Sisällön tarjoaa Blogger.

MUSTA-VALKOISTA
Vaikka pian alkaa koittamaan keväiset ilmat niin mieli halajaa melko paljon ympärilleen pelkkää musta-valkoista. Pientä värisävyä on tuotu näillä upeilla tulppaaneilla, jotka jaksavat ilostuttaa kyllä kokoajan ♥ Tämä valkoiseksi maalattu hyllykin pääsee nyt tavaroineen paljon paremmin oikeuksiinsa uuden sävyn myötä, maalaus siis kannatti. ( Miehelle täytyy muistaa tänään vinkata myös niiden toisten hyllyjen maalaamisesta, unohdin sen ihan tyystin ;)

Kovasti pohdin jo nykyisten pellavaverhojen vaihtamista valkoisiin, kyllähän valkoisten verhojen vaihtokin toisi raikkautta ja lisää valoa tupaan, jota tunnun kaipaavan aina kevään koittaessa :D Taidanpa alkaa samointein tuumasta toimeen ja pyörittämään verho-operaatiota :D

Mukavaa loppuiltaa :)

19 kommenttia

 1. Mustavalkoinen on aina tyylikäs. <3 Ihanalta näyttää ja tulppaanit tulevat kauniisti esille. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään että tulppaanit näyttää tuossa kivoilta :)

   Poista
 2. Ovat kyllä niin ihanat tulppaanit tuossa kauniissa maljakossa <3 ja koko kokonaisuus :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä niin kaunista ja raikkaan näköistä. Tykkään!

  VastaaPoista
 4. Tulppaaneihin ei kyllä kyllästy ikinä! Ihania! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, tulppaaneihin ei kyllästy koskaan :D

   Poista
 5. YES, PALLLLLJON paremmat valkoisina! Et ole varmaan yllättynyt kommentistani ;).

  VastaaPoista
 6. Tulppaaneita ajattelin myös ostaa huomenna, viikonloppua varten ja tiätkö, hokasin just, että meillä majailee tuomosia hyllyjä varastossa puunvärisenä....kun ne sutis valkoseksi niin näyttäisivätpä tosiaan paremmilta!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti sutimaan valkoiseksi, tämäkin maalattiin ja tuli paaaaaljon parempi :D

   Poista
 7. Tulppaaneja rakastan, mutta oliko kuitenkin liian aikaista kun omat ekani eivät auenneet lainkaan vaan nuhraantuvat nuppuina :(. Nuo kirkkaat Kastehelmi-tuikut kyllä houkuttelevat, jos ihan pari vaan hankkisi ensi talvena...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itse ostanut nyt kolmesta paikasta ja lidlin tulppaanit ovat olleet parhaimpia, ne ovat kestäneet pidempään ja ne on olleet vaan hyvännäköisiä :)

   Poista
 8. Hyvältä näyttää ja mukava piristys nuo tulppaanit :)

  VastaaPoista
 9. Ja vastakkaisen seinän hyllyt paitsi että ovat eri värisiset ovat muistaakseni ns, "nurinpäin" eli yhtenäisempi look kun olisivat samoin päin kuin tämä hylly..-nina-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastakkaisella seinällä olevat kaksi hyllyä ovat oikeinpäin, tämä yksinäinen valkoinen hylly on väärinpäin ja näin se saa nyt ollakin sillä enempää reikiä ei tälle hyllylle tehdä, katsotaan josko siihen joskus löytyisi joku super hieno hylly :)

   Poista
 10. Minulla taaas on jokin ihan päinvastainen vaihe, että mieli halajaa valko-musta kauden jälkeen näin keväällä jotain oikein pirtsakkaa, en vain vielä ole keksinyt mitä :) Kauniit tulivat hyllyistä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.