Sisällön tarjoaa Blogger.

SEINÄHYLLYT VALKOISEKSIViikonloppuna sohvalla istuessani pohdiskelin telkkariseinän kohtaloa. Maalauttaisinko miehelläni kuvassa näkyvät kaksi seinähyllyä valkoiseksi. Olen niin super tyytyväinen hänen aiemmin valkoiseksi maalaamaan vastakkaisella seinällä olevaan seinähyllyyn, joten samaan syssyyn kai nämäkin voisi valkoiseksi maalata, toisihan se valoisuutta ja raikkautta vähän enemmän :) Pitää muutama päivä miettiä ja makustella asiaa ensin :)

Aarg ja minä saattaisin raahata tuon telkkarian ihan muualle koko olkkarista, ei se vaan siihen sovi, liian iso ja liian möhkäle. Mitähän mies sanoisi jos siirtäisi sen tuonne kakkosolkkariin ihan pysyvästi, hmmmm :D 

Mukavaa keskiviikkoa

57 kommenttia

 1. Tiedätkö mitä? Katson aina sun kuvia ja mietin että missä piilee kaikki rojut?? Meillä on tota tavaraa joka nurkassa ja pitkin lattioita, vaikka muuten on siistiä ja puhdasta niin kamaa on vaan kertakaikkiaan liikaa! Olen koko aamun käynyt kamppailua itteni kanssa, menenkö Ikeaan vai enkö mene, kuitenkin ostan jotakin uutta ja tulee lisää kamaa nurkkiin..
  Haluaisin selkeän kodin, tosin lapsia on 3 ja nuorin leikkii vielä meidän alakerrassa (kodin siistimpi osoi..) eli meillä on rallirataa, ja miljoon autoa, 10kg duploja pitkin mun hienoa itämaista mattoa. No juu, ehkä mä vielä mietin sitä Ikeaan lähtöö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä tarkoitat rojuilla, lasten leluja vai yleensäkin tavaraa ? Meillä on kaksi huonetta lasten leikkeihin, siellä on yleensä nämä lelut, toisinaan ne kyllä olkkariinkin kulkeutuu, mutta ne kerätään aina leikkien päätyttyä pois, se on meidän kodissa sitä järjestelmällisyyttä ja on opetettu, että tavaroilla on aina omat paikkansa :D Pyykkivuoret ei makaa meillä pitkin nurkkia, vaan niillekin jokainen kodissa asuva tietää minne ne tulee viedä :D Se että onko lapsia yksi tai kolme, ei minun mielestä ole se syy, jos koti näyttää toisinaan kaaokselta. samalla tavallahan kaaosta syntyisi yhdenkin lapsen kanssa jos sen kaaoksen antaa tulla :)

   Täytyy pyrkiä kodin sisustamisessa minimalistiseen tavaramäärään, jos tuntuu, että kaaos ei pysy hallittuna :D Joten, jätä se ikea reissu tekemättä ja laita vaikka ensin myyntiin jotain vanhaa :) Minäkin luovuin suuresta määrästä tavaraa viime viikonlopun kirppiksellä :D

   Poista
  2. Juu, en minä lapsia syytä :) ja täälläkin opetettu että siivotaan leikkien jälkeen mutta nyt jotenkin vaan ei jaksaa siivota kunnolla, vaan sysätään leluja kasaan. Pyykit ja vaatteet ovat omilla paikoillaan. Rojuilla tarkoitin lähinnä normaalia tavaraa millä ei oikeen ole sitä omaa paikkaa, vaikka meillä erillinen vaja löytyykin. On meillä ihan siistiä, minä täällä vaan hysteerisenä välillä :D mieskin sanoo aina että nipotan liikaa :D Vapaa päivä tänään ja ajattelin siivota ja kerätä tarpeettomia kippoja ja kuppeja saadakseni lisää "tyhjää tilaa". Kävin muuten siellä ikeassa MUTTA EN OSTANUT MITÄÄN, hyvä minä!

