Sisällön tarjoaa Blogger.

Uskotko hyvyyteen? - Hyvä kiertämään

Uskotko hyvyyteen, siihen, että paha saa aina palkkansa ja hyvää tehneelle koittaa jossain vaiheessa jotain ihania asioita ? Minä uskon hyvään, hyvyyteen ja siihen, että paha todellakin saa aina palkkansa, että hänelle, joka ei koskaan pysty toisen puolesta tekemään mitään asioita, että soisivat edes hitusen iloa ja onnea jollekin toiselle, ei voi itse saada koskaan mitään onnen kantamoisia. 

En ymmärrä ollenkaan ihmisiä, jotka ajattelevat vain itseään siinä, että muille tuotu hyvyys on heiltä on itseltään pois, ymmärrätkö sinä ?

Facebookissa kiertää haaste " Laita hyvä kiertämään". Halusin soveltaa tätä haastetta tänne blogimaailmaan, sillä on äärettömän surullista se että, bloggaajat eivät paljon toisia mahdollisesti pienempiä tai suurempia blogeja auta. Aikoinaan itse blogini nollasta aloittaneena tiedän kuinka vaikeaa on päästä muiden tietoon ja kuinka onnellinen sitä oli siitä yhdestä linkkauksesta, jonka paljon lukijoita omaava blogi teki, se on kuin suuri lottovoitto jos puhutaan blogimaailmasta. SisustusUnelmia blogin ponnahduslautana toimi ehdottomasti Sisustus ja Sepustus blogin ihana Soile , joka linkkasi blogiani muutaman kerran ja se oli aloittelevalle bloggaajalle vuosisadan juttu ! :D. Ja myönnettäköön, kyllähän se edelleenkin tuntuu hyvältä kun joku blogitoveri linkittää omaa blogia ♥

Olen edelleen kiitollinen näistä linkkauksista ja siitäpä syystä blogistani on useiden vuosien ajan julkaistu postauksia, jossa esitellään uusia aloittelevia bloggaajia tai sitten eilisen postauksen takaan on saanut linkittää oman bloginsa kommenttikenttään. Olen osallani halunnut jatkaa blogimaailmassa sitä perinnettä ja hyvää, että myös pienemmät ja tuntemattomammat bloggaajat saisivat näkyvyyttä ja uutta nostetta bloggaamiseen uusien lukijoiden myötä ♥

Blogimaailmassa hyvän kierrättäminen ei vaadi paljoa, se että linkkaat joskus jonkun sinulle uuden tai jonkun vanhan bloggaajan blogin postauksessasi on varmastikin ihana yllätys ja äärettömän onnellinen hetki blogitoverille, mutta se ei ole sinulta pois, ellet omaa ajatusmaailmaa, että lukijat blogissasi ovat vain sinun  :D

Mutta nyt siihen haaste osuuteen:

Hyvä voittaa aina pahan ja me kaikki voimme siihen vaikuttaa, joten vuoden 2015 aikana 3 bloggaajaa tulee saamaan minulta yllätyksen. Se voi olla blogin mainostaminen, postipaketti, auttaminen blogin asetusten tms. kanssa, bannerin tekeminen, jotain itsetehtyä.... melkein mitä vain - joku yllätys jollain tapaa, jonka luulen tuovan iloa ja ennen kaikkea hyvää kyseiselle bloggaajalle. 

Tämä hyvän kiertoon laittaminen tulee tapahtumaan kun tunne on oikea ja kun mieleeni tulee jotain, joka mielestäni sopisi näille kolmelle bloggaajalle siten, että se tekee heidät onnelliseksi.  

Lähdetkö sinä mukaan kierrättämään hyvää ?
3 bloggaajaa
3 hyvää asiaa

Tähän haasteeseen (hieman muunneltuna fb:n puolella ) otin osaa Valkoista Harmoniaa blogia pitävän Helin henk. kohtaisella fb seinälle, joten mukana ollaan Heli♥

36 kommenttia

 1. Lähden mukaan ehdottomasti tähän ihanaan asiaan! <3 Kaunis postaus kauniine sanoineen Johanna! <3
  Vuosi sitten syksyllä blogeissa kiersi hyvä kiertää haaste (sinullekin! <3) ja siinä oli kaunis ajatus mukana myös <3 Joka ikinen kerta itseä kosketti, ja olin aina yhtä häkeltynyt ja kyyneleet silmissä asiasta.
  Tässä loppu vuodesta mietin että haluaisin jollakin tapaa elvyttää sen saman tai hiukan muuntaen, mutta vielä en päässyt loppu tulokseen. Joten, tässä on osaltani se juttu, joten KIITOS Johanna! <3 Tästä oli tähän ajatus työhön runsaasti apua! :-)

