Sisällön tarjoaa Blogger.

Kakkos olohuoneen tunnelmia


Meidän kakkos olkkariin hankittiin uusi matto olosuhteiden "pakosta" sillä tyttö halusi omaan huoneeseen tässä huoneessa olleen itämaisen maton. Uudeksi matoksi valikoitui kodin ykkösen hyvien alennuksien vuoksi tämä "tie" matto. Mukavan simppeli matto, mutta silti siinä on jokin juju.

Pikkuhiljaa alkaa löytymään se koko kodin yhtenäinen hieman ehkä itämainen tyyli, tyyli joka jatkuu jokaisessa huoneessa jollain tapaa samanlaisena..tyyli, jossa kotoisuus ja rakkaus kotiin näkyy... tähänhän sitä on pyritty jo yli neljä vuotta :D

Muutamat uudet pellavaiset koristepäälliset oli pakko klikkailla ostoskoriin henkka maukalta, mutta nyt vakaasti päätin, että sisustusostelut saa jäädä toviksi tästä päivästä lähtien ja laitan rahat parempaan jemmaan, mitään ei tällä hetkellä enää palavasti tarvita kodin sisustamisessa, joten yritän välttää nyt seuraavien kuukausien aikana turhaa ostamista, haastavat kuukaudet edessä, mutta sinnillä yritetään mennä :D Potkikaa siis persuuksille jos näyttää, että jotain uutta suunnittelen hankkivani :D Tulppaaneita aion muuten ostaa, niistä en luovu :D 

12 kommenttia

 1. Minkä kokoinen matto on? Entäs olikos kallis? Kodikasta teillä:) Minä odottelen jo kovasti vauva juttuja? Kuvia esim. Vauva masusta, miten odotus sujunut jne. Kaikkea hyvää teille! Sinulla kiva blogi. Sinun blogiasi olen seurannut alusta alkaen ja edelleen seuraan,päivittäin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on 135x190cm just oikean kokoinen tuon kakkos olohuoneen lattialle :) Hintaa jäi alennuksen jäleen n. 50 euroa kun oikea hinta on n. 120 euroa :)

   Vauva juttuja täällä ei ihan kauheasti tulla näkemään, jotain kuitenkin, mutta luulen että ei kovin kauheasti / sen enempää kuin tytönkään osalta :D Vauva masusta on kuvia Instagramin puolella, niitä en blogiin laita ollenkaan.. mutta sieltä saat käydä kurkkimassa jos haluat :) Noita kuulumisia tosin voisin laittaa, mutta niissäkään ei hirveästi ole kerrottavaa :D Raskaus sujuu todella hyvin ja on todella erilainen kuin mitä tytön raskaus :)

   Poista
 2. Raikasta ja valoisaa, tykkään :) Leppoisaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
 3. Ihana matto! Kaunis koti teillä :)

  VastaaPoista
 4. Kaunista on teidän kotona ♥ Ja tuo tapetti on niin nätti, uusi matto sopii mainiosti sen kanssa yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on kyllä mukavan yksinkertainen :) ihanaa sunnuntaita :)

   Poista
 5. Tuo on mahtavan hieno matto :) hyvä valinta <3 tuo kakkos olkkari oli kyllä loisto idea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva idea, jännä etten ollut keksinyt sitä aiemmin :) nyt se on hyöty käytössä :)

   Poista
 6. Ihana tuo tapetti :) ja matto on hyvän näköinen!Mukava alennus matosta,normi hinnalla ku ovat aina sen 200e ;) onnellista odotusta ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, minä en raski juuri koskaan ostaa mattoja, mutta nyt ajattelin vaihtomatot ostaa kun sattui mukavat alennukset eteen :)

   Poista

Kiitos kommentista.