Sisällön tarjoaa Blogger.

Jouluiset tähdet

Voi että minä olen jo aivan jouluisissa fiiliksissä, ei millään malta olla kulkematta tätä omaa polkua jouluhössötyksen kanssa, tiedän, että moni pyörittelee päätään aikaiselle joulunlaitolle ajatellen, että ainoa oikea hetki laittaa jouluiset jutut esille on joulukuun alussa tai viikkoa ennen joulua :D Mutta minut tuntevat ja blogia useamman vuoden seuranneet tietävät kyllä, että tämä joulu ei ole poikkeus jouluhössötyksessä :D Onneksi myös muut bloggaajat alkavat hiljalleen lämmetä joulunlaitolle :)

Rakastan joulua ja ennen kaikkea sitä joulun odotusta. Kuulun niihin, jotka fiilistelevät täysin ennen joulua ja kun tapaninpäivä koittaa tulee tunne ja olo, että joulu on ohi ja on aika kerätä jouluiset kimpsut takaisin kaappeihin odottamaan taas seuraavaa vuotta. Minkäs näille tekee, meitä on niin monenlaisia ihmisiä :)

Viritin olkkarin ikkunaan punaisen tähden. Aiempina vuosina ikkunaa on koristanut suuren suuri valkoinen tähti, mutta tänä vuonna ajattelin tehdä poikkeuksen ( tämä vuosi kun on muutoinkin ollut niin erityinen ja ihanan erilainen ♥ )

Kaapista löytyi myös ylimääräisenä pöytävalaisimen jalka johon laitoin tähtivarjostimen kiinni ja näin siitäkin saatiin kivan pirtsakka jouluinen pöytävalaisin.

Ihanaa viikonloppua ♥

22 kommenttia

 1. Täällä myös laitetaan joulua pikku hiljaa,tänään tåhdet ikkunaan,lämpimämmät matot lattiaan.
  Joulun siivoan vasta loppiaisena pois. Tonttuja vähentelen kun vuosi on vaihtunut. Monena vuotena en ole lukenutkaan blogeja kun niin monessa paikassa aletaan hehkuttamaan kevättä heti joulun jälkeen.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen tehköön miten haluaa :D Ei ketään voi parjata siitä jos haluaa kevään fiilistellyt aloittaa vaikka uuden vuoden jälkeen, jokainen elää omaa elämää ja suotakoon se heille :D Ja just niin kuin sanoit, jättää lukematta jos sellainen ärsyttää :D

   Ihanaa joulun odotusta ♥

   Poista
 2. Ihanan joulun punaiset tähdet! Täällä on myös samoin ajattelija.. Naapurit varmaan katsoneet silmät pyöreinä ku tähdet olleet hyvän tovin jo ikkunassa :D ja tosiaan joulu lähtee joulun jälkeen niin pian ettei isäntä ehi kissaa sanoa :) mutta nyt nautiskellaan näistä, ajatteli muut mitä haluaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin, jokainen tyylillään :D Tää joulun odotus on niin ihanaa aikaa ♥ Ei paremmasta tietoakaan :D

   Ja olen samaa mieltä, ajatelkoot muut mitä ajattelee, joulustellaan me :D

   Poista
 3. Joulua saa ja pitää laittaa täsmälleen silloin, kun itsestä siltä tuntuu. :) Olen monena vuotena aloittanut joulufiilistelyt jo heti juhannukselta, mutta pari viime vuotta on fiilistely alkanut "vasta" lokakuussa ja koristelu marraskuussa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, juhannus on kyllä aika aikaisin :D Oot kyllä ihana ♥ :) Mutta se on totta, ne pitää aloittaa silloin kun siltä tuntuu :)

   Poista
 4. Ihana! Mistä olet ostanut sillä minäkin haluan meidän edes vähän punaiseen jouluun punaisia tähtiä :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näiden ostosta on niin kauan aikaa, etten kyllä muista mistä ne on ostettu, epäilen kuitenkin että Haaparannasta, rustasta :D

   Poista
  2. Se voisi ollakin mahdollinen kauppa kun sisustud ja sepustus blogissakin on punaisia tähtiä. Menenpä kysymään sieltä tietäisikö/muistaisiko hän :D

   Poista
 5. Täällä samanlainen jouluhössöttäjä :D Aloitan sen hössötyksen jokavuosi aikasin, mutta se vaihtelee vuosittain millon haluan joulusta eroon. Joskus on heti joulunpyhien jälkeen tehny mieli siivota kaikki jouluinen pois, mutta muistan että viimevuonna en millään olis raaskinu luopua joulusta. Toisaalta viimevuonna saatiin rempan takia vasta niin viimetipassa nauttia joulutunnelmasta, että ehkä sitä sen takia halus venyttää.
  Ihanan pirtsakat nuo punaiset tähdet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä onkin niin ihana jouluinen tunnelma jo siellä ♥ Joulu hössöttäminen on ihanaa :D ♥

   Poista
 6. Ihanat tähdet! Minä laittelen joulua aina vähän fiiliksen mukaan. Yleensä olen laittanut koristeita joulukuun alussa ja ottanut loppiaisen aikaan ne pois. nyt luulen, että laitan tulevana viikonloppuna tai ensi viikolla! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) ei muutakuin joulua jo laittamaan :D Onhan se ensimmäinen adventtikin reilun viikon päästä :)

   Poista
 7. Mukavaa vaihtelua tuo punainen tähti :-)
  Itsellä tuli viimevuonna aloitettua liian aikaisin, kun jo joulupäivänä alkoi koristeet ärsyttämään :-D Siksi yritän malttaa vielä, että "jaksaisi" sinne loppiaisen tienoille :'-D
  Kauniilta näyttää siellä kyllä, eikä liian jouluista ollenkaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen tekee niinkun itse parhaaksi katsoo :D Ei meilläkään ole kuin nuo muutamat punaiset joulutähdet ja muutama joulukukka ja enempää tuskin tuleekaan :D Mutta slti niistä tulee niin jouluinen fiilis ♥

   Poista
 8. Sä olet tosiaan ihan joulussa :)). Me päätettiin minin kanssa, että joulukuun eka laitetaan koristeet :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos ihan rehellisiä ollaan niin ei meillä ole kuin muutamat joulukukat ja muutama punainen tähti, jotka saa aikaan sen joulufiiliksen ;)

   Poista
 9. Ihan mahtavaa kun sielläkin jouluttaa! :-) On niin ilo katsella myös kun laitat innoissaan joulua, täällä toinen :-D

  Kauniit ja tunnelmalliset tähdet! <3

  Toivottelen kaunista viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minä niin rakastan joulun odotusta, se on vaan niin ihanaa aikaa ♥ ihanaa viikonloppua sinulle myös ♥

   Poista
 10. Voi, miten kaunista ja sopivan jouluista teillä! Et ole yhtään liian ajoissa, eihän siitä joulusta ehdi nauttia, jos koristeet laittaa vasta juuri jouluksi esiin ja heti uutena vuotena pois. :) Kaunista ja tunnelmallista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Jenni ♥ Niinpä, eihän sitä ehdi yhtään nauttimaan jos liian myöhään koristeet laittaa :D

   Poista
 11. Ihanan pirteän punainen tähti. Kaunis ja jouluinen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.