Sisällön tarjoaa Blogger.

ETEINEN, KODIN KÄYNTIKORTTI (?)Tykkään siitä, että heti ulko-ovesta sisälle tultaessa eteisestä / aulasta näkee sen, millainen koti on kyseessä. Aina puhutaan että eteinen on kodin käyntikortti ja sen pitää kuvastaa asujiaan. Meilläkin on pyritty aina tällaiseen ajatukseen, että aulatila on viimeistelty sisustukseltaan, kuten muukin koti. 

Eteinen on ollut aina ihan uskomattoman vaikea sisustaa, se on kulkupaikka useaan huoneeseen ja muutoinkin hankalasti sisustettava. Ensimmäistä kertaa tuntuu, että nyt on myös eteisen osalta löytynyt kalusteratkaisut, jotka miellyttävät täydellisesti omaa silmää, tuntuu, että eteinen yhtyy muun kodin tyyliin niin tunnelmaltaan kuin tyyliltäänkin. Eihän siinä mennytkään kuin lähes 5 vuotta :D

Miten teillä, onko eteinen kotinne käyntikortti ?

Mukavaa perjantaita ♥

32 kommenttia

 1. Eteinen on meillä yleensä täynnä nappiksia, reppuja ym romua, kun lapset rojauttavat kamansa keskelle lattiaa. Koulutus on vielä vähän kesken... Arjen kaaos poislukien en siltikään näen eteistämme käyntikorttina, koska nykyiset kaapit eivät miellytä silmääni. Remppa ei etene sinne asti vielä ihan hetkeen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Tuttua :) Meillä on onneksi tuulikaappi erikseen, joten siellä on se kaaos, jos jossain :) Itsekin tahtoisin vaihtaa meidän eteisessä olevat vaatekaapit liukuovelliseen malliin, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi pyytää tarjousta uusista ovista :)

   Poista
 2. Kyllä meiltä puuttuu siitä se jokin, kun pikkueteisen jälkeen on useampi suunta mihin lähteä. Vaikea laittaa siihen yhtään mitään. Tuo teidän näkymä on nyt kyllä aivan upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin teillä on enemmänkin sellainen käytävä josta mennään useaan eri paikkaan, se onkin hankala sisustettava :)

   Poista
 3. Meidän eteinen on pieni, suora kaistale. Seuraavaan taloon haaveilen kyllä tilavampaa, juuri sellaista jota voisi oikeasti sisustaakin! <3 Ja kyllä, kyllä eteiseenkin kuuluu yhtä viimeistelty sisustus kuin muihinkin huoneisiin. :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä samaa mieltä, että mikäli tila vain antaa myöten niin kyllä eteistäkin on kiva sisustella :)

   Poista
 4. Kyllähän se niin on, että eteisestä vähän näkee millainen koti on?
  Teillä kyllä niin nätti eteinen ja tuo musta kaappi aivan upea!
  Matto tuossa lattialla myös kaunis!
  Mukavaa päivää Johanna♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari :) Itsekin tykkään tuosta vitriinin ja maton yhdistelmästä :)

   Ihanaa perjantaita Sari ♥

   Poista
 5. Ei ole meillä :(
  Kuisti on niin hankala sisustaa, en tiedä mitä sinne keksisin että oisin tyytyväinen.
  Tuo vitriini on tosi upee!
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä vielä heitä pyyhettä kehään :D Mullakin meni monen monta vuotta, että löytyi se kalusteratkaisu, jolla tämä aulatila on omaan makuuni täydellinen :)

   Kivaa viikonloppua :)

   Poista
 6. Tuulikaappi on katastrofi, mutta eteinen on jo yhtä tilaa olohuoneen ja keittiön kanssa. Ei suuri tehdasalli, eli hieman kulmiakin löytyy. Mutta olemme kaataneet kaikki seinät ja kantavia parruja onkin sitten tukemassa. Eli kyllä se näin on ja kyllä meillä joka ikinen pikkunurkka sisustettu, paitsi autotalli. Tosin siellä mies tekee perhoja ikivanhan koulupulpetin ääressä. ;)

  Kivaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin pitäisi keksiä jotain tuulikaapille, se on ihan ok, mutta haluaisin siitäkin sellaisen erinomaisen :D Hih, meilläkin autotalli sisustamatta, se on miehen valtakuntaa :D

