Sisällön tarjoaa Blogger.

Vitriinin ihanuudet


Vitriiniä on täytetty kohtuudella ja hyvin ilmavalta ja vähäeleiseltä vitriinin sisältö näyttää, sopii minulle. Muutama ihana keräilykappale, glögin juomiseen tarkoitettuja laseja ja kynttilöitä, eipä se muuta tarvitse :D Vitriinin valkoinen tausta ja hyllylevyjen tummuus antavat kyllä vitriiniin laitettaville tavaroille oikeutta, en vieläkään voi olla ihastelematta tätä näkymää, joten voitaneen sanoa, että omalla mittapuulla mitattuna, vitriinin ostos oli onnistunut ja loistava ja näin jälkikäteen ajateltuna myös värivalinta oli nappiin valittu, vaikka kovasti pohdinkin valkoisen ja mustan välillä :)

Se ois kuulkaa "pitkän" viikon jälkeen ihanaakin ihanempi perjantai, mahtavaa :)

12 kommenttia

 1. Tuo vitriini on kyllä niin ihana <3 ja nimenomän mustana :) valkoinen tausta antaa hyvää kontrastia :)
  Todella loisto ostos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä, todella hyvä ostos ja suht edullinen :)

   Poista
 2. Kaunista ja harkittua :) Jäin miettimään, että meillä ei ole oikeastaan mitään avohyllyissä eikä varsinkaan lasia. Sitten muistin, että meillä on kaksi poikaa, jotka mm. pelaavat pehmopallolla futista sisällä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) eipä sitä varmaan kannata säilyttää tosiaan esillä mitään jos pojat pelailevat tuollaisia sisätiloissa :D

   Poista
 3. Kiva :)
  Mut missä säilytät Muumeja? Astioita siis? Ovatko jossain näkösällä, en ainakaan muista nähneeni muulloin ku silloin ku oot kasannu ne pöydälle. Mä ihmettelen miks niin moni pitää kalliin kokoelman ovien takana. Eikö ne värikkyydessään istu sisustukseen? Mut mukavaa tosiaan ku vkloppu alkaa! Me saadaan ruokavieraita, jee! On niin kiva kerääntyä porukalla hyvän ruuan, ja kauniiden astioiden :), ääreen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sovi muumit kyllä meidän kodissa esille :) kaapissa siis ovat. Esillä ne ei ole oikeastaan patistamaan syystä , niille ei ole kivaa / huomaamatonta säilytystilaa ja toisekseen niitä on niin paljon että vitriinejä pitäisi olla jo pari kappaletta että mahtuisivat niihin ja tilaa sellaisille vitriineille ei ole :) ja rehellisesti sanottuna ei ne sovi esille, ainakaan meillä :D eihän meillä muutkaan ns. Perusastiat/ keräilytavarat ole esillä :)

   Poista
 4. Kaunis sisältö! Hassua, sillä just meinasin kysyä sinulta esittelyä vitriinin sisällöstä!! :)

  Mukava perjantaita!!

  VastaaPoista
 5. Aarteiden vitriini ♥ Tuo oli nappiostos kyllä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, muutamat ihanuudet on tässä hyllyssä :)

   Poista
 6. Vitriini on kyllä upea ja juuri tuo, että hyllyt ovat mustat ja takaseinä valkoinen tuo esineet kauniisti esille. <3 Ihanalta näyttää! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.