Sisällön tarjoaa Blogger.

NYT LOPPU HAMSTRAUS

No en nyt tiedä, oliko otsikko hivenen harhaanjohtava, ainakin liioiteltu. Mutta tänään on laitettu kiertoon uskomaton määrä tavaraa. Myyntiin on päivän aikana lähtenyt niin kodin sisustustavaraa kuin hurja määrä lastenvaatteitakin, pieniä ja sellaisia, joita tyttö ei vaan yksinkertaisesti päällensä laita, syystä tai toisesta ( tästä taisi eilen ollakin puhetta, että hänellä on jo vahva oma maku ja äidin ostamat vaatteet eivät toisinaan kelpaa ;) ).

On kyllä ihan uskomattoman työlästä naputella myyntiin facebook ryhmien kirpparipalstoille näitä myytäviä tavaroita, mutta ei se ollenkaan turhaa ole. Tavara näyttää tekevän kauppansa sitä mukaa kun ne vaan saa julkaistua myytäville palstoille, todella kiva, minä saan kaappeihin lisää tilaa ja uudet omistajat pääsevät iloitsemaan ostamistaan tavaroista tai vaatteista.

Ja aion yrittää jatkossa noudattaa tiukasti linjaa, että jos haluan jonkin vaatteen tai sisustuskrääsän ostaa, tulee minun luopua myös jostain turhasta, näin ei jatkossa pääse kaapit pursuamaan liitoksistaan. Tosin omaa saamattomuuttahan tämä on ollut, ei vain ole aiemmin ollut aikaa kuvailla näitä myytäviä tavaroita ja näpytellä niitä myyntiin ( niin, niin, seli, seli ;) ).

Suositteko te paikallisia kirpparipalstoja netissä / facebookissa, vai liputatteko perinteisen itsepalvelukirppiksen puolesta ?

28 kommenttia

 1. Eikö tulekin vapauttava fiilis, kun laittaa tavaraa kiertoon. Niin puhdistavaa.

  Aurinkoista viikkoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee, ihan mielettömän hyvä fiilis :D

   Poista
 2. Paikallinen FB-kirppis on kovassa käytössä, sitä kautta olen myynyt/antanut pois ihan loputtoman määrän tavaraa. Pitäisi taas käydä varastoa läpi, mitä sieltä joutaisi eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikalliset fb kirput on kyllä todella hyviä myyntikanavia, ehdottomasti kyllä itsekin suosittelen :)

   Poista
 3. Nuo kaks alinta mekkoa oma tyttö laittais päälle samantien.. Myitkö jo?mitähän kokoa?😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kopioin sulle tähän ne myyntitekstit ja ovat siis vielä ainakin myynnissä :) En tiedä sitten kuinka kauan.

   Etualalla oleva mekko: Cream tyttöjen juhlamekko. Koko 116cm. Ei nimikoitu. Ei rummutettu, ei käytetä hajustettuja pesuaineita. Toisesta kukasta irronnut helmi. Hinta 18 e sis postit

   Uudenveroisessa kunnossa oleva Mayoral Chie mekko. Koko 128cm. Ei nimikoitu. Pitsikirjailu. Ei rummutettu, ei käytetä hajustettuja pesuaineita. Hinta 18 e sis postit.

   Toki jos nouto onnistuu niin lähtee edullisemmin :)

   Poista
  2. Tuo mayoralin mekko kiinnostais...toinen saattaa olla pieni jo... nouto puoli on hankala ku en omaa ajokorttia, mut oisko kulkua zeppeliniin täst meijän ohi...asutaan siis Murrossa ;)

   Poista
  3. Ei oo kyllä kulkua murtoon :)

   Poista
 4. Missä fb-kirppiksellä myyt? Oulun seudunko? Olen siis itse Oulusta. :) kyselee Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lastenvaatteita on myynnissä Sydänpyllyt nimisellä fb kirpulla ja Myydään- ostetaan- vaihdetaan Oulu sivustolla on sitten joitain sisustustavaroita ja tässä meidän kylän sivustolla on myös myynnissä enemmän sisustustavaraa :D

   Poista
 5. Minä harrastin aikaisemmin nettikirppareita, mutta joulun alla tuli kyllä niin positiivisia kokemuksia tuosta meidän paikalliselta kirpparilta, että ajattelin varata pöydän siitä taas keväämmällä, kun pitää laittaa kuopukselta yksi vaatekerta kiertoon. Lisäksi löytyy varmasti jotain turhaa lelua ja sisustusjuttuja. Meillä mies on hyvin tarkkaan minua yrittänyt ohjeistaa, että aina kun ostat jotain, pistät saman määrän vastaavaa pois. Tähän pyrin. Välillä onnistun, välillä en ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, yllättävää, että pienellä paikkakunnalla menee hyvin tavara, pitääkin itsellä myös sitten harkita sitä teidän kirpparin myyntipöydän vuokraamista, se nimittäin olis paljon lähempänä kuin oulu , siellä viitsis ajella järkkäämässä pöytääkin vähän useammin :)

   Poista
 6. Minulla ollut kans viime syksystä tyhjennys ja tavaroiden vähentämistä. Olen myynyt paikallisella kirppiksellä. Huomenna viimeinen päivä ja kivasti on mennyt tavaraa noin 130, jos kpl määränä katsotaan.Keittiöremppa meneillä, niin ihana saada kaappeihin vain käytössä olevia astioita.
  Mutta on kyllä ihanaa, kun vaatekaappiakkin on helppo käyttää, kun sinne ei tarvitse survoa aina vaatteita.
  Aurinkoisia päiviä!
  -päivi-.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kyllä todella isolta määrältä tavaraa, toivottavasti sieltä siis tulee kiva tilipussikin :)

