Sisällön tarjoaa Blogger.

SOMMITTELUA

Kuten muutamat lukijat ehdottivat, päätin kokeilla töllöttimen siirtämistä vasempaan reunaan. Nyt oikea reuna jää vaikka vaihtuvien leikkokukkien somistuspaikaksi. Kuvan ottamisen jälkeen laskin vähän tauluja alemmaksi, sillä ne tuntui näitä kuvia katsellessa olevan hiukan liian ylhäällä. Eipä tämä varmaan mikään täydellinen ratkaisu ole, mutta menettelee, pääasia, että seinusta näyttää mukavan tyhjältä. 

Hieman harmittaa näin jälkikäteen, sillä torissa oli muutama viikko sitten myynnissä tuollainen samantyylinen teak taso, mutta se oli vain monta kertaa pidempi, se olisi ollut aikasta täydellisen kokoinen tuolle seinälle, mutta en onneton ottanut myyjään yhteyttä, hintakaan ei olisi ollut kuin muutaman hassun kympin. 

Ihana Sari Materian taju blogista antoi blogitapaamisessamme aivan valloittavan Orkidean, nyt kun saisi pidettyä tämän hengissä ja kukinnon loistossaan.

Ja hei, se on perjantai, mahtavaa :D

12 kommenttia

 1. Ihanasti olet saanut orkidean kauneuden tallennettua.
  Toivottavasti pidät kukan väristä.
  Kukka on kiitos meiltä muilta POP-bloggareilta ahkeralle Johannalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari vielä kerran ja kiitos koko porukalle <3

   Poista
 2. Kerrotko salaisuutesi että kun siirtelet seinillä tavaroita niin minnr reiät katoaa? :-D tuossahan oli pari hyllyä ellen ole ihan hukassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) eihän ne mihinkään kadonneet oo :D kaks reikää on taulujen takana ja ne kaksi muuta näkyy kyllä kuvassa :D

   Poista
 3. Harmittaa tehdä reikiä seinään, mutta meillä olen yrittänyt tehdä pienillä "nauloilla", että saa vielä piiloon jälkiä. No kohta 10 v on asuttu samaa taloa, ja nyt ehkä kesällä laitan olkkariin uutta tapettia, niin reiät jäävät piiloon. Mutta sisustajan kodissa taulut vaihtavat paikkaa tuon tuosta ja tauluhyllyt ovat ihan hyvä vaihtoehto.Hyvää viikoloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taulut meilläkin on pienillä nauloilla joten niistä ei kummoista jälkeä onneksi jää :)

   Poista
 4. Minä kyllä tykkään, että näyttää hyvältä :) Ihana orkidea. Minun orkidea on melko karu ranka juuri nyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä heitä kirvestä kaivoon orkidean suhteen, jospa se vielä alkaisi kukoistamaan :)

   Poista
 5. Tuo on kyllä niin upea tv-tasoksi! <3 Itse pidän, että tv:n läheisyydessä on jokin kukka tai kasvi. Orkidea on kaunis <3
  Hyvää viikonloppua Johanna!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.