Sisällön tarjoaa Blogger.

Eteisen vitriini

Tämmöinen ihanuus tämä vitriini nyt sitten on, omaan makuuni just täydellinen ja ihana, sitä se on :D Uuden vitriinin myötä eteinenkin tuntuu ensimmäistä kertaa täydelliseltä kotiimme ja se sulautuu nyt kivasti olohuoneen ja keittiönkin puolelle.

Vaikka vitriini on musta, se ei ole ollenkaan liian synkkä, eikä pimennä eteistä ollenkaan, on se vaan jännä kuinka sitä mustaa vieroksutaan juuri edellä mainituista syistä, itsekin siis näihin vieroksujiin kuulunut ;).

Vitriini on tällä hetkellä melkoisen tyhjä ( ei riittänyt krääsää ;)  ja en aio sitä kovasti täyttääkään, tammikuussa pitää laitella säilöön kynttilöitä, joten ne nyt ainakin pääsee tämän ihanuuden ovien taakse. Jonkun valosarjan (todella yksinkertaisen) ajattelin vitriinin sivulle laittaa, se saa toimia yövalona ja tunnelmavalona nyt pimeinä aikoina.

Ihana puinen TineK:n pöytävalaisimen jalka on www.designwest.fi/ verkkokaupasta. Pitkään pohdin mustan ja valkoisen jalan välillä, mutta valkoinen vei voiton :) Vielä joskus kun saisi sen isoimman pöytävalaisimen jalan, oliskohan sillä korkeutta jotain 65-70cm (?), mutta näitä jalkoja ei oikein tahdo enää saada mistään, joten pitää kärkkyä eri yritysten nettikauppoja :)

Ihanaa adventtisunnuntaita ♥

27 kommenttia

 1. Ihanalta näyttää, nyt minäkin haluan tuollaisen😊.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Minusta tämä ei ollut edes pahanhintainen, noin 400 euroa elloksella.. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On, en vaihtais kyllä mistään hinnasta pois, tuli kertarytinällä eteisestäkin tosi kiva :D

   Poista
 3. On kaunis ja oli todrllakin odotuksen arvoinen :) sopii kyllä kun nappi teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tätä olisi jaksanut odottaa sinne tammikuulle asti :D

   Poista
 4. Oi oi, tuo on kyllä täydellinen! Tekisi mieli itsellekin samanlaista, mutta kun en raaski luopua tämänhetkisestä. :D Mutta kaunis vitriini ja sopii teille tosi hyvin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydellinen on kyllä ♥ itse tykkään tuosta kun lasit on joka sivulle, super ihana :D

   Poista
 5. Siinä se nyt on, the vitriini ;) Ja kaunis on kuin mikä! Oli kyllä kaiken sen odotuksen arvoinen <3

  VastaaPoista
 6. Vitriinisi on kyllä aivan ihana. Sopii tuohon tilaan oikein hyvin, eikä ole raskaan näköinen, kun lasia on noin paljon. Nappiostos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, se on kuitenkin melko kaponen, joten se on kuin tehty tuohon eteiseen :)

   Poista
 7. On kyllä, sanalla sanoen täydellinen! :-) Nyt tulee todella hyvin hyötykäyttöön myös eteisessä
  oleva tila! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, tämä on upea , kruunaa kyllä eteistilan täysin :D

   Poista
 8. No onhan se nyt aivan ihana! Sopii niin mahtavasti tuohon :) Vihreänä täällä kateudesta, mutta onneksi vihreä sopii jouluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Onneksi tosiaan vihreä on joulun väri :D :D

   Poista
 9. Vastaukset
  1. On, meneekin koko joulu ihaillessa kaappia :D :D

   Poista
 10. On ihana vitriini kyllä. Mutta myös tuo jakkara on tosi kaunis. Mistä olet sen ostanut ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jakkara on oulun keskustassa olevasta sisustusliikkeestä, joku kaira house tai jotain... kaveri oli sieltä tämän minulle ostanut... :)

   Poista
 11. Ihana vitriini! Kyllä sopii ihastella :)! Miten muuten toimii elloksella nuo huonekalutilaukset? Olen miettinyt monesti tilaamista, mutta en ole sitten rohjennut. Jos ne ei ookaan ok, ja joutuu sit palauttelemaan.. tuliko se kotiin asti? oliko toimitusaika pidempi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ellos toimii kyllä äärettömän hyvin, huonekalut voi valita että tulevatko kotiinkuljetuksella vai haetaanko ne terminaalista, me valitaan aina kotiinkuljetus :) tämä vitriini tuli parissa päivässä siitä kun ellos sai sitä varastoonsa. Olen kerran elämässäni joutunut palauttamaan ellokselle vain yhden päiväpeiton ja se toimi hyvin, verkkosivujen kautta palautusilmoitus ja paketti postiin :)

   Poista
 12. Tosi kaunis vitriini ja sopii hyvin teille. Musta kaappi ja valkoinen sisus on tosi raikas yhdistelmä. Melkein kuin piste iin päälle teidän jo ennestään niin kodikkaaseen kotiin. Aivan ihana:)) t. Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ihastuin kanssa juuri siihen, että vitriinissä on valkoinen taustalevy, se raikastaa todella paljon vitriiniä :)

   Poista
 13. Vitriini on kuin tehty tuohon. Komea!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.