Sisällön tarjoaa Blogger.

Kimallusta
Joulunaikaan on ihana laittaa hieman "bling, bling" koristepäällisiä luomaan juhlavampaa fiilistä ja ihastuinkin näihin valko-kultaisiin tineK:n koristepäällisiin samantien kun ne eteeni tulivat Lifestylenordicissa.

Päälliset sopivat oikein kivasti yhteen H&M:n paljettipäällisten kanssa ja yhdessä ne saavat aikaan mukavan säihkeen ja jotenkin huoneesta tulee heti astetta juhlallisempi :D

Kyllähän sitä pienilläkin asioilla saa erilaisen fiiliksen tilaan ja ainakin itse olen huomannut tässä syksyn aikana sisustaessani uudella tyylillä, että ei kaiken tarvitse olla niin sävy, sävyyn ja tyyliltään prikulleen samanlaista. Pitää uskaltaa rohkeasti yhdistellä erisävyjä ja erityylejä :)

Mukavaa iltaa ♥ Ihanaa, huomenna jo perjantai ♥

11 kommenttia

 1. Meilläkin tuli tänään vähän joulujuttuja ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kyllähän se jo marraskuun lopussa vähän joulua pitääkin olla <3 :D laitathan kuvia blogiin :)

   Poista
 2. Kaunista blingblingiä, ja niin kodikasta ♥ :-) Ja tuo matto ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ihanasta kommentista <3 itsekin tykkään että meillä on nyt sellaista lämpöisen kodikasta :)

   Poista
 3. Ihan totta! Saa niin kivoja yhdistelmiä kun on rohkeasti vähän kaikenlaista, tietty hyvällä maulla niinkuin teilläkin :) Ihana blingbling tyyny :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, rohkeasti pitää uskaltaa sisustaa :) Kieltämättä itsellä tulee toisinaan myös virhesisusteluita, mutta niistähän sitä oppii ja kehittyy :D

   Poista
 4. No on kyllä kodikasta! Voi että ♥ Ja ehdottomasti kokeilee. vaikka välillä meneekin/meniskin ihan metsään :) Sitten sen jälkeen yleensä tuleekin se huippuinspiraatio ja sitä myöten super lopputuloskin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, aina pitää uskaltaa kokeilla ja nää ahaa elämykset on aika super hauskoja :D

   Poista

Kiitos kommentista.