tässä keittiössä yks tuunattava. Pitäisi maali hakea ja saada inspis..;)

  VastaaPoista
 6. Oikein kaunis sävy jakkarassa! :-) Peukut sille! <3
  Teillä näyttää niin kauniilta! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.