   Poista
  3. En loukkaantunut sitten yhtään, ei aina tarvitse sellaista " pelätä" vaikka aina kommentit eivät ole sitä "ihanaa, ihanaa" kategoriaa :) kyllähän erimieltä voi asioista olla ilman että loukkaantuu <3

   Mutta hyvä sinä , olen kyllä ylpeä sinusta , sillä tiedän että ikean läpi kulkeminen tyhjin ostoskorein on äärettömän vaikeaa :)

   Poista
 2. Voisi olla ihan kiva muutos! Ja mikä parasta, uuden ilmeen saa superedullisesti. :) Nimimerkillä maalipensselin kanssa justiinsa naimisiin mennyt x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä, maalaaminen on onneksi halpaa puuhaa :)

   Poista
 3. No varmaan näihin kuviin kyllä siivotaan tavarat pois pyörimästäkin eihän niitä kukaan halua katsoa.
  Mutta tuossa oon erimieltä sun kanssa,että ei ole väliä onko lapsia yksi vai monta.
  Voin kertoa,että ainakin meillä on:)
  Viidellä ihmisellä on enemmän tavaraa ja vaatteita kuin kolmella ja useamman lapsen äidillä enemmän pyykkiä ja menee aikaa lasten kanssa ihan arkisiin asioihin.
  Kolmen kouluikäisen harrastukset ym.
  Kyllä mulla oli enemmän aikaa siivota,kun oli vain yksi lapsi.
  Eikä se lapsien opettaminen aina ole helppoa,jos on erityislapsia ym.
  Meillä toiset lapset siivoaa ja yks on täysin huoleton tapaus:)
  Mies on yrittäjä ja tekee pitkää päivää ja kotihommat jää mulle.sitä oppii ottamaan rennommin ja luovimaan tärkeimmät,kun jaksaminen koettelee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin kuviin ei ole siivottu erikseen, vaan meillä yleisesti ottaen on siistiä ja tavarat ei lähestulkoon koskaan pyöri lattioilla :) Ei mulla olis aikaa alkaa erikseen puunaamaan kuvausta varten kotia, vaan meidän huushollissa kotitöitä ja siivoiluja tehdään pitkin viikkoa, jotta yhdelle päivälle ei kasaannu kovin paljoa hommaa :)

   Niin no nämä on näitä eipäs juupas keskusteluja ja mielipiteitä :D En minäkään oleta, että minun tyttö siivoaisi aina leikkejään pois, vaan kyllä se olen minä äitinä, joka aika useasti ne leikit korjaa sieltä lattioilta, jotta se järjestys säilyy :D Kyllä meilläkin olisi melkoinen kaaos aina, jos en itse olisi tällainen järjestyksestä pitävä ihminen :)

   On totta, että viidellä ihmisellä on enemmän tavaraa, mutta kyllähän ne viiden ihmisen pyykitkin kuuluu sinne pyykkikoreihin, eikä lattioille, kuten kolmihenkisessä perheessä ? Koneethan ne vaatteet pyörittää, ne vain tulee nostella kuivamaan jne.. Samat periaatteethan talouksissa järjestyksen vaalimisen suhteen on, oli lapsia yksi tai kaksi. Ajasta kai se on enemmänkin kiinni ?

   Mutta ymmärrän, perheissä on erilaisia tilanteita ja suurin vastuu yleisesti ottaen on äidillä, kuten meidänkin perheessä.. Itse olen meidän talodessa se joka tekee pitkiä työpäiviä ja kehittelee itselleen sitä uraputkea, olen samalla myös meidän taloudessa se henkilö, joka oman "päivätyönsä" ohella siivoaa ja pitää kodin järjestyksessä. Se mitkä asiat arvottaa etusijalle ja mitkä asiat jätttää tekemättä, vaikuttaa kaikkeen.. Kyllä minäkin saisin huushollimme sekaisin, jos antaisin sellaiselle mahdollisuuden :)

   Mutta jokaisessa perheessä tehdään eri tavalla, suotakoon se meille kaikille :)

   Poista
  2. Eihän se siitä kiinni ole etten arvostais siisteyttä tai järjestystä.uskallan jopa väittää,että siivoan keskimääräistä työssäkäyvää enemmän ja oon tarkka kodista.