   Poista
 7. Mä olen myös huomannut FB-kirpparin toimivuuden ja käyttänyt niitä tosi paljon! En varmaan jaksaisi edes lähteä perinteiselle kirpparille myymään, koska niin helppoa laittaa vaa nettiin myytävät tuotteet :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, että fb kirpulle on helpompi vaan kotoa näpytellä tuotteet, ei tarvii lähtä mihkään niitä raahaamaan :D

   Poista
  2. Paitti postiin :)

   Poista
  3. No joo , sinne tietty :D paitsi ne tuotteet jotka myy paikallisilla nettikirpuilla niin yleensä ostaja hakee kotoa tavaran :)

   Poista
 8. Meillekkin tullut tänne uusi kirppis ja sinne voi viedä tavarat myyntiin 4 viikoksi. Vuokra on 20% provisio myyntihinnasta. Ymmärsin vielä, että järjestävät pöydän kerran päivässä. Kuulosti niin helpolta, että taidan vuokrata pöydän. Huh huh tuota tavaran paljoutta. Paljon pitäis viedä myyntiin, osan myynyt fb-kautta ja saanutkin sen kautta ihan kivasti myytyä. Kesällä tytöt ovat pitäneet ulkona pihalla kirpparia ja silloin meni kans kivasti tavaraa. Tarjolla oli keksiä ja mehua.Lapsetki raski luopua omista tavaroista ko saivat rahaa niistä :) Kierrätys kunniaan on päivän sana ja tulee niin hyvä mieli ko saa kaapit ja varasto vähän tyhjemmäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollainenkin kuulostaa kivalta ratkaisulta, että itse kirppari järjestää pöydät 1x / päivä. Täältäkin on sillai pitkä matka suurimmille kirpuille, ettei ihan viitsisi joka päivä ajella sitä väliä , että pääsis järkkäilemään pöytää :D

   Poista
 9. Itse olen käyttänyt vaatteiden, kenkien, asusteiden ja pienemmän sisustustavaran myyntiin sekä facebookin kirppareita että sitten ihan Oulussa suosittua Paljekirppistä Tosi hyvin näyttää tässä meidän alueella toimivan tuo alueen oma fb-sivusto :). Isommat sisustustavarat ja huonekalut liikkuvat hyvin tori.fi:n kautta. Täytyisipä itsekin varailla pikkuhiljaa uudestaan pöytäpaikka paljekirppikseltä...nuorimmainen tyttö nimittäin alkaa siirtymään seuraavaan kokoon ja hänetä jää paljon vaatetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljekirppis on ehdottomasti ykkönen Oulussa :) mutta näin kauempana asuvana ei viitsi viedä sinne myyntiin kun ei viitsi ajella kovin montaa kertaa viikossa Ouluun :)

   Poista
 10. Täällä on myös tehty "urakalla" kirppiskuormaa ja mikä määrä sitä lähteekään kiertoon. Isommat jutut laitan facebookin paikalliskirppikselle myyntiin (esim. huonekalut) ja vaatteet paikalliselle kirppikselle (myyntipöytä). Hyvä fiilis kun saa tavarat kiertoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi hyvä fiilis kun saa tavaraa eteenpäin :)

   Poista
 11. Voi, just samaa hommaa tiedossa täälläkin tällä viikolla. Huomenna lähtee kaksi säkillistä tavaraa/vaatetta paikalliselle kierrätyskeskukselle. Jotenkin samalla, kun kaapit kevenee, kevenee mieli. :)
  Facebookin kirppikset on olleet myös hyviä paikkoja tehdä kauppaa. Melkein mieluummin nykyään naputtelen tiedot nettiin, kuin hinnoittelen ja kannan kirppikselle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se netti kyllä nykypäivää ja varsinkin vaatteiden postitus on niin helppoa :)

   Poista
 12. Täällä on myös harrastettu viime viikot samaa puuhaa. Tavaraa on laitettu kiertoon oikein isolla kädellä ja tuntuu, että himo tyhjentää kaappeja vaan kasvaa sitä myötä kun jotain tavaraa saa menemään kaupaksi tai vaihtoon.

  Tosin olen kehittänyt itselleni pahan riippuvuuden lastenvaatteiden facebookkirppistelyyn. Se vaan on niin helppoa ja välillä löytää todellisia aarteita. Mies vaan tuntuu niiden postilaatikkoon tupsahtelevien paksuhkojen kirjekuorien edessä vähän pyörittelevän silmiään... ;)

  VastaaPoista
 13. Mä liputan myös ehdottomasti paikallisen fb-kirpparin puolesta :) Tosin ainoa miinus on ehkä se, että meillä päin ainakin fb:n kirpparilla on normikirpparia matalammat hinnat (ostajan kannalta siis hyvä juttu, mutta myyjänä tuntuu joskus turhalta näpytellä myynti-ilmoitus ja sumplia haku ostajan kanssa parin euron tuotteen tähden). Mutta tärkeintähän on kuitenkin se, että tavaran saa kiertoon - itselle turha juttu voi olla toiselle todella suuri aarre!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.