Sisällön tarjoaa Blogger.

Myönnetäänkö heikkoudet ?

Onko teillä heikkouksia ? Heikkouksia, joihin pystyisitte itse vaikuttamaan, mutta ette mahdollisesti vain halua, koska heikkoudet vain kuuluvat osaksi luonnettanne ja ilman niitä tuntisitte olonne hieman " orvoksi ".

Minun suurimmat heikkouteni ovat rehellisesti, täysin kaunistelematta ja mitään salaamatta :D Lastenvaatteet ja sisustustavarat, no okei, lisätään listalle myös ne astiat jaaa valaisimet ( enempää en kehtaa myöntää, vaikka niitä olisikin, no joo, yksi vielä, muumimukit ;) Ruoditaan tällä kertaa ensiksi mainittua, eli lastenvaatteita.

Huomaan nyt tulevan poikavauvan kohdalla, että siinä vaiheessa kun pääsin sinuiksi ja sain käsiteltyä asian, että sieltä poika nyt tuleekin ( tyttöfiilisten jälkeen ) , niin lastenvaatteiden ostohalukkuus kasvoi silmissä ( toki on myös pakko ostaa kun ei oikein mitään poikien värimaailmaan sopivia vaatteita ole jemmassa ). Huomaan, että minulla on selvästi kausia milloin selaan useammin facebookin myyntipalstat tietyn merkin vaatteista, olen siis merkkiuskollinen ja toisinaan se turhauttaa :D 

Viime aikoina olen ryhdistäytynyt kuitenkin lastenvaatteidenkin osalta, että hankin vaatteita myös käytettynä. Olen sisäistänyt ominaisuuden, että kaiken ei tarvitse olla uutta. Ja näiden muutamien ( noin kymmenen ) fb:n kirpparikauppojen perusteella voin sanoa, että kyllä sitä vain kannattaa ostaa merkkivaatteita. Niiden jälleenmyyntihinta säilyy huomattavasti paremmin kuin jonkin "ei merkkiä" olevan liikkeen. Jos olen joskus maksanut paidasta uutena n. 30 euron luokkaa, saan siitä hyvässä, mutta käytetyssä kunnossa olevana n. 15-20 euroa takaisin kun myyn vaatteen, onhan tämä selvää säästöä, vai mitä mieltä sinä olet ? Onko merkkivaatteiden ostaminen täysin hölynpölyä vai satsaatko mielelläsi laatuun? 

Paljastettakoon nyt, että kyllä meidänkin neiti suuntaa tänä päivänä mielummin vaateostoksille sinne kahden kirjaimen kauppaan ( H&M), joten äidin mielipiteitä hyvistä ja laadukkaista ja Ah niin ihanista Popin ja miikkarin lastenvaatteista ei enää kuunnella ;D Jossain vaiheessa se lapsikin siis osaa ilmaista tahtotilansa ja alkaa noudatella omaa tyyliään, mutta suotakoon se heille :) Onneksi koittaa jälleen tämä ihana ja odotettu vauva-aika ja voin jälleen alkaa valitsemaan mieluisia vaatteita edes yhdelle lapsistani :D

Mutta joo, tytön osalta voisi alkoittaa vaatekaapin perkaus operaation, sillä kaapissa on paljon paitoja ja mekkoja, joita meidän neiti ei enää halua päälleen laittaa :D ... projektia siis kerrakseen. Toisaalta tämä äiti voisi hieman rajoittaa näiden ihanuuksien ostamista ;D

21 kommenttia

 1. Vois ehkä äiti täälläkin rajoittaa, mutta menkäs teet :D Kuulostaa niin tutulta sun heikkoudet ;D Itse myönnän sortuvani samoihin asioihin ja itsekuria ei tunnu olevan, varsinkaan kauniiden sisustus elementtien ja lastenvaatteiden kohdalla. Po.pit on kyllä huipuksi todettuja täälläkin ja Mini Rodinit on suuressa suosiossa meillä :) Minusta on tosiaanki järkevää panostaa laatuun ja kierrättää sitten pieneksi jääneitä, juuri jälleenmyyntiarvon vuoksi! Meillä jopa mieskin on alkanut pikkuhiljaa tajuta sen ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, panostan lastenvaatteisiin ja sisustukseen, omilla vaatteilla tms.. Ei ole niin väliä :) ehkä jatkossa voisi panostaa itseenkin :D poppi on ehdoton, mää rakastan niitä vaatteita, meidän tyttö ei oikein enää niistä välitä , eilenkin tosin sorruin hänelle yhden popin paidan ostamaan :D

   Poista
 2. Niin ja miten ihana tuo siili haalari <3 Onko tuo jostain uudesta mallistosta? En oo aikasemmin törmännyt tuommoiseen. Vallan söpö kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siilihaalaari on me&i:n , niitäkin ostin kahdessa koossa, voi hyvä päivä :D

   Poista
 3. Oho,oho 😃 saanko kysyä missä myyt neidin vanhoja vaatteita ja mitä kokoa olisi? Meillä olis tarve 122cm tytön vaatteille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on käytössä nyt 122-128, enemmän 128 joten jotkut on tosiaan jääneet jo pieneksi ja osa ei kelpaa enää, joten ajattelin myydä siellä Oulunsuun pirtin kirppalla 18 päivä :)