   Mutta sitä en oo vielä keksinyt,että miten saat 10 vuotiaan pojan viemään likapyykin kodinhoitohuoneen kaappiin?
   Sielä ne lojuu pitkin lattiaa joka ikinen päivä vaikka sanot sata kertaa.

   Jos meillä ei ole kaikki kokoajan tiptop ei tarkoita sitä,ettei meillä siivota tai välitetä siisteydestä.joka päivä pitää siivota ja pyykätä.
   Se ei vain yksinkertaisesti pysy se siivo yhtäään ja uskon,että se johtuu siitä,että meitä on täällä viisi erilaista ihmistä.
   Haluan kuitenkin itsellekkin sen pienen hetken päivästä,että saan vain olla.
   Pitäis olla robotti,jos meinais,että koko ajan on siistiä.

   Poista
  3. Se on vaan niin ettei voi tietää ennenku ite on ollu tai on samassa tilanteessa että miten eri asia on se miten paljon väkeä huushollissa asusteleepi..
   Minun ystäväni asui kihlattunsa kanssa isohkossa omakotitalossa kaksistaan silloin kun minulla oli jo kolme alle kouluikäistä lasta. Aina ihmetteli miten ehdin tehdä yhtään mitään muuta kuin perheeseen ja kotiin liittyvää kun hänellä oli KIIRE koko ajan ku piti töiden päälle tiskata, siivota ja pyykätä!? Hänen mies kuulemma niin hirveesti teki pyykkiä, hahaa.. Ollaan kyllä naurettu tälle sittemmin, etenkin kun on saanut kaks ihanaa lasta ;) Tietysti käsitys asiasta muuttuu kun itse elää tilannetta.
   Veikkaampa Johanna että sinäkin tulet täällä vielä myöntämään ettei se aivan sama oo miten monta lasta talossa on :)
   Mutta ei se mikään automaattinen juttu oo että suurperheissä olis likaista tai sekaista. Siisteys pysyy pitämällä mutta aika jonka siihen käyttää todennäköisesti kasvaa sillä esim viiden pyykkikoneellisen ripustsminen vie aikaa enemmän ku kahden. Se on fakta!! Ja sama kaikessa muussa, ei pelkissä pyykeissä :)
   Ja justiinkin harrastukset, koulu- ja hoitoasiat, neuvolat, lääkäröinnit.. you name it! Kuuen lapsen nämä jutut kun hanskaa ja molemmat vanhemmat käy töissä niin aika moniosaajaksi saa itseään kehua :)
   Ja nimenomaan erilaisia tyylejä ja tapoja on. Toisilla on kädet täynnä yhden kanssa siinä kun joku hoitaa yhdeksää. Ihmiset venyy niin eri lailla. Esim. Elämää Villa Honkasalossa-blogin Mallaa ihailen: lapsia on yhdeksän, pitää ihanaa putiikkia, leipoo tilauksesta valtavasti, remppaa, sisustaa herkullisesti.. Siinä esikuva vailla vertaa sillä hän myös usein kertoo ettei kaikki mennytkään sivan nappiin. Mut niinhän se aidossa elämässä onkin!

   Poista
  4. Anu: näinhän se on, että joka päivä täytyy jotain tehdä, että koti ole kuin kaaos tai että se pysyisi edes hitusenkaan hallittuna :) Tsemppiä 10- vuotiaan pojan kanssa, ehkä hän aikuisena oppii viemään ne vaatteensa pyykkiin :D

   Poista
  5. Anonyymi: Olen samaa mieltä siitä, että jotkut kokee sen yhdenkin lapsen kanssa olemisen melko raskaaksi ja kuuden lapsen kanssa olijat eivät väsy sitten ei millään :D Joten ihmisissäkin on eroja :)

   Poista
 4. Ostakaa ihanampi telkkari. Siro, ohut, valkoinen tai hopea. Tuo musta on ankea ja aika möhkäleen näköinen. Meillä on 55 tuumainen valkoinen eikä yhtään pistä silmään. Itsee asiassa voisin sanoa että se istuu kuin nenä päähän, täydellisesti, muuhun sisustukseen. Tonnilla jo saa laadukkaan. Suosittelen siis Gigantin reissua ;) Ja maalaa hyllyt, hyvä idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voinen väittää, että olipa kyseessä millainen telkkari tahansa, se ei todellakaan ole kaunis :D Jos telkkarin reunat muuttuvat valkoiseksi, ei kai se poista sitä möhkälettä silti näkymättömiin :D ?

