Sisällön tarjoaa Blogger.

TV-SEINÄN SISUSTAMINEN (?)Eilen muuten alkoi operaatiot hyllyt pois, tai oikeastaan ajatuksena oli television päällä olevien hyllyjen irrottaminen, jotta mieheni saisi ne maalauslistalle ja ne muuttuisivat vihdoinkin valkoisiksi. Mutta tiedättekö, minähän kokeilin vastakkaisella seinällä olevaa valkoista hyllyä televisiohyllyjen tilalle ja voi mahdoton kun se näyttikään rumallta teak tason ja mustan tv:n yllä. Siis vaikka valkoinen on aina valkoinen (tiedättehän) ja sen pitäisi näyttää hyvältä ihan joka paikassa niin tuossa se ei kyllä yhtään mairitellut, päinvastoin, äkkiä hylly pois seinästä.

Nyt täällä kuumeisesti pähkäilen, että mitähän tuolle seinustalle keksin, vai tarvisiko sille keksiä yhtään mitään ? Antaisi hyllyjen kuitenkin nyt olla pois, nauttisi tyhjistä seinistä (?). Toisaalta, seinä kaipaa kyllä vähintäänkin taulua (?) jos "tyhjään" seinään päädytään. Hmmmm. tällaista tämä sisustajien arki toisinaan on.

Nyt olisi kyllä erilaiset vinkit tarpeen, moni sisustusblogien lukija tietää, että televisio seinusta taitaa olla niitä vähiten kuvattuja nurkkia, varmaankin juuri tuon mustan möhkäleen vuoksi, se kun näyttää rumalta aina.

Kaipaisinkin teidän omia näkemyksiänne siitä kuinka teillä on kodissanne ratkaistu televisioseinustan sisustus ? ( no joo, eihän kaikkia nurkkia tarvitse sisustaa joidenkin mielestä, mutta minun mielestä täytyy :D ).

Onko teillä esimerkiksi televisio sijoitettu tason toiseen laitaan ja näin olleen vaikkapa seinää vasten laitettu taulu, vai millaisia ratkaisuja teillä on ? Linkkailkaa omia postauksia, tai kertokaa omin sanoin, nyt sisustussisko kaipaa apua :D

Mukavaa keskiviikkoa

57 kommenttia

 1. Televisioseinä (meillä nurkkaus) on kieltämättä haastava. Meillä juuri tuolle nurkkaukselle ei ole tehty vielä juuri mitään.

  Itse varmaan ottaisin hyllyt pois ja makustelisin asiaa jonkun aikaa. Mutta meillä on kyllä paikat muutenkin niin vaiheessa, että yksi tyhjä seinä ei paljon muiden joukossa erottuisi :D
  Mielenkiinnolla jään odottamaan mihin päädyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyllyt ei nyt olekaan enää paikallaan kun ne oli tarkoitus maalailla ja nyt seinä on niin autio :) meillä on tuossa kohtaa korotettu katto ja senkin vuoksi voi olla että se näyttää niin paljaalta :D pitää makustella asiaa :)

   Poista
  2. Paikan päältä sen varmasti parhaiten näkee. Ja tietystihän ratkaisun täytyy miellyttää omaa silmää :) Kaunis siitä tulee varmasti niin kuin muuallakin teillä on.

   Poista
 2. Mä jättäisin hyllyt pois ja laittasin joko nuo taulut tuohon keskelle tai sitte onko sulla vielä tallessa se iso taulu mikä tuossa oli joskus?
  Isolle seinälle iso elementti mun mielestä.
  Jos tuo tiikkikaappi olis mun niin maalaisin sen mustaksi,mutta sä tykkäät varmasti enempi noin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo seinällä jo olevat taulut on tv:n päälle mielestäni liian pienet, ne on A4 kokoisia, pitää tänään katsoa oisko varastossa isompaa kehystä :)

   En todellakaan maalaa / pilaa tasoa, huiiiiiiiiii , ei ikinä :D

   Poista
 3. Minusta tuo seinä näyttää nytkin hyvältä, on tasapainossa ns.
  Hankalaa tuota tv seinää on sisustaa... meillä on iso tv ja tv.n päälle olen laitellut vain sisustuskirjaimia, joissa lukee carpe diem, muuta mielestäni tuo seinä ei kaipaa!
  Kivaa keskiviikkoa ja toivottavasti saat pähkäiltyä asian tänään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis oli se kiva noiden pähkinänväristen tasojen kanssa, mutta nyt kun ne tosiaan otettiin pois niin alkoi kutkuttamaan ajatus vaihtelusta ( kun ne valkoiset hyllyt ei näytä hyviltä tuolla seinällä :D )

