Sisällön tarjoaa Blogger.

Vapaa-aika
Niin se vain kaikki hyvä loppuu aikanaan ja tämäkin päivä alkaa kääntymään jo iltaan, mihin ihmeeseen se parin viikon loma oikein hupeni? Tuntuu, että ihan muutama päivä sittenhän sitä joululomalle jäätiin :D Ei auta itkut markkinoilla vaan huomenna on laitettava taas pitkästä aikaa herätyskello soimaan. 

Me päästiin pariksi tunniksi tänään miehen kanssa viettämään ihan kahden keskistä "laatuaikaa" = vapaa-aikaa. Mutta mihinkäs muuhunkaan kuin asioilla käymiseen sitä uhrataan tällaiset vapaa-ajat, niinpä me käytiin rautakaupassa :D Taitaa olla niin tyypillistä lapsiperheissä, että sen kerran kun ilman lapsosia johonkin lähdetään niin se aika pitää käyttää hyödyksi tavalla tai toisella :)

Nyt saunan lämmitykseen ja lämpimien voileipien kimppuun ja jos vielä parit kynttilät sytyttäisi niin saadaan tunnelma lämpöiseksi :) 

12 kommenttia

 1. Niimpä.. Kyllä ahdistaa taas herätä ennen kukonlaulua.. Kiva että pääsitte kahdestaan liikenteeseen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, silloin tällöin on mukava piipahtaa ihan kahdestaan :)

   Poista
 2. Pistipä silmään, mikä ihana valaisin tuossa kuvassa näkyy :) ? Ihanaa iltaa teille ❤

  VastaaPoista
 3. Niinhän se tääläkin menee mutta hyvin syömässäkin pyritään asioiden hoidon jälkeen käymään. Usein koko porukka matkassa, pienimmät nukkuu ja isommat vahtaa tableteistaan jotain viihdykettä. Ja äiskä ja iskä käy vuoron perään sovittaas vaatteet yms. Eli on jo huomattavasti kivempaa jos päästään ihan vaan kaksisteen asioille.
  Mutta nyt pitää kysyä että mikäs pöydän päällä roikkuu?! Nytkö jo toteutit lukijan vinkin riippuvasta valaisimesta?! Jos näin on niin oot kyllä melkosen nopea!! Olis kiva nähdä laajempikin kuva uudesta lampusta :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei syömässä yleensä käydä, kun kotonakin täytyy kuitenkin se ruoka tehdä :D Me ollaan sen verran kotikissoja, että ei viihdytä kauaa erossa neidistä :D

   Itseasiassa lamppua ei ollut tarkoitus ostaa, mutta tori.fi:ssä tuli kiva yksilö eteen eilen illalla, joka on kookas, niin päätettiin kokeilla olohuoneeseen valaisinta... Melko paljon tällainen viistokatto + valaisin yhdistelmä vaatii työtä, että sen valaisimen saa nätisti roikkumaan, mutta jospa se siitä. Nyt ainakin on sopivan kokoinen :D

   Ei nyt tähän hätään kyllä ehdi kuvailemaan, pitää yrittää vaikka loppiaisena seuraavan kerran kuvailla :)

   Poista
  2. No jäädään innolla odottamaan miten saatte valaisimen asettumaan :)
   Pitää nyt vielä korjata että meillä kyllä haltijat tekee lapsille ruokaa eli vaikka vanhemmat syö ulkona niin ei tenavat nälkää joudu tietenkään näkemään! Ja ei tapahdu meilläkään usein tämmöstä, kotikissoja kans ollaan ja mussukoista harvoin erossa.

   Poista
  3. Jep, kukas niistä mussukoista haluais erossa olla :) ♥

   Poista
 4. Joo eipä sitä vapaa-aikaa ihan hirveästi ole, mutta nautitaan niistä hetkistä kun on! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, pitää osata nauttia siitä mitä on :) Me raskitaan niin harvoin jättää neitiä mihinkään hoitoon, niin sen vuoksi tämä on niin "luksusta " kun ei tarvinnut kauppareissulla huolehtia kuin itsestään :D

   Poista
 5. Mekin käytiin tänään rautakaupassa! Koko perheellä tosin, siksi valittiin se rautakauppa jossa on Kotipizza samassa :D Aika huvittavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me käytiin samassa rautakaupassa sitten :D

   Poista

Kiitos kommentista.