Sisällön tarjoaa Blogger.

Ympäri käydään, yhteen tullaan

Eilen aamulla julkaistu postaus ja teidän lukijoiden esittämät kommentit saivat jonkin verran myös itse ajattelemaan kotiamme ja täällä vallitsevaa sisustusta. Tulin lopputulokseen kuten Anukin kommentissaan kertoi, että mm. olkkarissa vallitsi liikaa irrallisia komponentteja. Sinänsä hassua, että myös minä olin kiinnittänyt näihin huomiota, tosin hieman eri tavalla. Mielestäni olohuoneen järjestys kaipasi muutosta ja uudelleen ryhmittämistä. Tarkoitus oli viikonloppuna järjestellä olkkariakin uuteen uskoon, en kuitenkaan malttanut olla eilen pitämättä siivouspäivää, joten huonekalut pyörähtikin ympäri sitten siinä samalla :D

Anu kommentissaan kirjoitti myös, että hyllyt eivät oikein sovi, mutta itsestäni ne tuovat juurikin osakseen sitä kodikkuutta olkkariin, jonka johdosta kodissa on kotoisaa kun seinät eivät ole ihan paljaat, joten niitä en karsi, vaikka ne jonkun silmään saattavat rumilta ja epäsopivilta näyttääkin :D Yksi liikku kuitenkin hyllyjen suhteen tehtiin ja maalipensseli heiluikin eilen, joten väri muutosta on tulossa yhden hyllyn osalta ja muitakin pikkuisia viilauksia on tehty näiden kuvien ottamisen jälkeen, joten jospa tänään saisin viimeisteltyä olohuoneen joten enemmän kuvia luvassa vähän myöhemmin :)

Mukavaa lauantaita :)

27 kommenttia

 1. Mielenkiintoista nähdä, mihin lopputulokseen päädytte. :) Mukavia sisusteluja! <3

  VastaaPoista
 2. voi vitsit en osannut ilmaista itteäni oikein ja makuasioissa se on vaikeaa etten loukkaa..
  mutta vähän kyllä ymmärsit väärin,koska en sanonut ettei hyllyt sovi vaan,että ne on minusta sijoiteltu "ripotellen" ja oon selkeämpien kokonaisuuksien kannalla.mutta sun koti ja mun mielipide,älä siitä välitä:)
  kaunis kotihan teillä aina on:)
  Oletko muuten koskaan koittanut laittaa tuota isoa sohvaa tuohon isolle seinälle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei, hei, hei, en minä vetänyt herneitä nenään kommentistasi ja rakentavasta palautteesta.. olit huomannut samoja asioita kun minäkin, että jotenkin täytyy olkkaria jäsennellä :) Iso sohva on ollut joskus tuolla pitkällä seinällä, mutta jotenkin se ei mun mielestä istu siihen oikein kivasti tai omaan silmään miellyttävästi :) Ikkunaseinä on niin hankala kun siihen ei periaatteessa voi mitään muuta laittaa kuin sohvan, koska ikkunat tulee suht matalalle :) Jatkan tänään sisusteluja, joten jos on hyviä vinkkejä vielä näiden kuvien perusteella niin saa ideoita antaa, en minä niistä suutu :D

   Poista
 3. Jeee, mukava seurata tätä projektia :) mukana ilolla :)

  VastaaPoista
 4. Nina tässä, hei! Minäkin taisin noita hyllyjä arvostella. Ideoita? Oletko koskaan ajatellut vaihtaa sohvien väriä!? Lienevät Ikean mallistosta; irtopäällisten vaihto? Eikä sitten hernettä nenään ;) taitaa vaan tulla kalliiksi kun/jos meitä lukijoita liikaa kuuntelee!! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vetele herneitä nenään, mutta tiedätkö mikä on rasittavaa, jopa ärsyttävää :D Se kun pitää aina erikseen mainita ideoiden anto kommentissa, että älä vedä herneitä nenään, joten jos tällaiset jäis jatkossa pois, sillä rakentavat palautteet ja ideat ovat arvokkaita ja uskon, että jokainen aikuinen kyllä osaa lukea mikä on rakentavaa ja mikä on vittuiluna kirjoitettu :D

   Sohvapäällisten vaihtoa olen joskus aikanaan miettinyt, mutta kyllä valkoiset on parhaimmat, muut sävyt tummentavat liikaa tilaa, koska kalusteissakin on tummaa sävyä :D Voit olla varma, että en tee siten kun te lukijat sanotte, jos itsestä ei siltä tunnu, joten ei teidän lukijoiden vinkit kalliiksi tule :D Makuja ja näkemyksiä on niin paljon erilaisia, jokaisella on jonkinlaisia visioita mikä näyttäisi kivalta, minä kuitenkin loppujen lopuksi yritän teidän ideoista ammentaa mahdollisesti omaan kotiin sopivia jos niikseen tulee :)

   Poista
  2. Juurikin näin! : ) Home sweet home!

