Sisällön tarjoaa Blogger.

Lupausten aika ?

Uuden vuoden aattoon on enää muutama päivä aikaa joten on aika miettiä ja asettaa tulevia lupauksia vuodelle 2015. 

Vuoden 2014 lupauksiksi kirjasin itselleni paremman elämänlaadun tavoittelemisen, itsetunnon löytämisen ja tämän lupauksen osalta olen päässyt hyvään vauhtiin, pudotin rutkasti painoa ( -46kg ), joka paransi niin omaa elämänlaatuani kuin itsetuntoa ja terveyttä, koen että onnistuin saavuttamaan hyvänolon ja elämänilon, en ole koskaan voinut näin hyvin, iloisesti ja onnellisesti kuin nyt ♥

Vuodesta 2010 saakka olen uuden vuoden haaveissani kuiskannut tähdenlennon aikaan ilmoille pienen toiveen ( tai varmaan jokaisen näkemäni tähdenlennon aikaan :D ), että  perheessämme jonain päivänä koettaisiin se hetki, että saamme toisen lapsen. Pitkään se odotutti, sillä tämän suuren suuren haaveen on määrä toteutua nyt 2015, sillä pikku kakkosen laskettuaika on keväällä ♥ 

Vuodelle 2015 asettamani lupaukset tulevat liittymään aika pitkälti vuoden 2014 elämäntaparemontin jatkamiseen ja siihen liittyviin painonpudotus  ja oman itsensä kehittämis ja hyvinvointi tavoitteisiin. Aion saavuttaa tulevan vuoden aikana lopullisen tavoitepainoni (pudottaa raskauskilot + lisäksi 10 extra kiloa, siten, että painan noin 10 kg vähemmän kuin tullessani raskaaksi ) ja jatkaa uuden elämänilon myötä tuomia onnellisia hetkiä. Aion pyrkiä tulevana vuonna saavuttamaan lopullisen hyvänolon niin omassa kropassani kuin henkisestikin ja tiedän, että tämän eteen joudun tekemään rutkasti työtä, mutta sitähän minä en pelkää, kaikkea ei tarvitse saada niin helpolla :D Melkoinen urakka on siis puserrettavana ensi keväänä, mutta tiedän, että tulen onnistumaan tavoitteessani kunhan vain itse uskon ja sinnikkyyttä ja periksiantamattomuutta toden totta riittää.

Vuoden 2015 toivon olevan myös uusien ihmissuhteiden aikaa, jotta en ihan jumittaudu kotia näiden seinien sisään yksin vauvan kanssa. Uuden vauva-arjen myötä toivon tutustuvani paikallisiin äiteihin kera lapsien. Vastaavasti toivomukselleni, lupaan itse olla tulevana vuonna yhtä hyvä ( vielä parempi ? ) ystävä nykyisille kavereilleni kuin tänäkin vuonna, lupaan kuunnella, välittää ja auttaa, olla ennen kaikkea avoin.

Myös uusien ihmissuhteiden osalta lupaan olla avoin, joustava ja avarakatseinen. En aio karsia ympäriltäni tai lähipiiristäni mitään tai ketään, tehdä listoja kuten lehdissä neuvotaan, vaan aion keskittyä siihen, että minä itse olisin vielä parempi ja suuri sydäisempi ihminen ja järjestäisin aitoa aikaa ystäville. Kaikkien pitäisi muistaa, että ystävyys on voimavara, joka kantaa juuri silloin kun tuntuu, että maailma romahtaa ja muutoin ei jaksa ♥

Elämässä täytyy asettaa päämääriä ja tavoitteita, pyrkiä olemaan parempi ihminen ( väitän, että kukaan ei ole täydellinen ja parannettavaa löytyy ihan meistä jokaisesta ), jotta elämä ei koituisi yksitoikkoiseksi ja olisi asioita mitä tavoitella. On hyvä toisinaan asettaa hieman haastavampia tavotteita, joiden eteen joutuu oikeasti tekemään töitä, ei kaiken tarvitse olla ja käydä niin helposti.  

Pyrkikää tiedostamaan miinuspuolia ja karsimaan niitä pois itsestänne, väitän, että pienillä muutoksilla on suuria vaikutuksia ♥

Uskaltakaa haaveilla, heittää ilmoille tähdenlennon aikaan ne salaisimmatkin unelmanne, sillä jonain päivänä nämä ilmoille heitetyt haaveet toteutuvat jos vain uskot niihin ♥

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Millaisissa merkeissä teidän uusi vuosi vaihtuu ja onko teillä tapana tehdä lupauksia uudelle vuodelle, vai kuulutteko heihin, jotka eivät lupaa yhtään mitään :) ?
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Edessä on sata ovea, tuhat tietä. Valitse sydämelläsi, punnitse tunteella, käytä hiven järkeä. Ovet on tehty avattavaksi, tiet tallattavaksi, elämä elettäväksi. Jos erehdyt, uskalla itkeä, uskalla nauraa, uskalla muuttaa suuntaa. Ei mikään kasva ilman vettä, ei ihminen kypsy kyynelittä. Mutta silti odota parasta, äläkä pelkää pahinta, niin saat mitä ansaitset.

