Sisällön tarjoaa Blogger.

Sinisen pauloissa

Ehkä on ihan liian aikaista puhua tulevan kevään väreistä, mutta en malttanut olla paljastamatta teille "salaisuutta" siitä, että tummansininen väri on saanut sydämeni lepattelemaan :) Olisiko osasyynä uusi ulottuvuus lastenvaatteiden värimaailmassa vai missä, mutta sininen ja nimenomaan tummansininen on vaan niin upea sävy ( mutta huom! pieninä ripauksina :D ).

Ei olla siis vaihtamassa koko kodin värimaailmaa sinisävyiseen :D Suurimpaan värin kaipuuseen saavat riittää, iittalan mariskooli ja tummansiniset koristetyynyt makuuhuoneessamme :D Näillä mennään ja luultavasti enempää ei tule, jotta se kyllästyminen ei vain pääse iskemään ;) 

Toisaalta, jokin kiva lisämauste / väri olisi kiva lisätä olohuoneen kevääseen ja jotain pientä väripalettia on verkkokalvoille jo syöpynytkin, taidetaan jatkaa kuitenkin vielä jokunen viikko tai jopa kuukausi ihan tällä nykyisellä ilmeellä, sillä tuntuu, että nyt on melkoisen kiva fiilis myös olohuoneen osalta :)

Mukavaa sunnuntaita, se ois kuulkaa viimeinen lomapäivä ja aamukampa on otettu käyttöön äippäloman alkamista varten, enää nimittäin vain 45 työpäivää :D

20 kommenttia

 1. Toi mariskooli on tosi kaunis sininen!! :) Itse en sinisestä niin tykkää, mutta jos jostain niin sähkönsinisestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinisiä on tosiaan monensävyisiä ja en minäkään kaikista sinisen sävyistä tykkää, tää vaan näytti niin super kauniilta ja omaan makuun mätsäävältä :)

   Poista
 2. Tumman sininen on kyllä kaunis ja jotenkin rauhoittava sävy. Kauniita väripilkkuja olet valinnut. <3 Täällä alkaa jo olla kevät kovasti mielessä uudesta lumesta huolimatta... :D

  Mukavaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makkarissa tummansininen toimii erittäin hyvää, se taitaa oikeastikin olla jokin rauhoittava sävy :) Itselläkin siintää mielessä jo kevät, vaikka ei kai siitä vielä sais puhua :D

   Poista
 3. Itselläkin on muutamana kesänä käynyt mielessä valko sininen sisustus :) on ollut ihana katsella ja haaveilla sellaista, vaikka vielä ei ole kokeiluun asti päässyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti kokeilemisen arvoinen myös teidän kodissa, joskus kannattaa syöksyä rohkeasti uusia näkökulmia päin :)

   Poista
 4. Voi tuo tyynyjen sininen on ollu täälläki haaveissa täksi kevääksi. Vielä vaan ei oo tullu sopivia juttuja vastaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy itselläkin kärkkyä nettikauppojen kevät uutuuksia, sillä olohuone huutaa muutamaa sinisävyistä koristetyynyä :D

   Poista
 5. Saapa nähdä milloin minäkin haksahdan siniseen, tähän asti on ollut ehdoton ei, mutta niin on moni muukin ollut, mitä nykyään fanitan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :D Sitä odotellessa :) Koskaan ei tosiaan kannattaisi sanoa ei koskaan :)

   Poista
 6. Vannomatta paras, mutta vielä ei juurikaan sinistä löydy meiltä.. ;-)

  VastaaPoista
 7. Kaunas tuo sängynpäällinen <3 ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, päiväpeitto kruunaa kyllä makkarin <3

   Poista
 8. Ei paha, itse en ole yhtään aiemmin tykännyt sinisestä, mutta nyt olen miettinyt kaivaisinkin noita sinisiä Iittalan juttuja esille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti ainakin kokeilemaan, miltä ne siniset näyttää :)

   Poista
 9. Jos sinistä miettii, niin itse taidan kallistua tykkäämään hennosta vaaleansinisestä, vähän jopa turkoosiin taipuvasta. Aivan mahtavaa, että on värejä, joilla voi hetkessä muuttaa kodin ilmettä - pienellä tilkallakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin, pienillä väripilkuilla voi muuttaa melko nopeasti kodin ilmettä kun isot pinnat on vaaleita :)

   Poista
 10. Mulla oli ennen kaikki sinistä ja sen jälkeen tuli totaalikyllästyminen. Nyt taas tykkään pieninä ripauksina, mutta ehkä vaaleansininen on enemmän mun juttu :) Kauniita kuvia, niinkuin sulla aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) Ei riittäisi minulla uskallus laittaa kaikkea siniseksi :D Makkarissa tuo tummasininen rauhoittaa ja se sopii sinne aika kivasti :) Olkkariin haluaisin jotain sellaista jännän sinistä :D = en tiedä mikä sininen se sellainen on :D

   Poista

Kiitos kommentista.