Sisällön tarjoaa Blogger.

OLOHUONEEN UUSI JÄRJESTYS
Olohuone sai tosiaan viikonloppuna "uuden" järjestyksen tai yksi nojatuoli nyt lähinnä vain siirtyi, kun osa lukijoista kehoitti kokeilemaan tällaista kokoonpanoa. Ideoita siis toisinaan kuunnellaan ;) ja nojatuoli siirtyi toisen nojatuolin viereen.

Olin kokeillut tätä kokoonpanoa myös aiemmin, mutta se tuntui hitusen ahtaalta kun nojatuolien takana olevaan huoneeseen täytyy kuitenkin jättää esteetön kulku. Siirsin kuitenkin sohvia hiukan tv-seinustalle käsin, jotta sain vähän enemmän tilaa nojatuolien taakse ja kivalta sekä yhtenäiseltähän se näin näyttää :) Kiitos taas vinkeistä♥

Mukavaa torstaita, äkkiä vilistelee taas nämä päivät :) 

19 kommenttia

 1. Etkö alkujaan puhunut, että toinen sohva lähtee pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole kyllä sellaista tainnut puhua , ainakaan tosissaan :) pohtinut olen saattanut että yhdellä sohvalla olisi enemmän tilaa, mutta en ole sanonut että toinen sohva lähtisi :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää :) Minäkin pyöräytin olohuoneessa taas sohvaa ympäri kun jotenkin sen paikka vaan on kuitenkin tuossa missä olikin ennen siirtoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D Ollaan me kovia pyörittelemään näitä järjestyksiä :D :D

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Aivan ihana tunnelma näissä kuvissa <3

  VastaaPoista
 4. Kaunista<3 kivat tyynyt alimmassa kuvassa, tykkään.

  VastaaPoista
 5. On jees järkkä taas kerran :)
  Mutta nyt kyllä tuo maton pienuus pistää silmään! Ikeassa ainaki oli 2×3 koossa huokeita mattoja. Teettämällä tietty sais prikulleen sen kokosen ku tarvii mut maksaa hunajaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just nyt ei ole aikaa kierrellä kaupoissa ettimässä mattoa, mutta heti kun aikaa löytyy ylimääräistä niin mattokaupoilla käydään :) Tiedän, että matto on pieni ja tästä postauksessa kerroin :D

   Poista
  2. Tähän piti vielä se sanoa, että nyt tosiaan maton pienuus korostuu kun nojatuolien vuoksi jouduin toista sohvaa siirtämään taaemmaksi, jolloin matosta tuli entistä pienempi :)

   Poista
 6. Teidän olohuone on kaunis, olipa sohvat ja tuolit mitenpäin vaan! <3

  VastaaPoista
 7. Nuo tuolit ovat niin mieleeni. Minulla on vähän samanlaiset (malliltaan) vintillä, mutta niissä on vanhat päälliset. Sain ne perintönä. Nyt tekee mieli hakea ne esiin ja kunnostukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehdottomasti kunnostamaan vain tuolit :)

   Poista
 8. Nuo nojatuoleilla olevat tyynynpäälliset on kyllä ihanat! Ja niin on nuo nojatuolitkin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.