  Tykkään itse kovasti muistaa muutenkin ihmisiä, joten tälläinen on enemmän kun tehty kohdalleni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kiertää haaste olikin viime vuoden paras haaste ♥ ehdottomasti sellainen on hyvä perinne myös tulevina vuosina ♥ Itsekin sain tosiaan sinulta ihanan muistamisen tässä kyseisessä haasteessa ja olen siitä otettu ♥ Nyt tarkoitus on painottaa ajatusta enemmän siihen, että jollain tapaa auttaa ehkä kasvattamaan / tekemään tunnettuuta jollekin toiselle, antaa kirjaimellisesti siis apua bloggaamiseen ♥

   Olin melkein sata varma, että sinä lähdet mukaan tähän haasteeseen ja vainuni ei pettänyt, olet todella sydämmellinen ihminen ♥

   Tulipas paljon sydämiä :D

   Poista
  2. Oi... <3 kuinka sanasi lämmitti! K i i t o s <3

   Poista
 2. Kiitos ja amen. Tuo on niin totta, toisen auttaminen ei ole itseltä pois. Itse olen saanut apua mm. Moderni puutalo -blogista, jossa Mervi on linkityänyt blogiani muutamaan otteeseen. Ja hyvä kiertää Villa Valkossa niin, että aloitin joulukuussa postaussarjan, jossa esittelen tarkemmin oman lukulistani blogeja vähän tarkemmin. Olen ehtinyt tehdä kaksi esittelypostausta ja ne ovat olleet todella suosittuja. Tämän idean muuten saa ilman muuta kopioida. Olen siis ehdottomasti mukana tässä hyvä kiertää -teemassa. Ihanaa sunnuntaipäivää sinulle Johanna! Olet kyllä monella tavalla inspiraation lähde! :)

  Ai niin, ja jos sinulla ei ole mitään sitä vastaan, tekisin mielelläni myös omassa blogissani tuon linkitä blogisi -postauksen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Super mahtavalta kuulostaa sinunkin idea esitellä blogeja <3 ehdottomasti saat jakaa tätä , ei haittaa :)

   On ihanaa kun on blogitovereita jotka omaavat suuren sydämen <3

   Ps. Kommenttisi oli eksynyt roskapostin joukkoon joten nyt vasta huomasin tämän

   Poista
 3. kiva idea. Todellakin hyvä kantaa loppujen lopuksi pidemmälle kuin paha, vaikka ei aina siltä tuntuisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eihän se aina siltä tuntuisi, mutta kyllä se niin on, että hyvä kantaa pidemmälle ja paha saa aina loppujen lopuksi palkkansa :)

   Poista
 4. Hieno ajatus. Olen itse myös vasta alkutaipaleella, mutta yrittänyt etsiä pieniä blogeja tai blogeja, joissa on vain muutamia jäseniä ja aina klikannut itseni jäseneksi. En ymmärrä, miten joillakin se jäseneksi klikkaaminen on aivan kuin itseltä olis jotain pois, varsinkin heillä, jotka itse omaavat satoja jäseniä ja bloggaavat jonkun portaalin alla. Joku kun tulee blogiini, niin käyn heti katsomassa onko tällä henkilöllä blogia ja klikkaudun jäseneksi. Oma blogini ei ole suuri, mutta yritän auttaa parhaalla mahdollisella tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erilainen ajatus, hienoa :) itsekin kyllä klikkailen lukijaksi jos pidän blogista ja näin ollen tiedän että haluan sitä jatkossa seurata :) en kyllä itsekään ymmärrä sitä miksi lukijaksi ei voida julkisesti ryhtyä ( en tosin ole ajatellut tätä asiaa, joten en edes arvuuttelee :) ) . Portaalien alla bloggaajat eivät välttämättä käytä googletiliä lukiessaan blogger blogeja joten olisiko siinä joku syy, en tiedä... Ehkäpä joku portaalibloggaaja sen kertoo :)

   Poista
  2. Niin, oikaisen tässä nyt pikkaisen, että tietenkin luen niitä blogeja sitten, en vain klikkaile jäseneksi. Pakkohan niissä on jotain olla johon ihastun, sillä yleensä päädyn niihin toisten blogejen kommenttien kautta. Tuota en tajunnut ajatella, että voi olla, etteivät he pysty klikkautumaan jäseneksi. Toisaalta se kävijävirta kai blogeissa on tärkeämpää!