28 kommenttia

 1. Hyvää Uutta Vuotta Johanna! Hyviä lupauksia ja tavoitteita, erityisesti nuo vaikeimmat, itsensä kehittämiseen liittyvät ja ystäviin kohdistuvat. Mutta kun näkee asiat näin kuin sinä, niin maailma on jo parempi paikka. Mä mietin omia lupauksiani, mutta näistä sain inspiraatiota! Mä toivon että sun vuosi 2015 tulee olemaan just sellainen kuin toivot: että löydät uusia ystäviä ja vietät suloista vauva-aikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna ♥ Elämä ei ole helppoa, jos siitä luo vaikeaa. on olemassa vaikeita asioita, mutta ei mahdottomia, joista ei selviäisi. Ihmiset luovat kaiken sen stressin, tilanteet, joissa on epämiellyttävä olla. Jos jokainen karsisi itsestään edes sen yhden ikävän puolen itsestään niin tämä maailma olisi monin verroin parempi paikka. Väitän, että useat tiedostavat omat virheensä ja puutteensa, heikkoutensa ja jatkavat silti hyvillä mielin luoden ympärille jännittynyttä ilmapiiria, eikä siinä, jokainen tekee kuten haluaa.

   Mitä itsensä tutkiskeluun tulee, niin sitä suosittelen harjoitettavaksi ihan kaikille, kun hyväksyy itsensä ja on tyytyväinen minäkuvaansa, voi henkisesti paljon paremmin, joka on mielestäni kaikkein tärkein, sillä jos itse voi huonosti, myös ympärillä oleviin ihmisiin säteilee väistämättä huonoa fiilistä. Kun voi hyvin, elämä hymyilee ja päivät kuluu suht onnellisissa mielialoissa :)

   Oikein ihanaa ja antoisaa uutta vuotta myös sinulle ♥

   Poista
 2. Ihana postaus ja upeita lupauksia! Mulla myös mielessä muutamia tavotteita ensi vuodelle...niistä lisää pian ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupauksia ja haaveita, niitä pitää aina olla :) Innolla jään odottamaan sinun postausta asiasta :)

   Poista
 3. Minä voisin myös luvata pitää enemmän yhteyttä ystäviini, koulun aloittamisen jälkeen se on jäänyt ihan liian vähälle kun päivät ovat olleet niin paljon täydempiä kuin ennen :/ Ja jokavuotinen lupaus järjestelmällisyyden parantamisesta annetaan taas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ystävistä ( varsinkin hyvistä sellaisista ) pitäisi osata pitää kiinni, ne ovat kultaakin kalliimpia ♥

   Poista
 4. Ihana kirjoitus, joka pisti miettimään omia tavoitteita. Yleensä en ole mitään lupaillut, mutta nyt taisin keksiä mitä lupaan tämän kirjoituksen innoittamana. Olet aikamoisen muutoksen kokenut, peukku sille! Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On aina palkitsevaa kun lukija kirjoittaa saaneensa postauksesta jotain enemmän ♥ Oikein hyvää uutta vuotta myös sinulle.

   Poista
 5. Ihanan inspiroiva postaus ja niin totta joka sana. <3 Itse en juuri tee lupauksia, joskin suunnitelmia kylläkin pitkin vuotta siitä, miten voin parantaa omaa ja läheisteni elämää. Ehkä pitäisi kokeilla myös uuden vuoden lupauksia, mistäpä sitä tietää, vaikka siitä tulisi hyvä tapa. :)

  Ihanaa tulevaa vuotta, toivottavasti toiveesi käyvät toteen (ja kovalla työllähän ne haaveet usein toteutetaan, joten en epäile yhtään). <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupauksia ja tavoitteita on hyvä miettiä joskus ääneen, ne antavat lisäpotkua onnistumiselle, varsinkin sellaisten suuren tavotteiden työstäminen oikein huutaa sitä, että ne kerrotaan ääneen :D Omala kohdallani tällainen lisäpotku tuli ainakin siitä painonpudotus projektista :)

   Poista
 6. Ihan huippu postaus tähän alkaneeseen viikkoon <3
  Ja jälleen pääsen ihaileen tuota mahtavaa sinnikkyyttäsi :) se on kyllä mahtavaa omaa luokkaansa, ja mielettömiä saavutuksia olet saanut aikaan sillä :)

  Täällä koetetaan kanssa parhaan mukaan uuden vuoden lupauksia tehdä ja ennen kaikkea sitten myös sinnikkäästi pitää kiinni :)

  Ihana tuo postauksen loppu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokainen ihminen oma sinnikkyyttä, sitä kuinka motivoitunut sitä on käyttämään onkin asia sitten erikseen :)

