Sisällön tarjoaa Blogger.

SEITSEMÄN ASIAA MINUSTA

Ihana Frida Koti Kaupungin laidalla blogista haastoi minut vastailemaan seitsemään kysymykseen, joten tässäpä tulee: 

1. Oletko keittiön hengetär ja mikä on bravuuriruokasi?
Heh, no enpä taida olla hengetär. Pakolliset kokkailut hoidan ihan perus tatsilla, minun käsistä ei synny mitään gurmee aterioita, vaan tavallista kotiruokaa perinteisillä makuelämyksillä.


2. Mitä muuta harrastat kuin bloggaamista?
Viime kesänä koukutuin juoksemiseen, joten taidanpa vastata että lenkkeilyä tulee harrastettua (täytyy taas aktivoitua kunnolla kun saa tuon salamatkustajan pois mahasta ). Mutta edelleen, bloggaaminen on harrastukseni nro 1 ja sellainen harrastus, jota ilman en haluaisi olla.

3. Unelma ammattisi lapsena ja miten haaveillesi kävi?
Minulla ei oikeastaan ole ollut pienenä mitään unelma ammattia. Aikuisiällä olen valinnut alan sen mukaan mikä kiinnostaa ja voin todeta, että ala jolla nyt toimin, on aikasta kiva, paljon haasteita ja isoja asioita. Sisustus ja sisustaminen on ollut aina lähellä sydäntä, mutta enpä tiedä, voisinko enää uudestaan hankkia tästä itselleni leipätyötä, yrittäjyys on rankkaa ja sisustusliikkeen pitäminen nykypäivänä on haastavaa, mutta ihanaahan se olisi. Viime kevään elämäntaparemontin myötä hurahdin myös täysin hyvintointi asioihin, joten sekin olisi sellainen haave, jonka sanomaa haluaisin viedä eteenpäin omien hyväksi havaittujen kokemuksien kautta. Mutta, koskaan ei kannata sanoa ei koskaan, elämä näyttää, mitä se tuo tullessaan, täytyy pitää mieli ja silmät avoinna kaikille ja kaikelle, tällä hetkellä keskityn nyt vaan tähän kotiäiti "uraan".


4. Sisustuksesi kulmakivet? Värit, materiaalit, vai joku muu ?
Viimeisen vuoden ajan olen pyrkinyt luomaan kotimme sisustusta kylmästä --> kodikkaaseen. Olen pyrkinyt välttämään trendejä ja hakenut täysin sitä omaa linjaa ja uskon, että olen onnistunutkin tässä. Kotimme on nykyisin sekoitus vanhanajan teak kalusteita sekä marokkolaisen sisustuksen vivahteita, just sellainen omasta mielestä kiva kombo jossa tunnun viihtyvän todella hyvin. Ja kyllä, makuja on monia toiset tykkää ja toiset ei.
5. Millainen on musiikkimakusi ja onko sinulla lemppari artistia?
Huiii, musiikkimaku? Oikeastaan kuuntelen musiikkia ainoastaan juoksulenkeillä ja silloin musiikki valikoituu lähinnä fiiliksen mukaan. Aika paljon suomalaista, mutta myös ulkolainen musiikki iskee... Ei ottakaapa tästä nyt selvää ;) 

 6. Jos saisit valita, millä vuosisadalla tai vuosikymmenellä eläisit? Minkä valitsisit ja miksi ?
Eläisin just tässä hetkessä, en haluaisi palata ajassa taaksepäin, enkä mennä etukäteen eteenpäinkään, tämä hetki on just täydellinen ♥ Jaa, että miksikö ? No sen vuoksi, että olen maailman onnellisin ihminen tällä hetkellä, meillä on ihanaakin ihanempi tyttö ja pian syntyy kauan ( siis todella kauan ) odotettu pikku kakkonen.
7. Pakopaikkasi ? Onko sinulla sellaista ja jos on niin mikä ? 
Aika vaikea kysymys, sillä yleensä en pakene :D Jos jotain kuitenkin täytyy vastata niin se taitaa olla tuo lähimetsän pururata sellainen hermojen lepuutuspaikka.

Haastaisin mukaan seuraavat ihanat blogit: 

13 kommenttia

 1. Juoksulenkkeily on kyllä ihanaa! Itse en saa talvella ylläpidettyä harrastusta :( Mutta varmasti teiden sulattua alkaa taas juoksu maistua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä sellaiset pääkallokelit että hädintuskin uskaltaa pihalla kävellä :)

   Poista
 2. Ihanaa Johanna, kun tartuit haasteeseen. Näitä on niin kiva lukea ;) Muksaa viikonlopun jatkoa sinulle, salamatkustajalle ja loppuperheellesi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on mukava itselläkin tehdä , vähän erilaisia postauksia :) mukavaa iltaa sinnekin :)

   Poista
 3. Näitä on aina mukava lukea, hieman vaihtelua! Kiva postaus! :)

  Ihanaa lauantai-iltaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, voi siis toistekin tehdä tällaisia :) On nämä kyllä erilaisia ja itsellekin mukavia postauksia :)

   Poista
 4. Hyvin olet onnistunut persoonallisessa sisustuksessa! Toki kodissasi näkyy trendejä mutta osaat yhdistää niitä hienosti omiin juttuihisi.Mieltäni jäi askarruttamaan mikä on se ala millä toimit? Jotenkin viittasit siustukseen mutta...? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ala jolla nyt toimin, ei liippaa kyllä sisustamista ei sitten ollenkaan :D Suuria peruskorjauksia, erilaisia kiinteistöjä, niiden johtamista ja hallinnointia.... se on ala, jolla nyt toimin :D

   Poista
 5. Kiitos Johanna kivasta haasteesta <3
  Yritän ehtiä ajastamaan vielä tämän reissumme ajaksi :)

  Ja hei, suloista sunnuntai-iltaa sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos ennätät vastailemaan kysymyksiin ♥

   Oikein ihanaa reissua teille ♥

   Poista
 6. Mukava postaus:)
  Hyvinvointiala on minutkin vienyt ihan mennessään <3 hyvän vieminen toisille on kyllä niin mun juttu, parhautta on kuulla miten ihmiset saavat apua terveyteen,hyvinvointiin,laihdutukseen ym. <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.