Sisällön tarjoaa Blogger.

Jouluiset asetelmat

Olen viimeisten kuukausien aikana saanut paljon onnellisuutta siitä, että olen tarttunut jälleen kameraan. Alkuvuosi meni valokuvauksen osalta täysin harakoille ja kamera joutuikin hetken pölyttymään hyllyllä, se inspiraatio ja kiinnostus vaan puuttui. 

Nyt kun innostusta on jälleen kesän jälkeen löytynyt, kuljenkin kamera kaulalla lähes aina, viikonloppuisin taidan suurimman osan ajasta elää siten, että näen kaiken siten kuin katsoisin kotiamme kameran etsimen läpi :D Valokuvaus on hieno ja luova harrastus, josta voi saada paljon ja toisekseen se myös antaa paljon. 

Jokin aika sitten kaverini totesi, että kun meillä ei ole yhtään kuvia esillä, se on oikeastaan ihan totta, mutta en ollut itse koko asiaa edes ajatellut tai osannut ajatella, että olisi hienoa, jos kirjahyllyssä olisi esillä edes muutamia kuvia. Kaverini lausahduksesta viisastuneena päätin hankkia kehyksiä ja nyt käynkin läpi kuvia, mitä aion esille laittaa :) 

Onko teillä kuvat vitriinissä tms. esillä, vai kehystättekö kuvat kollaasin muodossa seinälle yhdeksi taulukokonaisuudeksi? Vai löytyykö ne teiltäkin kaappien kätköistä kuten meiltä :) ?

15 kommenttia

 1. Hei pakko kysyä, että onko nämä kuvien asetelmat teillä jo esillä? Minulla haluttais jo niiin kasata valkoinen pieni kuusi valkoisine palloineen... Mutta kaikkien mielestä liian aikaista :D jasminella82

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä suurinosa näistä tavaroista on esillä :D ei just tällaisissa asetelmissa mutta esillä ovat :) jokainenhan tekee niinkuin haluaa ja en minä ainakaan kuuntele ketään vaikka joku sanoiskon että olis liian aikaista :D

   Poista
  2. Kiitos - nyt nököttää kuusi takan vieressä :D jasminella82

   Poista
 2. Kivoja kuvia :) Alkaa jo joulu hiipiä täälläkin mieleen...

  Itse olen juuri tekemässä kollaasia perheemme kuvista ja "uusimassa" kehyksiä...liian moni tärkeä kuva on vieläkin muuton jäljiltä laatikossa. Aikaisemmassa kodissa minulla oli iso kuvakollaasi seinällä, mutta nyt en raski tehdä reikiä seiniin ja mietin tarkemmin mitä mihinkin laitan. Projekti senkun kestää ja kestää...pikkutarkan käsittelyssä odottavat seinälle pääsyä vielä ensi joulunakin ;)

  Mukavaa joulun odotusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko kokeillut niitä tarroja taulujen kiinnitykseen? Ei tarvitse porailla reikiä vaan kehyksen taakse laitetaan tarra ja vastakappale on seinässä :)

   Poista
 3. Ihania asetelmia! Täälläkin niin jo kutkuttaa, laittaa Joulua enemmän esille. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muutakuin laittamaan, ei kukaan kiellä :) joulun odotus on niin lyhyt aikaista että siitä kannattaa nauttia :)

   Poista
 4. Meillä on pojasta valokuvia kehyksissä lipaston päällä. Tekisi mieli tehdä joku kollaasi pojan huoneen seinälle. :) Pitäs saada vaan virtaa, kuvien valitseminen on se työläin homma. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvien valitseminen on kyllä työlästä ja todella aikaa vievää :)

   Poista
 5. Aivan ihania kuvia!! Tuli niin jouluinen fiilis näitä katsellessa :)

  VastaaPoista
 6. Voi vitsi, ihanalta näyttää. Luettiin tänään tyttöjen kanssa joululehtiä ja mietittiin, että askarreltaisiin oksista tähti. Oletko itse tehnyt oksakuusen? Millähän se kannattaisi sitoa..

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuusi on tine K:n mutta voihan tuollaisen tosiaan tehdä itsekin :) voisiko juuttinarulla sitoa osat? Ihanaa viikonloppua :)

   Poista
  2. Kiitos, täytyy kokeilla miten onnistuu. :)

   Poista

Kiitos kommentista.