   Poista
  2. Vinkkinä että on nykyään kehyksettömiäkin telkkuja. Tosi siistejä ja kauniita sanoisin jopa. Kantsii tulla kattomaan ;)
   Eikö miehet yleensä innostu tämmösistä joten varmaan saisit helpotusta tv-ahdistukseesi..

   Poista
  3. Usko jo, että meillä ei telkkari ole yhtä tärkeässä roolissa kuin joissakin muissa perheissä :D Me ei tarvita uutta telkkaria, kun me ei sitä kovin useasti ehditä edes katsomaan ;) Ja jos oikein kovasti uutta telkkaria tahtoisin, niin olisin marssinut jo aika päiviä sitten kauppaan ja ostanut sen, mutta kun sitä ei tarvita :D Ja edelleen väitän, että vaikka esittelisit minulle kuinka kehyksettömän telkun, en takuulla siihen ihastuisi :D

   Poista
  4. Ok, älä nyt hermostumaan ala ;)
   Vaikka väität toista niin uskonpa silti että telkkari menisi vaihtoon kun pääsisit näkemään uutuuksia :)

   Poista
  5. En hermostu, enkä usko, sinähän se sitkeä myyjä olet :D :D Yksi ratkaisu tosin olisi. Jos mieheni ehdottaisi videotykkiä ja katon rajaan asennettavaa valkokangasta tai vastaavaa... voisin mahdollisesti suosutua sellaiseen, kun se tykki tulisi kattoon ja kangas, vai mikäs se nyt onkaan, tulisi aika ylös seinälle, jonka saa tarvittaessa esille ja muutoin se on piilossa, joten se ei olisi niin keskeisellä paikalla :D :D

   Poista
 5. Nuinkin ne on kivat, ja menee ihanan tv tason kanssa yksiin. :-) Hienoista hyllyistä kun on kuitenkin kyse, niin valkoisena kyllä upeat tottakai! :-) Hmm.... täällä päätös olisi tosi vaikea! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Pitää täälläkin vielä pohtia :)

   Poista
 6. Oi, siirtäkää telkkari kakkosolkkariin :) Siellä se on hiukan piilossa, siellä saa rauhassa katsoa telkkaria niin ettei keittiössä puuhaileva häiritse ja näin saatte tehtyä ihanan tupakettiömäisen tilan olohuoneestanne ja keittiöstänne. Sellaisesta minä haaveilen, että olisi iiiiiiso tupa missä olisi olohuone ja keittiö isoine pöytineen ja muhkeine sohvineen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää yrittää neuvotella miehen kanssa telkkarin siirrosta :)

   Poista
 7. Juu, hyllyt valkoiseksi saa peukku täältä! ;)

  Ja tiedätkös, jos meillä vain mitenkään olisi mahdollista, telkka ei olisi olohuoneessa vaan jossain ihan muaalla. Mutta tämän kokoisessa kodissa kun ei ole vaihtoehtoja niin se nyt on pakko pitää tuossa keskellä. Mutta joskus vielä minulla on siro valkoinen telkku jossain erilliessä huoneessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan valkoinen olis aika raikas :) jos telkkarin siirto olis minusta kiinni se olis ollut jo aikapäiviä pois koko talosta :D

