Sisällön tarjoaa Blogger.

Kauniit tuikkuastiat

Se ois kuulkaa jo torstai, eli siivouspäivä ja huomenna onkin sitten taas se viikon odotetuin päivä :D Millään ei tänään viitsisi alkaa siivouspuuhiin sillä olo ei ole mitä parhain, mutta ei kai se auta, täytyy tarttua imurinvarteen ja laittaa mopit heilumaan :)

Näin syksy- ja talviaikaan monissa kodeissa ne kynttilät ja erilaiset tuikkuastiat ovat tärkeässä roolissa luomassa tunnelmaa ja valoa pimeisiin päiviin. Itse lukeudun niihin, jotka hankkivat erilaisia tuikkuja, jotta tunnelma kodissa olisi lämmin ja valoisa jotta sen pimeän ajanjakson jaksaa ilman synkistelyjä :D

Minulla on tapana lähes joka ikinen ilta sytyttää kotimme kaikki tuikut ja kynttilät palamaan, fiilistellä iltaa ja luoda arjen keskelle hetki ylellistä tunnelmaa ja uskon, että näin tekee moni suomalainen perhe  talvisaikaan. On jotenkin rentouttavaa kuin voi hektisen työpäivän jälkeen istahtaa hetkeksi kynttilöiden loistaessa.

Kerroinkin viikonloppuna kuinka sain kunnian tutustua blogiyhteistyön tiimoilta be&liv tuotteisiin.
Nyt testauksen pääsi tuikkujen suurkuluttajalle mieluisat tuotteet, nimittäin blossom tealight candle holder. Tuikkuastiat joiden upea ja moderni ulkonäkö miellytti välittömästi silmää ja kuinka kaunnis tunnelma näistä tulikaan kun sytytti tuikun. Valitsin itselleni mustan ja kuparinsävyisen tuikkuastian. Valikoimissa on näiden lisäksi myös kultainen sekä valkoinen väri.

Tuote on suomalaista designia.Yhteistyössä www.beandliv.com

6 kommenttia

 1. Onpa tosiaan kauniit! Kyllä ne kynttilät kuuluvat ehdottomasti syys iltoihin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä :) ilman kynttilöitä ei kyllä osaisi olla :)

   Poista
 2. Todella kauniit! Ja upean tunnelmalliset kuvat sait muutenkin otettua :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä olivat kyllä todella kauniit <3 itse tykästyin todella paljon :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Itsekin ihastuin näihin tosi paljon, tulee niin kaunis tunnelma kun tuikut palaa ♥

   Poista

Kiitos kommentista.