Sisällön tarjoaa Blogger.

Siniharmaa makuuhuone
Välillä vähän muutakin kuin sitä punaista ;) Makuuhuoneessa joudutaan tekemään hieman muutoksia vauvan vuoksi ja kovasti yritän miestäni ylipuhua tämän makuuhuoneen kaappien purkamisessa, mutta vielä ylipuhuminen ei ole tuottanut tulosta, sillä hänen mielestään säilytystilaa tarvii, vaikkei se kaappien käyttäminen kovin helpoksi käy sen jälkeen kun pinnasänky makkariin tuodaan. Mutta toisaalta, pinnasängyn sijoittaminen meidän makkariin on vain väliaikaista niin kannattaako sitä kovin suuriin remontteihin ryhtyä, ei varmaankaan :)

Makkarissa vallitsee tällä hetkellä siniharmaa tunnelma. Löysin kaapeista isot siniset koristepäälliset ja ne pääsivätkin nyt käyttöön makuuhuoneessa. Lokerikko siirtyy varastoon tai oikeastaan se jo odotteleekin eteisessä varastohyllyksi menemistä :) 

Meillä on lähes aina ollut makuuhuoneena talon isoin huone ( pariovien takana oleva huone ), mutta jotenkin viimeisten kuukausien aikana olen tullut siihen tulokseen, että makkarissa ei tarvitse olla juuri ollenkaan ylimääräistä tilaa, koska siellä vain nukutaan. Käytännössähän se tila on hukkaan heitettyä tilaa, koska ainakaan meillä makuuhuoneessa ei koskaan muutoin vietetty aikaa kuin yöllä :D

Touhukasta keskiviikkoa :)

18 kommenttia

 1. meillä kanssa vauvan tulo laittoi huoneet kiertoon. Minulla ja miehelläni oli isoin makkari, mutta nyt menimme pienimpää huoneeseen, jotta kunhan vauva jo pärjää ilman yösyöttöjä saa vauva muuttaa isosiskon kanssa samaan huoneeseen (isoimpaan) ja keskikokoinen huone on sitten esikoispojan käytössä :) eipä sitä siellä makkarissa aikaa koskaan vietä, joten ihan hyvin riittää pieni huone, johon mahtuu hyvin meidän sänky ja pinnis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, olen samaa mieltä, että makkarille ei kovin isoa huonetta tarvii. Itse mietin kanssa tuota, että pitääkö lapsoset yhdistää nukkumaan samaan huoneeseen, jotta säilyisi leikkihuone, mutta tällä hetkellä minusta tuntuu siltä, että neiti kaipaa sen oman huoneen :)

   Poista
 2. Mies on oikeassa. "Isä tietää kaiken". :) Mukavaa päivän jatkoa.
  Orvokki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä kertaa hän taitaa tosiaan olla oikeassa :D

   Poista
 3. Kaunis ja rauhallinen tunnelma makkarissa :) tuo tila juttu on muuten aivan totta makkarin kohdalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään hillitystä värimaailmasta, joka saa ainakin levolliset unet aikaiseksi jos ei muuta :D

   Poista
 4. Siellä on taas touhuiltu! :) Ihana freshi sininen tunnelma makkarissa! :) Ja joo, elä ihan koko huonetta pura kun kohta se pikkuinen on jo vuoden ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä :D Tänään ehkä pakko hieman jatkaa näitä touhuiluja, sillä sain "pienen " inspiksen tuossa ruokatauolla :D

   Poista
 5. Minäkin olen miettinyt samaa, paitsi ei kyllä meidän suurin huone (makkari) kuitenkaan hirmu iso ole sekään! :-D Mutta virkistäisihän se vaihtelu ;-)
  Mukavalta näyttää teidän nykyinen makkari ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, mutta taitaa se teidän makkari kuitenkin isoin teillä olevista makkareista olla :D Ja ajattelepas kuin kiva se huone olis olohuoneen jatkeena :D Voin sanoa, että super mahtavaa. Me laitettiin eilen sohva sinne huoneeseen, siis mikä on olkkarin jatkeena ja ai että kun tuli kiva, ikään kuin olisi kaksi olkkaria ja enemmän tilaa viettää yhteistä aikaa :D Me katsottiin neidin kanssa tv:tä siellä perähuoneessa ja mies olkkarissa :)

   Suosittelen kokeilemaan :D

   Poista
 6. Eikö tuo lokerohyllykkö ollut juuri vähän aikaa sitten polttopuiden säilytyskalusteena? Joko sä kyllästyit siihen(kin)??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tämä ole kyllä eteisessä ollut, siellä on ihan omansa ja on edelleen polttopuiden säilytyskalusteena :D Leikkihuoneessa on ollut näitä lokeroita enemmänkin ja muutama niistä on ylimääräisenä tällä hetkellä ja toinen niistä käväisi makkarissa ihan kokeilumielessä ;)

   Eipä siis kannattaisi heti alkaa huutelemaan ja olettamaan kun ei tiedä ;)

   Poista
 7. Muka kommentoin jo tähän mutta kone jotain sekoili niin piti tulla tarkistamaan. Ei tainnut lähteä joten yritetäänpä uudelleen. Niin sitä piti vain sanomani että ihana on tuo päiväpeitto ♥ Ja kivaa keskiviikkoa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tinen päiväpeitto on kyllä super ihana :) ihanaa keskiviikkoa sinullekin, pian nähdään ♥

   Poista
 8. Meillä on myös makkarissa harmaata ja sinistä, tosin vaaleansinistä. Mutta nuo värit kyllä sopii makuuhuoneeseen. Ihan rauhallista. Jotenkin toi tummansininen näyttää nyt musta tosi kivalta. Pitäisköhän itekin lisätä ripaus tummaa meille? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti tummempaakin joukkoon mukaan , jos tykkäät :) Ihana kun jätit kommenttia ♥

   Poista
 9. Samaa mieltä minäkin, että vanhempien makkari on usein aivan liian suuri. Ei tarvi kuin käy asuntomessuilla katsomassa niin huomaa, että joka talossa kyseinen makkari on pahoin liian suuri. Tyhjää lattiatilaa on paljon ja kaikenlaisia nojatuoleja ja lipastoja on sijoitettu pitkin huonetta. Lasten huoneet ovat taas todella pieniä ja heillä sitä tilaa tarvii, kun yleensä leikkivät ja askartelevat siellä. Teidän makkari näyttää kyllä ihan sopivalta ja tunnelma on rauhallinen, niin kuin pitääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on meilläkin tainnut aina olla, meillä on isoin huone ollut makkarina ja tytöllä on ollut sitten nukkumahuone ja leikkihuoneen erikseen :) nyt psiaan kun lapsia tulee lisää niin päätin että emme tarvitse mieheni kanssa suurinta huoneta vaan kasvatetaan yhteisen tilan määrää ja nyt tytöllä pysyy oma huone ja tulevalla pikkuisellakin on huone johon menee kun hieman kasvaa ja näin ollen me majottaudumme miehen kanssa tällä hetkellä talon pienimmässä huoneessa :D mutta olen samaa mieltä, lapset tarvitsevat tilaa leikkiä :)

   Poista

Kiitos kommentista.