Sisällön tarjoaa Blogger.

Pihan koristevalot
*Blogiyhteistyö Indiedays ja Airam ( www.airam.fi/kuluttajille/  )*

Tähän aikaan vuodesta monet miettivät pihan koristevalojen laittamista. Viime vuodesta viisastuneena me päätettiin laittaa pihan tunnelmanluojat kuntoon ennen lumentuloa ja niitä paukkupakkasia. Mikään ei ole sen ikävempää kuin sormet kohmeessa lumipyryn keskellä asennella niitä talvivaloja pihalle :D 

Yhteistyön merkeissä sain Airamilta Halloween juhlaan ja pihan koristevalaistuksen luomiseen upeita valaisimia. Halloween aiheiset koristevalot olivat bileiden tunnelmanluojat ja saivat aikaan oikean juhlafiiliksen ja loivat sen viimeisen silauksen illan kemuille. 

Pihan koristevalot ovatkin sitten asia erikseen, joka ikinen vuosi ihastelen sitä tunnelmaa, mikä ihmisten pihoilla loistaa, se tunnelma on jotain kaunista ja ärettömän ihanaa, valkoinen maa, myöhäinen ilta ja hiljaisuus, joten päätin, että tänä vuonna meidänkin piha saa osakseen tällaista valojen loistetta.

Led kukkapuut ovat ehdottomasti lemppari valot joihin olen törmännyt. Tällaisilla puilla saa kivasti kerroksia valaistukseen ja mikä parasta, ne näyttää aika kivoilta ja hieman harmittelen, etten saanut kuvattua sitä oikeaa tunnelmaa, joka pihalla on illan hämärtyessä kun koristevalot syttyvät. 

Huvimajan nurkalla roikkuva led lyhty on oiva vaihtoehto perinteiselle lyhdylle. Tässä Airamin lyhdyssä on sisällä led valot, joten paukkupakkasilla ei tarvitse välttämättä mennä ulos sytyttääkseen lyhdyn loistoonsa.

Me laitettiin koristevalot ajastimen taakse, jotta niistä ei tarvitsisi huolehtia ( sammuttaa ja sytyttää ). Töistä tullessa on ihanaa kun saa ajella pimeällä kotiin ja nähdä kuinka valot loistavat.

Postauksessa näkyviä pihavalaisimia jälleenmyyvät Airamin tuotteita myyvät tavaratalot, rautakaupat ja marketit ympäri suomen.

Joko teillä on pihan valaisimet laitettuna? Vai kuulutteko yleensä samaan kastiin minun kanssani, jotka virittelevät valot silloin paukkupakkasessa ja lumipyryssä :D ?

Tällä hetkellä Airamilla on käynnissä kampanja, jossa vastaamalla voi voittaa 200 euron arvoisen tuotepaketin, joka sisältää pihanvalaistukseen tarkoitettuja valaisimia. Osallistumaan pääset täältä: www.airam.fi/kuluttajille/kampanja/

12 kommenttia

 1. Aivan ihania valoja. KAikki valo on niin tarpeen nyt. Itse en ole vielä laittanut valoja ulos, mutta pian olisi tarkoitus, ettei sitten tarvii pyryssä niitä laittaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta, talviseen aika jokainen valo on niin tarpeellinen :D Ei tätä pimeyttä muuten jaksa :D

   Poista
 2. Varmasti ihana tunnelma tuolla pihalla ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanat nuo puut! Minäkin virittelin viikonloppuna ensimmäiset jouluvalot pihalle. En viitsinyt heti laittaa koko arsenaalia. Ehkä ensi viikonloppuna loput. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo puut on hienot ja ehdottomasti luovat pihaan kivan tunnelman, suosittelen :D Minähän en malttanut olla jättämättä pihanlaittoa vain muutamaan valoon, vaan latasin kaikki, mitä kaapeista löytyi :D

   Poista
 4. Kylläpä näyttää ihanalta teidän valot. Luovat niin jouluista tunnelmaa. Mä olen myös viritellyt valot ulos siitä syystä myös, ettei tarvi sitten kädet kohmeessa niitä asetella. Mulla on myös ajastimet käytössä ja valot palaa aamuisin siihen asti, kun lähden töihin ja sitten taas syttyy viiden maissa ja palaavat noin klo 23 asti .Onhan se ekologistakin etteivät ole koko ajan päällä. Joulun aikaan mä sitten annan olla niiden päällä yötä päivää. Tunnelmallisia talvipäiviä nyt, kun sitä luntakin taas on tullut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, itsekin ajattelin, että paljon energiystävällisempää on kun on ajastimet :) Pitää katsoa jos itsekin antaisi olla jouluna yötä päivää päällä :D Ihania talvipäiviä sinullekin ♥

   Poista
 5. Ihania nuo halloweenvalot! Kertoiko Airam, mistä noita saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli kyllä tosi kivoja :) Airamin tuotteihan myy aika moni kauppa, Prisma, cittarit, anttilat jne , ainakin itse olen törmännyt nuissa kaupoissa niihin :)

   Poista

Kiitos kommentista.