   Poista
 5. Hieno ajatus ♥ Ja kyllähän hyvä yleensä elämässä voittaa, ja palkitaan :-) Kyllä itsekin mielelläni linkkailen blogia luin blogia, tilanteen mukaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on, hyvä kantaa pidemmälle ja paha saa loppujen lopuksi aina ansionsa mukaan :)

   Poista
 6. Oi nyt tuli niin paljon asiaa. Uskon todellakin hyvään ja sen kierrättämiseen. Olen tainnut blogissanikin aika monta kertaa viljellä mottoani "anna hyvän kiertää". Ja lopultahan se hyvä kiertää sinne omaan sisimpään takaisin ja vatsanpohjaan tulee hyvä hellivä olo.

  Harjoitan samaa kuin Mysterious M, en nyt kuitenkaan ihan joka blogin kohdalla, jos blogi on totaalisesti sellainen, ettei sieltä ole mitään yhteneväistä. Mutta mielestäni on myöskin mukavaa kirjautua jäseneksi blogeihin ja tuoda sillä lailla toivottavasti iloa kyseiselle bloggaajalle jolla on esim.yksi lukija. Aina uusi lukija niin kovin ilahduttaa ja samaa hyvää haluan laittaa kiertoon. <3 Mutta toki kyseiset blogit ovat sellaisia, että niissä on jotain mikä kiinnostaa. Vaikka en esim.kudo pätkääkään, on minusta ihanaa katsella muiden tekemiä luomuksia jne.

  Tälläinen hieman vastaavaa nimeä kolme inspiroivaa blogia kiersikin vastikään ja blogini sai siihen kutsun ihanan http://nurmitie.blogspot.fi/ blogin kautta. Nimesin sitten kolme inspiroivinta blogia niin, että valitsin ne kolme jotka ovat inspiroineet minua jo blogin ensiaskeleilta. No koska minä hempeilijä pidän niin kovin monenlaisista blogeista, etten olisi osannut millään valita kolmeakaan. :)

  Anna hyvän kiertää tulee takaisin ja anna pahan kiertää myös, sen on elämä opettanut ja näyttänyt. Jokaisen on parempi olla erossa itseään lannistavien ihmisten kanssa. :) Kenties he sillä lailla vaikka muuttuvat.

  Olipahan hieno postausaihe ja minä ujo hiiri olen käynyt täällä niin usein ja tuuminut etten rohkene edes kommentoida, kun sinulla on niin iso ja hieno blogi. Ihminenhän sinäkin siellä olet. <3

  Ja tälläisen kivan ja hauskan blogin löysin vastikään ja siellä olen toisena jäsenenä. Kannattaa muidenkin käydä kurkkimassa, blogin pitäjällä on hauska huumori ja hyvin erilaisia kivoja aiheita :)
  http://aamukahvitpihamaalla.blogspot.fi/

  Iloista päivää ja täytyy vielä lukea uudemman kerran nuo säännöt, vanha ei taas ymmärtänyt heti kaikkea. :)

  Terkuttelee Tiia pikkubloggaja jolla on kyllä maailman suurimmilla sydämillä varustetut lukijat, kiitos Johanna että liityit joukkoon. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Tiia, kerrassaan upea kommentti ♥ Ihminen tosiaan täällä SisustusUnelmia blogissa kirjoittelee, ihminen, joka ei arvota blogeja niiden suuruuden mukaan, vaan pitää lähtökohtaisesti jokaista blogia samanarvoisena ja jokaisella on sija tässä blogimaailmassa ♥

   Kiitos vielä ihanasta kommentista ♥ Mukavaa sunnuntaita.

   Poista
 7. Minä olen kyllä mukana myös. ♡
  Minä tein viime vuonna sellaisen postauksen tai parikin, missä kirjoitin jotain kaunista kaikista seuraamistani blogeista. Uskon, että jotkut saivat varmasti uusia lukijoita sitäkin kautta.

  Välillä tulee itselle aikoja, ettei jaksa kommentoida toisten postauksia. Sitten urakoin taas monta kerralla. :)
  Ja aina sitä jotenkin sitten terästäytyy, kun ihmiset käyvät kommentoimassa ja joistakin tulee ihan ystäviä, joiden kommentointia alkaa odottamaan.