   Poista
 4. Mun mielestä näyttää hyvältä just noin. Kaunis kokonaisuus. Meillä oli aiemmin telkkariseinällä tuollaisia kevyitä hyllyjä, sitten seinä tapetoitiin tiiliseinä kuvioisella tapetilla ja se ei oikeastaan kaivannut mitään näyttämättä silti tyhjältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva se on tosiaan nuinkin nuiden pähkinäsävyisten hyllyjen kanssa :)

   Poista
 5. Haasteellinen paikka todella. Harmaita hiuksia täälläkin saatu. Tv on kuitenkin hiukan toisessa reunassa joten mahtuu olemaan sisustusta sivussa. Hih :) ja meillä lack tasot x 2 vielä tv n päällä. Niihin vaihdan aina mielen mukaan tavarat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ajattelin, että pitää siirtää tuota telkkaria toiseen reunaan, hmmm :)

   Poista
 6. Meillä on niin pieni telkkari, että sen viereen mahtuu tv-tasolle sisustustavaraa :) Ja sitten telkkarin yläpuolella on Lack-hylly, johon vaihtelen tavaroita mielen (ja muistamisen) mukaan :D Ja sitten hyllyn vieressä on iso, itse tuunattu kello, joten seinä näyttää "täydeltä", vaikkei täyteen tupattu olekaan :)

  Innolla odotan, mitä keksit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaapas kivalta, aika moneltta tai usealla tuntuu olevan noita Lack hyllyjä :)

   Poista
  2. Itse en laittaisi telkun päälle mitään enkä ole laittanutkaan. Tulee jotenkin mielestäni ahdistava kokonaisuus, jos suoraan pällä on jotain. Telkku kun ei munkaan mielestä ole mikään kaunistus. Vieressä yläpuolella meillä on kyllä hylly. No mutta nää on niin makuasioita. Tästä mun blogipostauksesta näkyy, miten meillä on:
   http://villamurunen.blogspot.fi/2015/02/perjantain-kotimuotia.html
   Hyvää loppuviikkoa!

   Poista
  3. Kiitos linkistä, minäpäs tuun katsomaan :)

   Poista
 7. Minä törmäsin juuri samaan ongelmaan - telkun päälle hankkimani valkoinen hylly ei vain yksinkertaisesti siihen käynytkään! Nyt töröttää TV:n yläpuoli tyhjänä, joten seuraan mielenkiinnolla mitä vinkkejä tänne kertyy! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Ihanaa, että jollakin muullakin on samainen ongelma :D

   Poista
 8. Yhdyn tuohon, että telkkariseinustaa on vaikea sisustaa! Monet kerrat täälläkin tuskasteltu samasta asiasta! Mä oon yrittänyt ympäröidä telkkarin kauniilla sisustusjutuilla, jotta huomio keksittyis edes hieman toisaalle itse telkkarista. Ihanneratkaisu itselle olisi tv-kaappi tai vastaava, jonne telkkarin sais piiloon. Tai sitten videotykki + kangas. Mut niitä ei ole ainakaan hetkeen tulossa, joten tyydyttävä on tämän hetkiseen tilanteeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, itsekin olen miettinyt tuota tykki+ kangas ratkaisua, se voisi olla todella hyvä :D

   Poista
 9. Tuo seinähän on "televisioseinäksi" todella hyvä. Televisio sulautuu tuohon muiden tavaroiden keskelle hienosti. En tekisi mitään ja kuvan perusteella. En maalaisi noita hyllyjäkään valkoiseksi.
  Jos jotain olisi pakko tehdä, nin ostaisin uudemman television (missä kapeammat reunat ja asentaisin sen tuonne seinälle muiden taulujen sekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enne :) Sulla on yleensä pettämätön sisustussilmä, niin taitaa olla nytkin :D Uutta televisiota en anna ostaa kun sitä ei muut katso kuin mies illalla kun me muut nukutaan :D