   Poista
 8. Meitä on yhdeksän. Yhdeksän vaatteet arkeen ja juhlaan, erilaisiin harrastuksiin, peleihin ja leikkeihin! Meillä yks jos toinenkin tekee, vie, siivoa, kuin myös sotkee. Ja tavara seilaa! Sisusteraankin meillä. Mutta meillä myös eletään. Isolla E:llä. Ja kaikkeen eiaika riitä kellään oli sitten kuin tehokas tahansa. Ehkäpä elämä opettaa, hope!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kukin perhe tyylillään ja siten kun haluaa, arvostetaan jokainen toisiamme, olipa sitten lapsia yksi tai paljon, jokainen tekee omassa kodissaan ja oman perheensä eteen siten kun itsestä parhaalta tuntuu <3

   Poista
  2. Olen perhepäivähoitaja ja kaksi lasta hoidossa.Lapset saavat levitellä lelujaan leikin aikana vapaasti,mutta kun leikit päättyy siivoavat jälkensä.Koti on jälleen siisti.Tykkään siististä kodista ja että kaikella on paikkansa,eikä liikaa tavaraa.Silloin aina on siistin näköistä eikä koskaan ole kaaosta.Tykkään muutenkin sisustaa ja mies toteuttaa remppasuunnitelmiani.Koska teen töitä kotona haluan että koti on viihtyisä.Sinulla on kiva blogi,olen seurannut jo kauan.tv Ritu

   Poista
 9. Kyllä ne valkoisinakin olisi nätit :) tai mustina - sulla taitaa tosin olla enemmän tuota valkoista ja puunväriä, että ehkä kuitenkin se on muuhun sisustukseen nähden varmempi valinta - minä olisin nyt vaan tunkemassa sitä mustaa vähän jokapuolelle (mustakausi) ;D on tuo puuvärikin hyvä, joten eipä siinä huonoja vaihtoehtoja olekaan.. Ihanaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustaa ei passaa olla liikaa , meillä eteisessä on musta vitriini ja se tuntuu riittävän :) ainakin nyt tuntuu siltä :)

   Poista
 10. Vaikea päätös, mutta samaa mieltä sun kanssa, että telkkari ei oo ikinä kaunis! :D

  VastaaPoista
 11. Valkoiset seinähyllyt kuullostaa hyvältä ja varmaan näyttäävätkin tuossa hyvältä :) Maalaus iloa siis :)

  VastaaPoista
 12. Mitähän varten se olohuone on olemassa? Eikö se ole perheen yhteinen huone jossa myös katsotaan televisiota, kuunnellaan radiota tms. Eihän se televisio kaunis ole,mutta ennen se oli vielä rumempi.Voihan television laittaa kaappiin ja sulkea ovet silloin ,kun sitä ei katsota tai upottaa seinään ja luukut päälle :D.D.
  Mitä virkaa sillä olohuoneella on,jos se on vain joku sisustus...........kuin olis joku huonekalukaupan katalogista otettu nurkkaus.
  Orvokki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin kuulostaa, että nyt sinua kismittää :D
   Meidän kodissa ei televisiolla ole minkäänlaista painoarvoa, mulle on yks hailee löytyykö sellaista kotoa tai ei, minä en sitä tuijottele kun ei ole aikaa :) Meidän perheessä olohuoneessa tehdään paljon muutakin kuin istutaan sohvalla telkkaria tuijotellen, siellä pelaillaan pelejä, rakennellaan palapelejä, vietetään yhteistä aikaa, seurustellaan kavereiden kanssa :) Ei televisio saa rajoittaa ihmisten elämää, kyllä se tulee kaikkeist viimeisimpänä asiana ja sitä katsotaan jos on sopiva sauma.. toki joillekin se on tärkeä :)

   Meillä on siitä onnellinen tilanne kodissamme, että meillä on ns. kakkos olohuone, jonne telkkarin voisi hyvinkin sijoittaa sen olematta kodin tärkeimmässä huoneessa :)

   Joten, olohuone, se on muutakin kuin pelkkä telkkarin katsomis paikka, vai ? :)

   Poista
  2. Meillä mies osti olkkariin yli 60 tuumaisen tv:n kun muutettiin, ei naurattanut yhtään!!!!! Ei tee mieli kuvailla blogiin sitä romettoa. Pakkohan se on siihenkin tottua, kun rouva muuten paljolti kaappien paikat määrää..... ;)

   Poista
  3. Mutta postauksestahan sai sen käsityksen että nimenomaan ärsyynnyt tuosta hökötyksestä. Siksi tässä väki heittää ajatuksia ilmoille. Mut nyt tosin väität että yks hailee sulle koko kapistus. Ja kerrot myös että mies nimenomaan haluaa pitää sen tuossa. Sitä Orvokki tarkoitti kaiketi että onhan hänelläkin oikeus päättää myös, koko perheen paikka kun olohuonekin on.
   Näin me akat vaan taidetaan usein jyrätä miestenkin mielipiteet (ainakin yritetään).

