Sisällön tarjoaa Blogger.

Eteisen valaisimet

Valaisimet on aina olleet minun heikkouksia, en tiedä mikä niissä vetää minua puoleensa, mutta ne ovat vaan niin ihania tunnelmanluojia, että ilmankaan ei osaa olla :)

Tällä hetkellä eteisen kattovalaisimena toimii tineK:n korista tuunattu valaisin ja yllättäen tori.fi:ssä jonottelen kolmannella sijalla erästä upeaa valaisinta ( olen vihdoin löytänyt myös ostajan ominaisuudessa tuon torin ja todennut, että käytettyjä upeuksia voi saada yllättävän edullisesti kun malttaa etsiskellä :D ).

Pöytävalaisimena toimii niin ikään Tinen valaisin, upea jalka oli pitkään haavelistallani roikkunut kunnes löysin jalan www.designwest.fi/ verkkokaupasta. Näitä ei tahdo enää oikein mistään löytyä, sillä ilmeisesti valmistus on näiden jalkojen osalta lopetettu.

Oletkos sinä heikkona valaisimiin? Vai tyydytkö uusimaan valaisimia ainoastaan pakon edessä kun vanha menee rikki :) ?

Mutta nyt lumitöihin, ettei tarvii tunnelia kaivaa huomenna kun töihin pitäisi lähteä :)

16 kommenttia

 1. Kuinka ihana ja täydellinen kattovalaisin eteisessä :)
  Näyttää hyvälle :)

  Täällä nuo tunnelmavalot on se kova sana :) kattolamppuja en tykkää pitää päällä, mutta toki niiden pitää kivalle näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattovalaisimissakin on eroja, en minäkään niistä ennen osannut tykätä, mutta kun löytyi tarpeeksi tunnelmallisia valonlähteeltään olevia valaisimia niin johan sytytti :D

   Poista
 2. Kyllä, heikkona valaisimiin! Joten siis kiinnostaa että mikäs lamppu sieltä nyt on löytynyt?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D En taida kertoa, että ei isketä kiinni samaan lamppuun :D Yhtä design valaisinta jonottelen :) Perjantaina selviää ottaako minua ennen varanneet sen :)

   Poista
 3. Joo! Haluaisin siirtää olkkarin valaisimen makkariin mutta en keksi minkä haluaisin olohuoneeseen tilalle! :D Vaikka toisaalta lamppuja on niin paljon ihania että ehkä se on paremminkin se valinnanvaikeus joka tulee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se on kun on ihan liikaa upeita valaisimia olemassa :D Mutta etköhän löytäisi sopivan kun oikein vain pohdit :)

   Poista
 4. Hei. Nätti koti sinulla. Saanko kysyä mistä musta vitriini on? Vai onko se tumman ruskea? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitriini on musta ja tilattu www.ellos.fi verkkokaupasta :=)

   Poista
 5. Hei!

  Mulla sama pöytälamppu, tosin vain mustana, varjostin on valkoinen. Aivan ihana!
  Olihan noita jalkoja ennen joulua myynnissä tine k:n sivuilla joka värissä, nyt näytti olevan harmaata vielä ale-osastolla. Eli eiköhän noita vielä saa, mutta tavaran saatavuus liikkeisiin kuulemma tökkii välillä. :^( Suomi on sen verran pieni maa tuollaisen valmistajan silmin, että isommat maat, joissa on menekkiä enemmän, palvellaan ensi ja paremmin.
  Vitriini taitaa olla elloksen? Sellasta oon itsekin tsiikannu sillä silmällä.
  t:Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan tinen omassa verkkokaupassa niitä voi olla myynnissä, mutta jälleenmyyjiltä ne alkavat olemaan loppu ja ainakin yksi jälleenmyyjä kertoi, että niitä ei enää tehdä....

   Aiemmassa kommentissa kerroinkin, että vitriini on ellokselta :)

   Poista
 6. Toi vitriini on täydellinen! Silmä lepää joka kerta, kun sitä katsoo :)

  VastaaPoista
 7. Kauniin näköinen koti sulla :)

  VastaaPoista
 8. Nuo Tine K:n valaisimet on upeita!! <3 Mä oon vasta viime aikoina alkanut kiinnittämään huomiota valaisimiin. Niitä on tullut ostettuakin nyt useampia, kohtaa alkaa kaikissa huoneissa olemaan mieluisat kattovalaisimet.

  VastaaPoista
 9. Kaunista! Mikä on tuo television taustalla olevan seinämaalin sävy?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.