   Poista
 5. Minusta sohva on oikein hyvä tuossa, katkaisee mukavasti ison tilan! :-) Ja hyllyt ovat tosi kivat, ja luo nimenomaan sitä kodikkuutta, joten älä koske niihin :'-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään, että sohva on kiva tuossa, se tosiaankin katkaisee tilan, eikä tee olohuone-keittiö välistä sellaista hallimaista :D Jep, hyllyt saa jäädä :)

   Poista
 6. Kivalta näyttää :)
  Pari ideaa, mitä itse lisäisin kuitenkin vielä: iso, massiivinen, näyttävä kattolamppu ja sohville enemmän tyynyjä (myös pari vaaleanpunaista sekaan) ja sohvapöydälle jonkun isomman koriste-esineen/kynttilähurrikaanin katseenvangitsijaksi. Minusta teillä oli jouluna enemmän tunnelmaa olohuoneessa, kun oli punaista väriä pieninä pilkkuina kerrostamassa sisustusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattovalaisin on aika haastava katon viistouden vuoksi, sitä ei millään meinaa saada suoraan jos laittaa riippuvan, joten se on jäänyt ja jää hamaan tulevaisuuteen :D Katsotaan mitä kevät tuo tullessaan, sinistä ajattelin ehkä hivenen kotiin lisäillä :D

   Poista
 7. Minun silmääni osuu useat puulajit / ruskean sävyt. Laittaisin tuohon lipaston yläpuolelle hyllyn sijaan taulun. Runsaammat verhot pehmentäisivät myös tilaa. Sohvapöytä ja pehmeän ruskeat lipastot ovat kauniit ja antavat sitä kodikkuutta, kontrastina vaaleille sävyille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevättä kohti kun mennään niin verhoja en ajatellut enää runsaimmiksi laittaa, tällä hetkellä verhoina on pellavaverhot ja ne ovat melko pehmeät tähän tilaan, kuvissa ne on vaan siirretty aika hyvin "syrjään " :D Mietin, että jos kesäksi laittaisi valkoiset verhot, mutta saapa nähdä :) Pitää vähän pähkäillä .)

   Poista
  2. Mulla tuli sama mieleen noist eri puunsävyistä. Parempi jos tuo yksittäinen puunvärinen hylly ois valkoinen tai musta. Valkoinen pöytälamppu on liian ahtaasti tuolla nurkassa lipaston päällä. Näyttää ainakin kuvassa ett ois ihan siinä "vääränvärisessä" hyllyssä kiinni. Mut mun mielipide vaan tää. Ei kande suuttuu :)

   Poista
  3. Tekstissä kerroinkin että hyllyä ollaan maalaamassa valkoiseksi :D lamppu oli tosiaan huonosti aseteltu, mutta nämä oli keskeneräisestä olkkarista otetut kuvat :)

   Ps. Jätetäänkö pliis nämä "älä suutu" lauseet pois :)

   Poista
  4. Ai sori.. Ei ku siis joo en pyytele enää anteeks mielipiteen esittämistä :) Mutta pikkuviilaus; tekstissä ei puhuttu valkoisesta maalista ;)
   Onko jo valmista?

   Poista
  5. Joo, ei enää Soreja :D ei tosiaan tekstissä lukenutkaan valkoisesta, tarkoitus oli kyllä kirjoittaa sekin :) tänään aamusta mies sai maalattua viimeisen maalikerroksen ja nyt iltasella hän ehti hyllyn paikoilleen laittamaan, eli valmista alkaa olemaan :) pitää vaikka loppiaisena kuvailla :)

   Poista
 8. Kiva nähdä millaisen "uuden" olohuoneen loihdit teille :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Uuden olkkarin " 0 euron budjetilla :D

   Poista
 9. Hyllyt tuo munkin mielestä mukavan lisämausteen ja ehkä juuri sitä kodikkuutta.
  Voi että mää ihailen tuota sun energiaa ja intoa. Ihmettelen myös sitä miten keksitkään juttua joka päivälle, ihanaa tarmokkuutta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D No en minä aina ole energinen, joskus riittää enemmän virtaa kuin toisena päivänä :D

   Poista
 10. Jään jännityksellä odottamaan millaista tulee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei se tästä kovin paljoa muutu :D

   Poista
 11. Mitä säilytät noissa vesiheinäkoreissa jotka on mustan vitriinin vetimessä ja kakkosolohuoneen oven vetimessä? Tuli mieleen että itellä ois kätevät lasten lelujen keräilyyn mistä milloinkin mut teillä ei neiti taia enään jätellä kamojaan miten sattuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on eteisessä noissa koreissa pipot ja hanskat, eteisessä on autonavaimet, ilmalämpöpumpun kaukosäädin jne... ja olkkarin korissa on sitten tuikkuja, takkaa varten iso sytkäri... veskin korissa on harjoja :D

   Kyllähän meilläkin leluja löytyy milloin mistäkin, mutta jos neiti ei niitä itse vie huoneeseensa niin minä kantelen ne sinne takaisin :D

   Vauvaa varten ajattelin etsiskellä olkkariin jonkin korin leluja varten, että ne sais kerätä sitten siihen :)

   Poista

Kiitos kommentista.