  Ja vaikka joskus tuntuu, että onko tässä elämässä mitään järkeä...siltikin sitä aina huomaa, että kun vastaa hyvällä- saa hyvää myös takaisin. ♥

  Ihanaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa super hienolta <3 on upeaa että bloggaajiasta löytyy yhteishenkeä ja sydämellisyyttä muita bloggaajia kohtaan <3

   Poista
 8. Tulen mukaan jos vielä mahtuu :). Vähän jäi epäselväksi ketkä mukana ja ketkä ei. Ihana ajatus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti vaan mukaan tekemään hyvää <3 huomasin itse tuossa pari postausta sitten jossa lukijat saivat linkkailla blogejaan että kuinka paljon upeita blogeja onkaan, mutta niistä ei vain tiedä , joten itse ainakin aion panostaa siihen että kasvatetaan tunnettuutta :)

   Poista
 9. Minäkin lähden innolla mukaan, vaikka pienehkönä blogina panokseni ei ole yhtä näkyvä kuin vaikkapa sinun. Arvostan ihan todella paljon meidän kodista tekemääsi blogijuttua, sinä jos kuka olet ihana bloggaaja ja aivan huikea esimerkki meille muille! Jaksat aina kannustaa ja opastaa meitä uudempia ja pienempiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana kuulla että sitä tosiaan arvostetaan että toisen blogia linkitetään, sillä eivät kaikki sitä osaa arvottaa yhtä suureksi <3 olen aina yrittänyt auttaa muita, koska se ei ole minulta pois. Ihanaa että lähdet mukaan haasteeseen <3

   Poista
 10. Aivan ihana haaste!AIVAN IHANA <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on ihana, lähde sinäkin mukaan <3

   Poista
 11. Todella ihana idea soveltaa tämä haaste tänne blogin puolelle!! <3 Ja kiva kuulla, että otit hasteen vastaan! <3 Mä olisin kiinnostunut osallistumaan myös täällä, kannatan ehdottomasti "yhteistyötä" blogien kesken, uusien ja pienempien blogien nostoa jne :) Itse en lainkaan ymmärrä sitä mentaliteettia, että se olisi jotenkin itseltä pois -päinvastoin!

  Viime vuonna Hyvä kiertämään -haastekin oli niin ihana ja mieltälämmittävä, tässä olisi toinen vastaava tapa muistaa blogikolleegoita :) Ihana Johanna kun tämän keksit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuonna hyvän kierrättämis haaste oli erinomainen joten ajattelin, että sellainen jollakin tavalla olisi ajankohtainen myös tänä vuonna. Nyt vaan keskitytään enemmänkin itse blogin auttamiseen, ei niinkään siihen tavarapuolen antamiseen :) Ihanaa kun sinäkin lähdet mukaan ♥

   Poista
 12. Mukana myös tässä j´haasteessa! Ja ehkä aloitinkin jo, kun laitoin haasteen kiertämään, niin samalla koostan kaikki haasteeseen mukaan lähteneet yhteen postaukseen, jolloin blogit pääsevät esille toisaallakin.

  Mukaan saa lähteä vallan vapaasti mukavaan haasteeseen : http://retromoderni.blogspot.fi/2015/01/sydamentykytyksia-haastee-koostetta.html

  Vaikka olenkin blogannut monta vuotta (5 kohta), silti niin vähän kommenteja ja lukijoita klikkailee tänä päivänä itseään lukijoiksi, vaikka lukijoita käy päivittäin runsaasti. Itse klikkaan useinkin itseni lukijaksi alkaviin blogeihin, jotta pystyn seuraamaan alkanuttta blogitaivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun nimimerkin takaa paljastuikin upea blogi, kiitos kun jätit kommenttia ♥

   Itsekin tykkään klikata lukijaksi itseni, sillä osoitan blogia kirjoittavalle, että seuraan blogia :)

   Poista
 13. Voi miten ihana haaste! <3
  Todella mielelläni lähtisin mukaan, jos vielä mahtuu! :)
  Uskon hyvyyteen ja miten hyvä mieli itselle tuleekaan, jos saan annettua iloa toisen päivään! :) Tämän päivän maailma tarvitsisi hyvyyttä ja toisten huomioimista vielä niin paljon enemmän! <3

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti vaan mukaan haasteeseen <3

   Poista
 14. Surku, mun kommentti tais kadota??? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei oo tullu muita kuin tämä kommentti :/

   Poista
 15. Kuin myös minun kommenttini ei tainnut koskaan tulla perille. Tuossa alhaalla luki, että kiitos kommentista, mutta kommenttia ei näkynyt. Eilen jo siis kirjoittelin.. Mutta siis, kommentoin vain, että ihana idea ja että taidan varioida omassa blogissani tätä jollain tavalla, nyt kun hiljalleen taas palailen takaisin tänne blogimaailmaan. Oikein ihanaa keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kommentit kyllä julkaisen mitä tulee, jonkin verran on lukijoiden mukaan ollut ongelmaa kommenttien läpitulemisessa, mistähän lie johtuu ? Höh, onneksi jaksoit kirjoittaa uudelleen ♥

   Poista
 16. Vastaukset
  1. Voi että sinä olet negatiivinen ihminen, aurinkoista kevättä, hymyä huuleen :D

   Poista

Kiitos kommentista.