Sisällön tarjoaa Blogger.

PULLANTUOKSUINEN ÄITI (?)
En oikein kuulu niihin äiteihin, jotka leijailevat pullantuoksuinen esiliina yllään leipoen suussasulavia herkkupullia. Ehkä se johtunee siitä, että yleensä koskaan ei mikään leipomuksistani onnistu :D Olen kuitenkin tämän raskauden aikana herännyt toisinaan siihen, että voisin leipoa muulle perheelle jotain ja kun aiemmin käsistäni syntyneet luomukset, kuten jouluiset leivät ja mutakakut saivat itsetunnon kohoamaan hitusen, uskaltauduin ottaa härkää sarvista ja ryhtyä loihtimaan korvapuusteja tyttäreni iloksi. 

Aiemmin nämä tällaiset käsistäni syntyneet puustit ovat kivikovia ja korrelle palaneita, tällä kertaa korvapuustien rakenne lipoi oman mittakaavan mukaan täydellisyyttä, herkullisen pehmeä rakenne ja täydellinen kypsyys, mausta en osaa sanoa, sillä en syönyt ainuttakaan :D ( Ps. leipurit, älkää vaivautuko edes haukkumaan näitä luomuksia, nämä olivat minulle täydellisiä :D :D )

Mukavaa tiistai-iltaa. 

21 kommenttia

 1. Minäkään en yleensä kovin leivo, mutta aina raskaanaollessa pullaäiti minussa herää ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D mä luulen että minuunkin on eksynyt tuo samainen raskausajan lisähormooni, leivontavimma, tosin myös luulen että tämä on ohimenevää :D

   Poista
 2. Täydellisen näkösiä korvapuusteja Johanna!
  Mulla aina kaatuu toiselle kyljelleen nuo puustit;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt oli itsellä kyllä onneakin pelissä sillä ei mulla koskaan onnistu tällaiset pullat :)

   Poista
 3. Mää ajattelin kysymys merkistä ja kuvasta, että oot paistanu niitä valmispullia joista jokainen on samanmallinen ja täydellisen muotoinen - olet siis onnistunut loistavasti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah :D oliko mun pullat oikeesti niin hyvännäköisiä :D jee, uskallan leipoa ehkä toistekin ja tarjoilla jopa vieraille :D

   Poista
  2. Huomasin facesta, että vauva sivuilla oli ruodittu valmispulla asiaa. Toivottavasti mun kommentti ei sitä aiheuttanut, koska kehuksi sen tarkoitin. Minä ajattelin, että oot malttanut keskittyä " muotoiluun", kun ite aina leipoa hurautan.

   Poista
 4. Nam ihanat korvapuustit <3 Mukavaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
 5. Hehheh, vauva.fi:n keskustelupalstalla käydään kinaa siitä, onko nämä oikeasti itse tehtyjä. Ota kehuna, on nimittäin harvinaisen hienon näköisiä puusteja! Ja varmasti herkullisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, siis oikeasti, onko ihmisillä omaa elämää :) :) :) nämä onnistui kyllä erittäin hyvin ja olen kyllä ylpeä näistä sillä harvoin pullistani tulee lähes täydellisiä :) toki näistäkin ne pienimmät olivat kaikkea muutakuin täydellisiä ulkomuotonsa puolesta, mutta ne upposivat lasten suihin samantien :)

   Poista
 6. Oikein hyvännäköisiä puusteja! :-D Omatekoinen pulla on kyllä parasta ♡ :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se taitaa olla, että tuoreet puustit ja kylmä maito , super hyvää ♥ Ainakin näytti neidille ja naapurin tytöille maistuvan :D

   Poista
 7. Mä olen pari kertaa kokeillut leipoa korvapuusteja eikä vain onnistu!! En ole sen jälkeen yrittänyt ;DD!!
  Mun äiti leipoi niin hyviä pullia aina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EHdottomasti sinäkin vaan kokeilemaan, tiedä vaikka sullakin nousisi piileviä kykyjä :D

   Poista
 8. miks piti korostaa ettet syönyt ainuttakaan:DD ongelmia painon kanssa?:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maku on aika tärkeä tällaisissa leivonnaisissa/ pullissa ja mainitsin, koska siitä en osannut itse sanoa :D Ja voi kiitos kysymästä, ei ole ongelmia painon kanssa, loppuraskaus häämöttää jo, joten voiton puolella ollaan :D Pian pääsee taas jatkamaan painonpudotusta siitä mihin syksyllä jäin, ajattele :D ) ja sinunlaisten kommentoijien vuoksi jaksan taatusti voittajana maaliin , kiitos ♥

   Poista
 9. Vau, siis täydellisiä korvapuusteja. Minullakin aina niitä keikalleen olevia tahtoo tulla :) Saat todellakin olla ylpeä ja kehaista ettet syönyt yhtäkään, harva siihen pystyy!

  maaruska

  VastaaPoista
 10. Sulla on kyllä luja tahto, onnea!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.