Sisällön tarjoaa Blogger.

Tähdet ja vähän valoja


Tänä vuonna minun ei pitänyt lainkaan laittaa pallovaloja esille, mutta kuinkas kävikään. Pallovalot koristaa nurkkia ja tunnelma on taattu. Tosin valkoisista valoista paloi joku valo ja nyt mihinkään ei syty valo ja eihän niistä tiedä, mikä lampuista on palanut, joten täytyy kyllä sanoa, että äärettömän lyhytikäisiä ollut meillä nämä pallovalot tai sitten nämä on vaan niitä maanantai kappaleita kaikki, mitkä meille on kotiutuneet :D

Mutta niin tai näin, ihana tunnelma syntyy pallovaloista ja jotenkin ne kuuluu jo osaksi joulun odotusta. House Doctorin tähdet ovat kyllä äärettömän kauniita, vaikkei niihin valoja saakaan. Ne toimivat hyllyjen koristeina ja samalla tavoin tunnelman luojina. 

23 kommenttia

 1. K a u n i s t a 💖 tämä tunnelma on niin parasta 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen kauniista kommentista <3 tunnelma on äärettömän tärkeä asia kodeissa, itse ainakin tykkään <3

   Poista
 2. Hurmaavia koristeita niin tähdet, pallovalot kuin tuo puinen kuusikin! <3 Itsekin olen koettanut
  metsästää valkoisia palloja, mutta ei ole mistään löytynyt vielä :-) Nuo musta-valko-harmaat olisivat
  myös kivat :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni seitashopissa oli molempia, valkoisia ja harmaa-valkoisia pallovaloja :) minäkin tässä mietin että pitäiskö jotku pallovalot käydä kotimatkalla ostamassa :D

   Poista
 3. Ihana tuo iso musta tähti! Olen alkanut sellaista hiukan kanssa himoitsemaan, vaikka välillä jo tuntui, että tähdet on nähty. Jostain syystä tänä vuonna juuri tuo musta on ollut ajatuksen asteella jo useamman kerran. :D Teillä näyttää niin kauniilta ja rauhalliselta. <3

  Leppoisaa isänpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo musta on kyllä kiva ja vähän erisävyinen kuin yleensä nähdään tähtien olevan , joten ehdottomasti vaan ostamaan :)

   Poista
 4. Huomenta Johanna, ota valkoisista nuo pallot irti ja laita ne vaikka ledvaloihin. Saat ihan uudet valot :D.
  Marja kommentoi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä valkoiset vaatii tietynsävyisen valon jotta näyttävät kauniilta joten niitä ei siitä syystä (ainakaan itse) mielellään laita muihin, koska osa valoista taittaa liikaa keltaiseen, osa siniseen jne :)

   Poista
 5. Kaunista ja niin kauniita kuvia! Tykkään :) Lähettäisitkö mulle muutaman lehtikuusen oksan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) lupaan ensi syksynä lähettää , nyt on vaan omiin tarpeisiin näitä :D

   Poista
 6. Minusta tuo oksista tehty mobile on aivan huippu hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tinen roikkuva kuusikoriste on kyllä kaunis, yksinkertainen ja kaunis :)

   Poista
 7. Niin kauniin näköistä jälleen kerran! ♥ Meillä on la case de cousin Paul-valot mitkä ostettu jo muutama vuosi sitten. Todella hyvin kestänyt, vaikka paljon pidetty päällä. Eilen huomasin että yhdestä pallosta on nyt valo sammunut. Valkoiset tai harmaa - valkoiset pallovalot olisi kyllä kauniit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru <3 pallovaloilla saa aikaan kyllä kaunista tunnelmaa <3

   Poista
 8. Kaunista, ihania nuo tähdet, samoin oksamobile :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään tosi paljon tuosta Tinen koristeesta, se on kaunis ja yksinkertainen :)

   Poista
 9. Kauniita kuvia ja ihana tunnelma kyllä! Meillä on myös musta tähti ja Tykkään siitä kovasti, kun on vähän erilainen! :) Harmaa/valkoiset pallovalot meillä on roikkuneet olohuoneessa läpi vuoden, mutta nyt taas voi pitää valojakin päällä! :) Saako muuten kysyä mikä kamara ja objektiivi sulla on? Vähän kaipailisin vinkkejä etenkin Canonin Suht hyvään mutta edulliseen perusobjektiiviin!? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Marianne :) Minulla on Canonin 70 D ja objektiivinä käytän Canonin 40 mm :)

   Poista
 10. Olen muuten aivan koukussa blogiisi, monta kertaa päivässä katson josko olisi uutta tekstiä/kuvia :) Pallovaloihin oli pakko ottaa kantaa, vuoden itselläni ovat olleet. Viikko sitten yhtäkkiä räpsähtivät pimeäksi, kävin lamppu lampulta läpi ja ei mitään. Vähän heiluttelinkin koko saamar*n johtoa ja taas paloivat pallot...kunnes parin tunnin päästä sammuivat. Kosketushäiriö ilmeisesti ja missä lie...en ainakaan näitä enää osta. Vähän kiukuttaa, kun eivät mitään halpojakaan ole. Mutta uusia tekstejä taas odotellessa!! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.