Sisällön tarjoaa Blogger.

Tauluhyllyt seinälle


Jokin aika sitten ostin muutaman tauluhyllyn ajatuksena, että saisi kivasti joitain valokuvia näkyville ja voisihan niihin jotain muutakin kivaa pientä koristetta laittaa. Viimeaikoina olen huomannut kuinka kodikkaampaa on tullut kun olen uskaltautunut ne muutamat hyllyt seinälle laittamaan. 

Tämä pieni seinänpätkä keittiönnurkalla on monia vuosia ollut vailla kivaa käyttötarkoitusta. On siinä ollut taulua ja on ollut valoa, mutta silti se on näyttänyt niin kolkolta.Nyt kalustelevyyn laitettiin kolme mustaa tauluhyllyä, jotka ovat juuri oikean levyiset tuohon kohtaan. Jotenkin itse tykkään, että tästä nurkasta tuli kivannäköinen ja taas sain muutaman valokuvan esille ja näin joulunaikaan päätin hyllyille sujauttaa myös muutamia jouluisia koristeita :D

Ihanaa torstaita.
Minuunkin on tainnut tarttua se flunssa ja tällä hetkellä olo on kuin jyränalle olisi jäänyt, huoh, toivottavasti menisi pian ohi tämä olotila. 

14 kommenttia

 1. On kyllä niin ihanaa seurata blogiasi : )! Hetki sitten luin eilisen hobstarin ja jostain syystä vielä palasin sivuillesi, niin taas oli jo uutta juttua ja ideaa. Niin sitä piti kysymäni, että mistä saa tyynyjä, jotka olivat joululahjalistallasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) Mukava kuulla, että viihdyt täällä :) Niitä tyynyjä ei tällä hetkellä saa oikein mistään, joka paikka myy ei oota :/ Ne on tine K:n lotus päällisiä, itsekin yritän jostain metsästää niitä, mutta ei tunnu löytyvän..

   Poista
 2. Ihana uusi banneri!! ♥ Ja voi joulu, ihanaa kun se on kohta täällä, pitää vaan itsekin keretä kelkkaan! Mä niin rakastan joulua ♥ ♥ Niin suloinen tuo puukuusi ja hyllyt istuu silmään täydellisesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti alat jo valmistautumaan joulun tuloon :D Ihanaa kun pitkästä aikaa ehdit kommentoimaan ♥

   Poista
 3. Huhhuh, onpas siellä sisustusintoa. :D Ihania juttuja koti täynnä, teillä on niin kaunista 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä riittää kyllä :D
   Kiitos Olga ihanasta kommentista ♥

   Poista
 4. Hyvin tuunattu seinänpätkä! 8)

  VastaaPoista
 5. Voi mikä into ja vauhti siellä onkaan! Kaunista on!!! (ehkä vähän myös syytäsi että täälläkin positiivinen mylläkkä päällä, blogissa myöhemmin tästä) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, pahoittelen jos intoni tarttuu muihinkin :D :D Innolla jään odottelemaan mitä sinä olet keksinyt :D

   Poista
 6. Ihana tuo puinen pikkukuusi! Oletko tehnyt sen itse??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo tehny ite, se on tine k:n. Helpostihan tuollaisen toki itsekin tekis :) juuttinarua ja metsästä risuja :)

   Poista
 7. Tykkään tauluhyllyistä! On kiva, kun niille saa tehtyä pieniä asetelmia - hyvältä näyttää siis! :) Käyhän muuten kurkkaamassa blogini arvontaan, jos pipopalkinnolle olisi tarvetta! :)

  http://www.kotvasia.blogspot.fi/2014/11/pannaanpa-arpoen-pari-pipoa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, itsekin tykkään kun niihin voi tehdä pieniä asetelmia :)

   Poista

Kiitos kommentista.