Sisällön tarjoaa Blogger.

HUONEKALUVALSSI

Sain eräs ilta päähänpiston vaihtaa hieman järjestystä. Halusin vaihtelua näkymälle, joka olohuoneeseen aukeaa. Työpöytä pääsi hyllyn alle ja oma silmä ainakin vaatii vielä melko paljon totuttelua, sillä en ole yhtään varma onko järjestys sellainen joka näyttää hyvältä omaan silmääni, tiedättehän te sen, että kun johonkin tottuu niin muutos näyttää aina hassulta. Mitäs sinä tykkäät, oliko huti siirto ?

Kattovalaisimen hehkukin päätti sopivasti sanoa työsopimuksensa irti, joten tänään jos ennättäisi ottamaan valaisimen pois katosta ja siirtämään korin vaikka koristetyynyjen säilytystä varten makkariin. Julisteprojektiakin pukkaa, yksi isompi kehys pitäisi laittaa seinälle kun vain saisi päätettyä sen pysyvän paikan.

Mutta nyt aamukahville ja herättelemään muuta poppoota, mukavaa tiistaita.

20 kommenttia

 1. Huomenta! :-) Kaikki siirtosi näyttävät hyviltä, niin tämäkin :-) Onko vuodesohva vielä tässä huoneessa myös? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta vaan sinnekin :) Heh, kyllä mullakin tulee niitä hutisiirtoja :D Vuodesohva on tuossa oikealla puolen työpöydästä katsottuna :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää näinkin! :) Vaikea sanoa, kumpi parempi. Vaihteluhan virkistää, joten anna olla ainakin hetken tämän järjestyksen kanssa ja katso miten silmä tottuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, pitää tätä katsella nyt hetken aikaa ainakin :D

   Poista
 3. Hyvä päähän pisto :) ei ollenkaan huono :) suosittelen myös nyt rauhassa katsomaan mikä sitten omasta silmästä parhaalta näyttää :) mutta näin ainakin näyttää hyvälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tää nyt ei ihan huti ollut :D

   Poista
 4. Hei, kuvakulma kauempaa näyttäis ehkä paremmin sen miltä järjestys nyt näyttää. Siis meille lukijoillekin :) Mietitkö onko järjestys silmissä vähän levoton? Vaihtelu virkistää ja tuo kotiin sitä uutta ilmettä.
  Mutta, oli mulla muutakin. Olen pitkään lukenut blogiasi ja kotiäitinä aamuni alkavatkin Johannan sisustusunelmilla, kahvia unohtamatta. Siitä jatkan sitten muihin blogeihin sinun -näitä luen linkkien kautta. Mutta kääk, olenko seonnut vai tullut, jos mahdollista, vieläkin hullummaksi koska sitä listaa ei enää ole tai ainakaan minä en näe sitä?! Kertoisitko missä vika? :)
  Terveisin Terhi, täält iha alhalt länsrannikolt, munapitäjäst.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tai mää mietin sitä, että että kun tietsikasta lähtee noita johtojakin, että onko ne liian levottomia tms... en oikein tiedä :D

   Et ole ollenkaan seonnut, lukijalista näemmä lähti itsestään pois kun blogin osoite muuttui. Yritän saada kasattua sen lukulistan nyt lähipäivien aikana takaisin ilostuttamaan teidän lukijoiden aamuja ♥

   Kiitos muutoinkin ihanasta kommentista ♥

   Poista
 5. Kivalta näyttää :) ja sitten kun kyllästyt keksit varmasti jonkun toisenkin kivan kärjestyksen :) Piristää kivasti tuo huonekalujen siirtely välillä ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, toivottavasti :D Yritetään pärjäillä tällä jonkin aikaa :D

   Poista
 6. No hätä, sopii erinomaisesti. :D Ihana lamppu pöydän päällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa ♥ Jalka on ikeasta ja varjostin on tine K:n :D

   Poista
 7. Kivalta näyttää! Muiden kanssa samaa mieltä, että katsele ja makustele pari viikkoa, että miltä muutos näyttää ja tuntuu itsestä. Usein ei ihan heti huomaa muutoksen tuomia hyviä tai huonoja puolia käytännöllisyydessäkään.

  Kauheasti on alkanut viime aikoina tehdä mieli jotain tuon tapaista hyllykköratkaisua itsellekin... Kääks, ja kun vähän aikaa sitten olin sitä mieltä, että ei enää yhtään hyllyä lisää meille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä, pitää hetki makustella asiaa :)

   Hih, nää hyllyt on vaarallisia, niihin jää koukkuun :D

   Poista
 8. Mun mielestä näyttää tosi hyvälle! Johtuu varmaan myös siitä, että kaipaan itselleni tuota samaista ratkaisua, mutta työpöytä on ikkunan alla eikä näin ollen hyllyjä saa mitenkään..Ehkä uudessa talon laajennusosassa pääsen sitten kokeilemaan tätäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin oli ennen ikkunan alla tämä pöytä mutta nyt tuntuu näin paremmalta :)

   Poista
 9. Kivalta näyttää näinkin, kannattaa hetki totutella uuteen järkkään ja katsoa sitten miltä omasta mielestä vaikuttaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se täytyy tehdä, ei passaa hätiköidä :)

   Poista

Kiitos kommentista.