Sisällön tarjoaa Blogger.

Takaisin ruotuun
Nyt on nostatettu viimeiset kolme päivää painoa hyvällä jouluruualla, joten eiköhän ole taas aika palata normaali ruokavalioon ja hieman terveellisimpiin vaihtoehtoihin :D Hetkellisesti paino oli noussut joulunajan kinkuista ja muista herkkuruuista kolmisen kiloa ( hohhoi, mutta toivonmukaan se valuu edes muutaman kilon alas tässä seuraavien päivien aikana kun turvotus hieman laskee :D Mutta tiedättekö, selvisin joulustakin ilman ainoatakaan Herkkua, olen ylpeä itsestäni :D Ei muruakaan suklaata, eikä äidin leipomia herkukakkuja, ei mitään sokeripitoista herkkua, hyvä minä ! :D (Kuun lopussa muuten tulee herkku"lakon" aloittamisesta 8 kuukautta).

Mutta se niistä terveellisistä puheista, en paasaa :D Marokkolaiset astiat on sulattaneet sydämeni ja niitä onkin tullut muutamia ostettua pieniksi yksityiskohdiksi osaksi keittiön sisustusta. Tämä tarjoiluvati tarttui viime käynnillä mukaan Lifestylenordicista, todella herkullisen näköinen astia ja sopii hyvin tuomaan kontrastia keittiöön mustavalkoisella värityksellään :)

Mukavaa lauantaita ♥

14 kommenttia

 1. Voi että, nostan kyllä hattua ja korkealle että joulunkin yli pääsit herkkulakon kanssa! Siis wau :) ihan mieletön :)

  Muksaa lauantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, täytyy itsekin olla ylpeä itsestään tämän herkkulakon kanssa :) Ihanaa lauantaita sinulle myös ♥

   Poista
 2. Täällä on kyllä annettu mennä täyslaidalta syömisen suhteen! :'-D Mutta joo.. Pikkuhiljaa pitäisi alkaa skarppaamaan jälleen! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Niin se taitaa olla aika monella :D Kyllä minäkin söin kinkkua ja muita suolasia vähän turhan runsaasti, mutta kyllähän sitä saa jouluna syödä :D

   Poista
 3. Hienosti olet skipannut herkut :)

  Täällä vedetään viimeiset hotelliaamiaiset ja muut gourmeet naamariin ja koitan lohduttautua ajatuksella, että ei se mitä syö joulun ja uudenvuoden välissä vaan se, mitä syö uudenvuoden ja joulun välissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No just noin, tuo oli hyvin sanottu ja näinhän se oikeasti onkin, ei muutamalla päivän syömisellä ole suuria vaikutuksia, jos muutoin vuodesta skarppaa syömisten kanssa :D

   Poista
 4. Oh wauuu!! Mulla alkaa nyt tammikuussa sellainen kuuri ettei mitään rajaa!!! Nyt vaan yksinkertaisesti loppui herkuttelu! Murr!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä aloita kuuria, vaan tee elämäntapoihin pysyviä muutoksia :) Kuurit tahtovat kestää niin onnettoman lyhyen aikaa aina ja sen jälkeen yleensä palataan vanhoihin tapoihin :)

   Poista
 5. Mullakin meni aatto ihan ilman suklaata.. päivänä sitten otin 4konvehtipalaa, mutta rupesi ällöttämään.
  Mun projekti on tuottanut jo -18,4kg
  Ens vuodesta tulossa selkeästi kevyempi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa ! Olet kyllä onnistunut loistavasti :) Vitsit kun minullakin jo kutkuttaa jatkaa elämäntaparemonttia ja painonpudotusta, mutta vielä ei pysty :D

   Poista
 6. Hieno suoritus, vau! Nyt saatkin olla ylpeä itsestäsi, on vaikea vältellä herkkuja, kun niitä on jouluna joka nurkalla tarjolla. :)

  VastaaPoista
 7. Korkea hatunnosto herkuttomuudesta! :D Minä annoin itselleni luvan mässätä ihan urakalla, tammikuussa sitten taas takaisin ruotuun, hih. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) Suotakoon se herkuttelun ilo teille muille :D Itsellä ei onneksi tee edes mieli karkkeja, joten ei haittaa muidenkaan syömiset ollenkaan :)

   Poista

Kiitos kommentista.