   Poista
  4. Niin, telkkarit on aika massiivisia hökötyksiä ja omasta mielestäni niiden paikka ei ole kodin keskeisimmällä paikalla :D Ja kuten postauksessakin olen miettinyt, että jos siirtäisi telkkarin ns. kakkosolkkariin, jossa sillä voisi olla paikka, mutta se ei ole keskeisin piste missä se sijaitsisi :) Te lukijat itse olette esittäneet uusia telkkareita jne... mutta sellaisille meillä ei todellakaan ole tarvetta kun meidän katselutottumukset ovat niin onnettoman vähäisiä :D

   Jep, mies haluaa että televisio on olkkarissa ja siinä se nököttää edelleen, nyt ja varmasti myös huomenna :) Mutta kuten kerroin, minä siirtäisin sen kakkos olohuoneeseen, jos asuisin yksin, mutta kun miestänikin kuuntelen niin se on nököttänyt olohuoneessa jo useita vuosia ;) Ei kannata vedellä herneitä nenuun ja ottaa itseensä, kysehän on nyt loppujen lopuksi vain televisiosta vai ? :D Joten meidän huushollissa ei akka jyrää, vaan mielipiteitä kuunnellaan ;)

   Poista
 13. Heippa Johanna <3
  Maalaisin hyllyt valkoisiksi, kun on eriväriä lipaston kanssa ja voisi ilme raikastua.
  ja sen enempää tuohon telkkariasiaan en sano, muutakuin meillä laitettiin seinälle, joten on siinä missä pitääkin.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää yrittää ehdottaa miehen "työlistalle " tätä maalausta :)

   Poista
 14. Meillä on myös aina siistiä ja on myös useampi lapsi sekä sisäkissa. Moni ihmettelee, että miten meillä on aina niin juuri siivotun näköistä. Mutta itse tykkään, että on kiva tulla siistiin kotiin ja siivoilen/järjestelen paikkoja ihan päivittäin. Ja tämä on ollut aina tapana, myös silloin kun lapset olivat pieniä. Joten tässä asiassa olen Johannan kanssa ihan samoilla linjoilla : ) Pienellä ylläpidolla saa paikat pysymään kyllä kunnossa, jos haluaa. Ja meilläkin neliöitä kahdessa kerroksessa yhteensä 250.

  Meillä päädyttiin jo 15 vuotta sitten taloomme muuttaessa sellaiseen ratkaisuun, että keittiön yhteydessä oleva olohuone on täysin ilman tv:tä. Kivempi istua iltaa esim. vieraiden kanssa ja keskustella asioista tai rauhoittua yksin takkatulen ääressä. Alakerran lastenhuoneissa on molemmissa tv ja yläkertaan teimme ns. arkiolohuoneen, jossa on iso tv, tietokoneet jne. Eli teilläkin voisi tuo kakkosolkkari toimia tv-huoneena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, itse olen sinun kanssa samoilla linjoilla siitä, että jokainen luo sen tavan toimia ja se joko toimii tai ei, pienillä ylläpidoilla saa tosiaan kaiken pysymään kunnossa niin halutessaan.. Mutta en halua lietsoa tätä aihetta, sillä tämä aihe nostatti hitusen joidenkin lukijoiden karvoja :D

   Tv- huonehan olisi ihan mahtava, itsekin kannatan sellaista ja meillä kun se on olohuoneen yhteydessä niin uskon, että mieskin voisi siihen suostua, koska käytännössä nämä kaksi huonetta ovat lähes yhtä tilaa :)