   Poista
 4. Mä kanssa hamstarannut melkoisen pinon vauvan vaatteita, mutta itse eniten esimerkiksi Lindexin vauvanvaatteista. Odotan, että huomenna päästän käyttämään omia vaatteita kun kotiuditaan pojun kanssa :) Popilla on myös kivoja vaatteita, esim windfleece tummansinisenä löytyy meiltäkin, mutta me&i-vaatteille en oo koskaan lämmennyt. Vauvan vaatteita on niin vaikea olla ostamatta koska suhteessa aikuisten vaatteisiin ne ovat niin paljon halvempia :D ja suloisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en oikein osaa ostaa noista H&M, Lindex jne.. jotenkin olen vain hukassa niissä liikkeissä :D Pitää opetella, sillä lindexillä on todella nättejä vaatteita :)

   Olen samaa mieltä, vauvanvaatteita on tosi hankala olla ostamatta :D

   Poista
 5. Mulla oli heikkouksia ennen ja paljon! Nykyään kuitenkin osaan aika hyvin hillitä itseni! Muumimukit ovat kyllä ihania ;) ja muutama on tullut hankittua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muumimukit on kyllä paha heikkous :D Onhan mamma, pappa, pikku myy ja nuuskamuikkunenkin hommattu :D

   Poista
 6. En ikimaailmassa maksaisi pienen vauvan tai vähän isommankaan lapsen vaatteesta 30€, olkoonkin vain miikkaria tai muuta vastaavaa. Puhumattakaan, että maksaisin vastaavasta käytetystä yli puolet alkuperäisestä hinnasta! No, ei se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa...Mielestäni kirpputorien tarkoitus on myydä hyväkuntoista tavaraa kuitenkin tuntuvasti ovh-hintaa halvemmalla, itse olen tehnyt todella siistejä ja hyväkuntoisia ja aikalailla uudenveroisia löytöjä tyyliin 50c-1€:lla lapselleni. Ja kierrärystä siis toki kannatan, mutta kohtuullisilla hinnoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin meitä on niin monenlaisia :D Merkkivaatteita et varmastikaan kuin oikein hyvällä tuurilla löydät parilla muutamilla kymmenillä senteillä :D Minäkin kun menen myymään neidin vauva-aikaisia vaatteita ja siellä nimenomaan näitä henkka maukan vaatteita on joitakin niin niistä ei valitettavasti edes saa kuin sen muutaman kymmenen senttiä, merkkivaatteista saa sitten ihan omat summansa :D Mutta meitä merkkirippuuvaisia ja merkkiuskollisia on paljon, joten tavara säilyttää arvonsa suhteellisen hyvin :)

   Poista
 7. Myönnetään heikkouteni on nuo lastenvaatteet, mutta mulla on niin miikkari, kuin pop ihan Itselläkin jäänyt. Mulla on puoliksi kirjoitettu postaus meidän merkeistä, joka pitää viimeistellä kunhan kotiudutaan. Ai niin heikkouteni on myös servietit ja muffinivuoat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julkaiseppas se kirjoitus olisi kiva lukea :D

   Poista
 8. Itsellänikin on nuo lastenvaatteet suuri heikkous. Ostan aika paljon merkkivaatteita, mutta olen alkanut panostamaan enemmän suomalaisiin merkkeihin; Vimma, marimekko, Gugguu, Mainio, Papu, Reima ym. Minusta on tärkeä suosia suomalaista suunnittelua ja suomalaisia yrityksiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ainahan sitä mielellään suosisi suomalaista, mutta kaikesta ei voi tykätä :D Papu on kyllä ihana :D

   Poista
 9. Heikkouksia löytyy myös täältä ;) kuten muumimukit, kastehelmi tuikkulyhdyt, purkit ja purnukat :D Toisaalta heikkouksia saa olla, on osa elämää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muumimukit on pahat, itse huomasin muuten nyt, että multa puuttuu muumimamma ja pappakin, jotka jo poistui vähän aikaa sitten.. kyllä nyt tarttee palata ruotuun :D

   Poista
 10. Voi kunpa olisikin tuollainen kaappi mihin voisi kätevästi piilottaa ne heikkoudet ;D meillä mekot ovat siellä täällä ja välillä tuolien päällä kasoissa.. Kovan taistelun kävin itseni kanssa, jotten tilannut me&i ja pompin alesta yhtään mitään.. ja popin ja metsolan ym. houkuttavien nettikauppojen aleista.. Kun ei vanhojakaan ehdi käyttää :D Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä sinä :D Minäkin pidin pintani aika hyvin, miikkareiden alesta ainoastaan yhdet haalarit vauvalle :D

   Poista
 11. Itse ostan merkki vaatteita alesta,vaikka hintaa jää vielä yli halppisvaatteiden verran, saa niistä käytettynä vielä omansa takaisin.Itselläni heikkous oma vaatemerkeissä siis pomo de Lux.Ihana värimaailma.Tosin olen kääntynyt myös vähän värikkäisiin vaatteisiin-metsola.Vaatteet siis heikkous ja myös sisustus😉erityisesti niitä sisustustyynynpäällisiä löytyy paaaaljon😃 sanna

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.