   Poista
 7. Tosi ihana ja kutsuva tuo teidän eteinen!<3 mä en ikinä oo varmaan ollut tyytyväinen meidän eteiseen, vaikka toki sitä olen sisustanut siinä missä muutakin taloa. Se on vaan niin ahdas ja alunperinkin inhosin kiintokalustekaappeja siinä. Yritin ettei ois otettu niitä mut mies ei antanut oeriksi. :s no se vaikuttaa siihen etten oo kovin innokkaasti panostanut siihen kun inhoan aina vaan niitä kaappeja ja ootan miehen suostumusta kiskoa kaapit irti. :D mut tyyliltään eteinen on just sama kuin muukin sisustus kodissamme. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kuitenkin ihanalta teidän eteinen, onko sulla kuvia siitä ? Itse olen nyt erittäin tyytyväinen tähän aulaan, vitriini on just sopivan kapoinen tähän tilaan, joten se ei pompi liikaa tielle :D

   Poista
 8. Mä just kans postasin eteisestä ja mä olen henk.koht. meidän eteiseen tosi tyytyväinen :). Onhan se kiva, että ei ole hirveetä kenkä ja takkikasaa heti sylissä, kun astuu ovesta sisään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä nimenomaan tuulikaappi on se räjähdyspiste, jossa varsinkin lastenvaatteet on seinällä naulakoissa kun ne on sinne niin helppo nostella, eli vähän joudutaan menemään myös käytännöllisyyden mukaan, mutta aulatilan haluan että se pysyy rauhallisena ja siistinä :_D

   Poista
 9. Todella tyylikästä! 😊 Mistäköhän tuo kaunis matto on? -Johanna-kaima

  VastaaPoista
 10. Yhdyn tähän :) eteisessä lähtee kaikki :) eteinen herättää jo mielenkiinnon :)

  Ja todellakin, teillä on tosi kaunis eteinen <3 juuri sellainen kutsuva ja kodikas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy itsekin myöntää, että heti tulee vieraille mentäessä jonkinlainen fiilis muodostettua jo siellä eteis tilassa, luotua mielikuvia kodin muusta sisustuksesta :)

   Poista
 11. Toivottavasti eteinen ei kerro koko totuutta meidän kodistamme, tavaraa riittää, takkia, pipoa, rukkasta, kenkiä enemmän kuin laki sallii, koirien patja ja häkki... Ja lisäksi ikävän näköinen kaappi, jonka ovet on aina auki (!). Ihana on tuo teidän eteinen, ehkä meilläkin joskus sitten aikana jälkeen lasten ja koirien...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, no meillä on siinä mielessä onnellinen tilanne, että meillä on erikseen aula ja erikseen tuulikaappi. Tuulikaapissa meillä on sitten se lastenvaatteiden kaaos, joten ihan samassa veneessä ollaan niiden takkien ja pipojen, kenkien jne. kanssa :D

   Poista
 12. Kauniin kodikas teidän eteinen , tuossa eteisessä seisoessa tietää tulleensa kotiin selvästikin ❤️ Meidän eteinen on neliön mallinen,ovia jokaisella seinällä johonkin suuntaan joten luo oman haasteensa saada toimivaksi......Mukavaa viikonloppua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos todella ihanasta kommentista ♥ Totta, eteisiä on monenlaisia ja mallisia ja jokainen malli luo omat haasteensa sisustaa tila, tsemppiä sinulle, jossain vaiheessa oivallat sen kivoimman ratkaisun :)

   Poista
 13. Ihana tuo teidän eteisenne, harmoninen ja kaunis <3 Meilläkin eteinen on sellainen, toisinaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna ♥ Meillä on tuulikaappi täys kaaos, sille pitäisi keksiä jotain :D

   Poista
 14. Meidän eteinen on sellainen, että en haluaisi siitä edes kulkea - toiveet siis oman kodin ja mieluisan eteiseen suuntaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) Ihan varmasti jossain vaiheessa saat tai saatte laitettua mieluisan eteisen, pidän peukkuja ♥

   Poista
 15. Tästä voit kurkistaa meidän eteiseen:
  http://onnellistentahtienalla.blogspot.fi/2014/10/eteisessa-soi-melkein-aina.html
  Tämä eteinen on myös kulkutila moneen suuntaan, mutta arkieteinen on erikseen. Teillä on kaunis käyntikortti. Ihana tuo matto. Sopii tilaan ja tuohon kaappiin kauniisti. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni , pitää tulla katsomaan :)

   Poista
 16. Teillä on kyllä kaunis eteinen, ja koko koti. Itsekin kyllästyin vastikään meidän eteiseen, jonka seurauksena kaapista lähti ovet,väri vaihtui ja koreja tuli lisää. Nyt on jotenkin paljon avaramman oloinen. Mistä tuo kaunis jakkara on kotoisin? Epätoivoisesti metsästin vastaavaa netistä, mutta huonolla menestyksellä. Ellokselta löysin, mutta väärän värisen :( Ja ihanaa kevättä ja odotuksen aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kauniista kommentista :) jakkara on kaira house nimisestä sisustusliikkeestä :)

   Poista

Kiitos kommentista.