   Poista
 15. Mielelläni minäkin taikoisin telkun näkymättömäksi silloin kun sitä ei katsota, mutta kun en osaa :'-D
  Hyllyt on kyllä ihanat noinkin, mutta hyvältä näyttää varmasti valkoisenakin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä tarvitse saada kuin vain pois silmistä :D Meillä se onnistuisi kun saataisiin laitettua tuo kakkos olkkari sellaiseen telkun katsomistilaksi :D

   Poista
 16. Tässä tekstissä ja kommenteissa oli niin monta ajatuksia herättävää juttua, että täytyy munkin kommentoida :D
  Oon kans samoilla linjoilla siitä telkkarista, haluaisin laittaa sen omaan huoneeseensa, mutta siinä samassa menisi mies mukana sinne huoneeseen :D Sen takia meillä on telkkari olkkarissa, että voidaan olla samassa tilassa molemmat :) Ehkä sitten joskus aikanaan kun tulee lapsia, niin voi miettiä josko se telkkari saisi oman huoneen :) Mun vanhempien kodissa telkkari on omassa huoneessaan ja olkkari on ihan vain olemista varten, on vapauttavaa kun sinne menee käymään niin voi oikeasti vaan istuskella ja jutella tai pelailla lautapelejä koko porukka yhdessä, eikä kenenkään keskittyminen ole telkkarissa :)
  Ja sitten tuosta järjestelmällisyydestä ja siivoamisesta, mä uskon että toisilla ihmisillä vaan on sellanen elämäntapa ja asenne, että huomaamattaanki keräilee tavarat omille paikoilleen, ei tarvi erikseen miettiä että nyt pitää järjestellä, vaan siinä kulkiessa aina tarttuu mukaan ne tavarat jotka on eksyny vääriin paikkoihin ja kulkeutuu oikeille paikoilleen :) Sitten taas on niitä, jotka ei kiinnitä huomiota niihin ympäriinsä levinneisiin tavaroihin ennen kun niitä on hirveän iso kasa, ja sitten täytyy urakalla siirrellä ne paikoilleen, mä oon varmaan jostain siitä välistä ite :D Meillä se on koira joka eniten sotkee! Sen lempileikki on sellainen että just kun oon kerännyt sen lelut koppaan se tulee mun perässä ja levittää ne taas ympäri lattiaa :D
  -Maija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tiedän paljon koteja joissa telkkaria ei välttämättä ole lainkaan tai sitten ne on aivan erillisessä huoneessa ja ai että se sellaiset kodin huoksuu sitä kotoisuutta ja yhdessäolemista ♥

   Poista
 17. No sen kerran ku oot ehtiny istuskella sohvalla niin heti tuli mieleen nakittaa mies hommiin :D !! Ei muuta kuin pensselit töihin. Olisi paremmat valkoisina.

  VastaaPoista
 18. Kun aloitin koko keskustelun rojuista niin en mitenkään kritisoinut järjestelmällisyyttäsi ja sinun siistiä kotiasi vaan ennemminkin IHAILEN kun on niin siistiä ja nurkat tyhjiä! Jatka samaan malliin! Kiitos kaunis, seuraan kirjoituksiasi joka päivä :D

  VastaaPoista
 19. Vastaukset
  1. Valkoinen tuntuu itsestäkin todella raikkaalta, joten taidetaan päätyä siihen :D

   Poista
 20. Valkoinen sopii kyllä!
  Mieki voisin raahata tuon telkun niin mielelläni pois olkkarista.....voi sitä ilon päivää...vois laittaa järkkää miten vain:) :)

  VastaaPoista
 21. Miksi kotia pitää aina laittaa eri järjestykseen eikö se saa olla kahta päivää samassa järjestyksessä? Vois välillä olla vain eikä aina touhottaa nuiden sisustusten myötä. Sun koti on kaunis jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska minä tykkään siitä :D Minullahan on sisustusaiheinen blogi, mitä te lukisitte jos en postailis sisustusjuttuja :D ?

   Poista

Kiitos kommentista.