   Tsemppiä uuden vuoden lupausten kanssa, varmasti löydät sen oman lupauksen, jota tavoittelet vuonna 2015 ♥

   Poista
 7. Hieno postaus, ja oikein hyviä lupauksia/tavoitteita! :-) Minä en erityisemmin taida luvata mitään,
  mutta otetaan nöyränä ja kiitollisena vastaan se, mitä elämä antaa <3 :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se pitää olla aina mielessä, ei elämässä saavuta tai saa mitään jos elämää kohtelee liian ylimielisesti, nöyrä pitää aina olla :)

   Poista
 8. Olipas mukavaa luettavaa! Paljon on sinulla toiveita ja tavoitteita saavutettu home vuonna, ihana niin<3 onnea ensi vuodelle ja raskauteen!:)

  VastaaPoista
 9. Hyviä lupauksia ja tavoitteita! Mietin, että itsekin voisin tehdä muutaman lupauksen ensi vuodelle ja ne liittyvät vahvasti terveyteen, elämänlaatuun ja siihen iänikuiseen painon pudotukseen. Sinä inspiroit minua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kati ihanasta kommentista ♥ Muista, että tavoitteisiin pääset kun vain uskot ja olet periksiantamaton ♥

   Poista
 10. Juuri äsken kirjoitin omista ns lupauksista mutta unohdin näköjään osan. Kirjoitin niin kiireessä etten vaan poista kirjoitusta.. :) Olen myös päättänyt myös tavata ystäviä enemmän, joka tuntuu tuppaavan unohtumaan kaikilta aina sillon tällön (eli onneksi en ole ainoa). Ihania lupauksia sinulla, toivotaan kaikille ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se tuntuu tosiaan hyvin monella unohtuvan, mutta toisaalta, se tärkein ystävä on siellä kotona ♥

   Poista
 11. Onnittelut isosta urakastasi! Uskon että sillä on ollut vaikutusta myös siihen, että olet nyt raskaana. Kaikkea hyvää teille. Terv. Melko uusi lukijasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en pelkästään usko, vaan siinä on juurikin se syy, että nyt olen raskaana... :) Oikein ihanaa uutta vuotta sinulle ♥

   Poista
 12. Olisi kiva nähdä kuvaa sun vauvvamasusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä kuvia voi "ihastella" instagramissa :)

   Poista
 13. Oikein hyvä teksti! Ansaitset kyllä aplodit elämäntaparemontistasi! Hurja saavutus! Iloa raskauteen! Nauti pikkuisesta, sillä aika rientää yllättävän nopeasti ohi :) Nimim. 2viikon päästä töihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritetään nauttia kotiäitiydestä, viimeksi se oli jotenkin raskasta, joten mielenkiinnolla jään odottelemaan kuinka viihdyn kotona :D

   Poista
 14. Olipa mukava lukea noita. Mää olen saanut itselleni nyt raskausaikana niiiin huonon itse unnon näistä uusita lukemista, joita en ole ennen omannnut, että täälltä myös painonpudotus jo mielessä - pitäisi tutustua keventäjä - imettäjän ruokavalioon ja se fitline kiinnostais.

  Mammaloma on todella hyvä aika verkostoitua samanikäisten lasten vanhempine kanssa. Sen huomaa, kun ei asuttu täällä vielä esikoisen ollessa pieni niin ei ole juurikaan vertaistukea hänen koulukavereiden vanhemmissa. Nyt pojan kotiaikana on tullut luotua mahtavia uusia ihmissuhteita ja asuminen täällä on entistäkin antoisampaa. Ehkä mekin vihdoin näkisimme sitten mammalomilla ;)

  Minä voisin myös luvata pitää paremmin yhteyttä niihin vanhoihin perheettömiin ystäviin - se on valitettavasti retuperällä, mutta onneksi ystävyydet ovat säilyneet eri elämän tilanteista huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minuakin ahdistaa tällä hetkellä tämä painnonnousu, mikä raskauden myötä on tullut, ihan ärsyttää suoraan sanottuna, mutta ei sille oikein voi mitään. Ensimmäisestä en ole pystynyt imettämään ( siihen on syy, jota en täällä ala ruotimaan ) ja näillä näkyminen toisenkin kanssa imettäminen ei taida tulla kysymykseen, joten jos näin käy, että imettäminen ei ole mahdollista niin pääsen aloittamaan heti kunnon laihdutusprosessin ...

   Toivonmukaan mammaloma tuo sitä verkostoitumista, sellaisesta minulla ei ole ennestään kokemusta, sillä en tutustunut neidin kotona olo vuosien aikaan kehenkään :D Se on mahtavaa, että olet löytänyt läheltä upeita ihmisiä, joiden kanssa voi jakaa asioita, meillä tässä ei oikein sellaisia ole, jotka olisivat niin läheisiä ... :D

   Poista

Kiitos kommentista.