Sisällön tarjoaa Blogger.

Erilaiset mökit
Erilaiset taloaiheiset mökit näyttävät olevan nyt pinnalla kovastikin, kodin ykkösestä bongasin nämä kaksi kivaa yksilöä ja ne aiemmalla ostosreissulla kotiutuivat meidän keittiön säilytys tarkoituksiin. Pienemmässä mökissä on avattava lokero, joten sinne saa mukavasti säilöön vaikkapa ne muutamat sipulit jos tarvitsee sellaisia piilotella :D Mies tosin meinas, että tämä valkoisella lokerikolla varustettu ihanuus soveltuisi paremmin linnunpönttötarkoituksiin, mutta en kuuntele tällä kertaa hänen mielipiteitään :D

Vaikka ostoslakko kolkuttelee takaraivossa ei millään malttaisi enää odotella kauppoihin tulevia kevään uutuuksia :D

Mukavaa torstaita ♥

23 kommenttia

 1. Ihania, olen kanssa noita katsellut! Sopii keittiöön myös hienosti. :-)

  VastaaPoista
 2. Ihanat mökit! <3 Näitä itsekin ihastelin ja kovasti koitin kehitellä jotain käyttötarkoitusta, joka "oikeuttaisi" hankintaan. :D Itsekin kovasti odottelen uutuuksia saapuvaksi, kevättä on jo mielessä kovasti!

  Kivaa torstaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, tulisivat vaan äkkiä kaikki kevät uutuudet kauppoihin :D

   Poista
 3. Minäkin olen näitä hypistellyt ja pyöritellyt sen seittemän kertaa, vaan en ole keksinyt paikkaa mihin laittaa niin kauppaan ovat jääneet! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämähän sopii niin moneen paikkaan :D Kivoja yksityiskohtia ja varsinkin tuo jossa on lokerikko niin niitä joudun ostamaan toisenkin vessan puolelle, saa mukavasti säilytykseen pompuloita :D

   Poista
 4. Noi ois kyllä niin minunkin näköisiä, mutta meiltä löytyy useampi linnunpönttö. Kauhukseni tajusin niiden pönttöjen olevan jotain kahdeksan vuotta vanhoja...mihin tämä aika menee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HIH :) Oliko kahdeksan vuotta sitten jo tällaisia pönttöjä, niin ne trendit tulee takaisin :)

   Poista
 5. En olekkaan poikennut ykkösessä pitkääään aikaan. Sitten kun ostolakko on ohi onkin mukava shoppailla.. mikäli löytää jotakin kivaa .. Onkohan se edes mahdollista ettei mitään löytäisi :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkin on kausia, ettei tule käytyä missään sisustusaiheisessa tavaratalossa, mutta odottelen niin kovasti kevättä nyt tulevaksi, että toisinaan täytyy käydä kurkkimassa oisko kevät uutuudet tulleet :)

   Poista
 6. Onpa kyllä kivat mökit! Täälläkin hieman odotellaan kevään uutuuksia vaikka järki huutaakin päässä, että älä osta turhaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, järki huutaa kokoajan että älä osta mitään, kun mitään ei tarvii :D

   Poista
 7. Kiva idea keittiöön nuo....hmmn, mieki olen nuita kattonu lähikaupassa , mutten ole keksiny mihin laittasin...
  Kiitti ideasta Johanna♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minkähintaisia nämä on teidän lähikaupassa ( säähän asuit rajalla ? ), sillä lähinnä kyselen, että pitääkö alkaa suunnittelemaan ikean reissua taas hapikseen :D

   Poista
  2. Suomen puolen kaupasta nuita kattelin, enkä muutes kattonu sitä hintaa??

   Poista
 8. Mä ihastelin näitä myös Anttilassa, mutta kun en heti sortunut, niin nytpä ovat olleet jo pidemmän aikaa loppu. Enpäs ainakaan sortunut shoppailemaan :)
  Nää on kyllä tosi kivoja ja sopivat moneen paikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä tais olla tosi suosittuja myös meidän ykkösessä, sillä en löytänyt kuin yhden tuollaisen lokerikolla varustetun talon, vaikka kaksi olisin voinut ostaa :D

   Poista
 9. Nää on kivoja!! Oon katellu useemman kerran. Kotoota löytyy jo valmiiks yks Luhdan vastaavanlainen yksilö :) eikä tänne pieneen kämppään oikein sovi useempaa :D ehkä hyvä näin, rahat säästyy

  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai luhdalla on kanssa näitä :) Mutta olet oikeassa, itsekin saisin ostella vähemmän, jotta sais rahoja säästymään :)

   Poista
 10. Itsellä on toista vuotta sitten poistokorista ostettu luhdan mökki :) ikinä se ei ole käytössä ollut vaikka tykkään kovasti. :D jospa jo keksisi. Pyöritin kodin1 kanssa nuita mutta jätin vielä kun se edellinenki vailla paikkaa :) jos nyt viimein... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Miten minä en ole koskaan nähnytkään niitä luhdan mökkejä :) Pitää pitää silmät auki kun kulkee :D

   Poista

Kiitos kommentista.