Sisällön tarjoaa Blogger.

Joulukalenteri aikuiseen makuun


Nyt kun lapsen joulukalenteri stressi on saatuu tasaantumaan ( kiitos teidän, annoitte niin valtavasti vinkkejä yllätyksiksi, että voitteko kuvitella, ne on nyt ostettu :D ) on aika laitella omatkin joulukalenterit esille. Tänä vuonna minun joulukalenterina toimii Tine K:n tuoksukynttilä sekä House Doctorin kalenterikynttilä. 

Molemmat kynttilät ovat niin super kauniita, ettei niitä tahdo oikein raskia poltella, mutta täytyy lohduttautua sillä, että tulevina jouluina niitä varmasti jonkunlaisina taas saa ostettua :D

House Doctorin kynttilän laitoin lasipurkkiin, jossa on sokeria ja näin sain sen pysymään turvallisesti pystyssä. Tine K:n kynttilä ei paljon ympärilleen tavaroita kaipaa, se on niin kaunis ja yksinkertainen. Jotenkin vaan toivon, että jossain vaiheessa TineK:n kynttilätkin tulisivat tuoksuttomina versioina :)

17 kommenttia

 1. Voi minä unohdin ihan kokonaan omaa HouseDoctoriani poltella, kun en ole keksinyt sopivaa purkkia :'-D
  Tosi kauniisti olet sinä laittanut sen esille <3 Ihana on kyllä TineKn versio myös :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis miten sinä voit unohtaa :D Äkkiä korjaamaan tilanne ja etit purnukan ja kynttilä vaan liekkeihin :D

   Poista
  2. Hah! Noku se on tuolla kaapissa ;-) Pitäsköhän alkaa kaivelemaan esille... :'-D

   Poista
 2. Samaa olen kovasti kaivannut, eli että tulisi Tinen kynttilät tuoksuttomina. :-) Ehkäpä joskus! :-)

  Tosi kaunista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa he sen joskus ottaisivat työnalle, siis sen tuoksuttomien kynttilöiden teon, luulisi että ei se isoja muutoksia vaadi, että muutama uusi tuote tulisi :D

   Poista
 3. Voi tuo Tine K minun suosikki...Tänä jouluna ostin ihanasta rantamakasiinikaupasta vaihteeksi hopeaversion, liekki kuultaa niin kauniisti numeroitten läpi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi se hopea ois ollut niin minunkin makuun ♥ Mua niin harmittaa, että tine ei tee tuoksuttomia versioita, sillä tämä minun kalenterikynttilä on vuoden takaa kun ei vaan pysty polttamaan kerralla kovin kauaa sen tuoksun vuoksi :/ Mutta ai, että jos olisi tuoksuttomana niin ne palaisi kokoajan :)

   Poista
 4. Mää en näitä merkkejä tunne, mutta ihastelin kaverilla saman tyylistä kynttilää jossa oli vahvemmat mustat numerot ja viivat. Onko tuossa kovin vahva tuoksu, mun partyliten ostokset haisee likaa vaikka ovat lipaston sisässä, pussissa ja vielä laatikossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuossa pitkässä kynttilässä ei oo tuoksua, mutta tuossa numeroidussa kynttilässä on ja se oikeastaan tuoksuu vahvimmillaan silloin kun polttaa ja itse pystyn polttamaan sitä jonkin 10 minsaa kun alkaa se tuoksu tökkimään :D Ilman liekkiä sitä tuoksua tuskin erottaa :)

   Poista
 5. Somat kynttilät ja ihana toi kuusi pöllöineen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekin ihastuin tuohon kuuseen :D

   Poista
 6. Onpa upeat kynttilät! Minulla jäänyt vielä Tine K:n kynttilät kauppaan juurikin siitä syystä, että tuoksuttomia ei ole saatavana... Toivottavasti niitä tulisi pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksihän tine ei oikeasti tee tuoksuttomia, menis varmasti kaupaksi :)

   Poista
 7. Kauniita kynttilöitä ja tosi kiva kuusi! Mistä se lienee peräisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puinen kuusi on Bloomingvillen valikoimaa :)

   Poista

Kiitos kommentista.