Sisällön tarjoaa Blogger.

Perjantain ajatukset


Se on kuulkaas perjantai, ihan parhautta. Toivottavasti nämä ihanat pikkuiset pakkaset jatkuisi läpi viikonlopun ja saataisiin nauttia aurinkoisista päivistä kera pienen lumipeitteen.

Viikonlopulla on luvassa pieni reissu ja täytyisi hieman ennättää katsoa vielä Ikean ostoslistaakin, tosin tällä kertaa me ei oikeasti tarvita yhtään mitään, joten lista jäänee lyhyeksi. Mutta se on silti melko ihme, että jokikinen kerta kun ikeassa käy, sieltä ei ole ensinkään a ) mitään ostettavaa ostoslistalla ja b ) silti sinne menee aina, siis aina, iso tukku rahaa, en muista että koska viimeksi olisi alle satasella selvinnyt ikean kassojen ohi :D Mutta kun takaraivossa kolkuttelee edelleenkin se ostoslakko kuukausi niin eipä paljon jää vaihtoehtoja kun yritän kovapäisesti tätä lakkoa noudattaa :D

Mutta niin kai se on, että tämä syksy ja alkutalvi ovat sellaista aikaa, että se peränrakentamisvietti syntyy ja tulee kesän jäljiltä halu sisustella ja luoda lämpöistä kotia talven keskelle ( eikai sitä muutoin jaksa tätä pimeyttä), vai mitenkäs teillä muilla, sisustellaanko teillä talvella enemmän ja kesällä vähemmän, vai onko vuodenajoilla mitään merkitystä?

Mukavaa viikonloppua ♥

17 kommenttia

 1. Kevät on mulla perinteistä sisustusaikaa, mutta nyt miettiessäni niin on tosiaan tullut sisusteltua lähiaikoinakin. Taas niin hyvät kuvat, että voisivat olla suoraa sisustuslehdestä! Leppoisaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse keskityn yleensä keväisin vaan kukkiin, aika jännää :D Ja touhotan jo siinä vaiheessa piha juttujen kanssa niin ehkä minulla jää sen takia ne kevät sisustelut sitten vähemmälle :D

   Kiitos paljon ihanasta kommentista ♥

   Poista
 2. Minä kovasti tykkään tuosta hyllyköstäsi ja kaikki sen esineet ottaisin itselleni. Jotakin noista minulla onkin.
  Minä taidan olla outolintu mutta sisustelen enemmän kesällä jolloin olen kotona ja lomalla. Toki syksyllä alkavat kynttilät ja lamput vallata tasoja. Ja tyynyjä, pehmeitä sellaisia, laittelen lisää.
  Kivaa viikonloppua ja reissua! Ps. Ikeassa minulle käy samoin.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmisiä on erilaisia ja jokaiselle eri vuodenajat vaikuttavat eritavalla :) Ihanaa viikonloppua sinulle myös :)

   Poista
 3. Hih, äärimmäisen harvoin on kyllä tullut Ikeasta ostoksitta poistuttua. :D Kyllä pimeä talvikausi on ehdottomasti aktiivisempaa sisusteluaikaa, kesällä kun on menoja ja ulkopuuhia siihen malliin, ettei sisätiloja ehdi ajattelemaan. :) Mukavaa viikonloppua ja kivaa reissua teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin, keväällä ja kesällä ei paljon ulkopuuhilta ehdi sisustelemaan :D Mekin herätään oikeastaan talvihorroksesta ja vietetään kesät pihalla :D Nukkumassa vaan sisällä käydään :)

   Poista
 4. Ihastuin muhkeisiin olohuoneesi tyynyihin, mahtaakohan niitä olla vielä jossain saatavilla?
  Ihanan inspiroiva blogi sinulla : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyynyt on Ikeasta ja kyllä niitä vielä saa :)

   Poista
 5. Syksy minulla sisutusaikaa, kesällä taas innostus lopahtaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, kesällä into lopahtaa ja syksyllä se nostaa päätään :D

   Poista
 6. Ihanan tunnelmallisia kuvia! <3 Kivoja suunnitelmia viikonlopulle, ihan totta kyllä, mitä kirjoitit Ikeasta. :D
  Kivaa perjantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni ♥ Viikonlopusta on tulossa kyllä hauska ja hieman erilainen :)

   Ihanaa viikonloppua :)

   Poista
 7. Voi miten kauniin tunnelmallista teillä onkaan! <3
  Kyllä ainakin minulla kesäisin sisustaminen ja kodin laitto jää huomattavasti vähemmälle ja blogikin päivittyy paljon harvemmin. ;) Syksyn tullessa kiinnostaa jälleen ihan eri tavalla suunnitella kauden somisteita ja ideoida uusia askartelukohteita. ;) Kesäisin tulee muutenkin vietettyä aikaa ulkona paljon enemmän, ehkä senkin vuoksi koti jää hetkeksi vähän vähemmälle. :)

  Ihanan lumisateista perjantaita sinulle sinne! :)

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon <3 sitä ei itse näe sitä omaa kotia niin kauniina kuin te lukijat kerrotte :) toki kun näitä seiniä tuijottelee päivät niin jossain vaiheessa katoaa se tajunta miten kodin näkee :) pitäisi siis toisinaan osata katsoa kotia ulkopuolisin silmin :)

   Ihanaa viikonloppua :)

   Poista
 8. Ihanalta kuulostaa viikonloppu 💟
  Ajelkaa varoen ☺

  Iloa viikonloppuun 💖

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, nautiskellaan viikonlopusta :D

   Poista
 9. Ikea on uskomaton paikka, jossa saa kulumaan sitä rahaa ihan huolella. Meilläkin olisi tarvetta käydä, mutta ei vaan olla päästy! :)

  Kivaa lauantaita.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.