   Poista
 10. Jos jätät ilman hyllyjä, niin miksei suurempia tauluja ja taulukollaasia tv:n viereen ja yläpuolelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä seinästä tuli nyt yksi murhe, pitää katsoa mistä löytyisi tarpeeksi iso kehys :D Ikeasta varmaankin

   Poista
 11. Minä juuri hetki sitten postailin tyhjästä tv-tasosta :) Minä voisin nähdä, että tv:nne olisi tason ikkunan puoleisessa reunassa ja keittiön puoleisella puolella iso taulu nojaa seinään ja siinä edessä valkoisessa ruukussa, joku viherkasvi. Yksinkertaista ja tyylikästä ja ehkä katse olohuoneeseen tullessa kiinnittyisi ensimmäisenä tauluun ja viherkasviin eikä siihen mustaan ihanaan mötikkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, menenkin heti kokeilemaan tätä ratkaisua :D Palaan kohta asiaan, että miltä se näytti :)

   Poista
  2. Tai sitten siirrätte möhkäleen sinne kakkosolkkariin :) Silloin olisi pois silmistä ja tuohon sopisi se korkeampi kirjahylly :)

   Poista
  3. Mies ei suostu telkkarin siirtoon, joten pitää kuunnella sitäkin joskus ;) Mä nyt siirsin telkkarin kuten ehdotit ja se on ihan ok.. tv-taso sais olla nyt pidempi :D

   Poista
 12. Mä olen pyhittänyt telkun ympäristön valokuvakollaasille. Jos haluat vilkaista, niin osa näkymästä löytyy viimeisimmästä postauksesta. http://lahoarautaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 13. Meillä on Ikean tauluhylly ,jossa pienissä kehyksissä lastenlastenkuvat ja Mailegin puput sekä kauttimet . Sen päällä höyhenkranssi valolla. Kauttimet on pienet ja mustat, muut valkoiset, mutta ei erotu hirveesti kun muut kivat vievät huomion niistä.
  Mutta kun tv on niin hallitseva se vie kyllä kaiken huomion kaikesta :( , mietinnässä juuri raidallinen tapetti ,jossa vähän mustaa, niin sulautuisi tuo telkkari siihen paremmin.
  Odottelen ratkaisuasi :)
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, aika monella näyttää ja kuulostaa olevan noita ikean hyllyjä :) Katsotaan millaiseen ratkaisuun päädyn :)

   Poista
 14. Tyhjä seinä voi olla hyvä vaihtoehto, koska ovat jo nuo kaksi taulua siinä sivussa :))!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, no katsotaan.. seinä näyttää kyllä nyt niin vaisulta :D

   Poista
 15. Täältähän löytyi mielenkiinoinen uusi blogituttavuus! :) Kiva, kun kävit vierailulla, että löysin tänne.

  Televisio tosiaan asettaa haasteita sisustukseen. Aika usein käy niin, että tekniikka ja estetiikka eivät välttämättä löydä toisiaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi kommentista :) Televisio on kyllä yksi murheenkryyni :D

   Poista
 16. Meillä televisio on tärkeä osa sisustusta, enkä koe sitä hankalana ja usein se on kuviinkin tallettunut, vaikkapa: http://vekarus3.blogspot.se/2014/06/ulkona-myrskyaa.html. Isohan se on ja tilaa voisi ympärillä olla enemmänkin...

  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pitääpä käydä katsomassa :D

   Poista
 17. Minulla ei blogissa ole varmasti yhtään kuvaa telkkariseinästä :D Joskus olen ottanut jonkun räpsyn, mut kuvat eivät ole tuntuneet julkaisukelpoisilta. Odotan innolla, millaiseen ratkaisuun päädyt. Ehkä saan siitä itsekin vinkkejä sen varalle, kun telkkari tuodaan alakertaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa jäin miettimään, että missä teillä edes oli se telkkari ? Oli niin upeaa kun se ei olkkarissa, kaiken keskellä ole :)

   Poista
 18. Meillä iso 60cm pyöreä seinäkello, hyllyjen paikalle sopis iso mustavalkonen kello, taulut vois jäädä seinälle, tv-tasolla vain tv terv Pirkko

  VastaaPoista
 19. Entäpä jos maalaisit nuo seinähyllyt mustiksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, että lopputulos olis sen parempi kuin valkoisillakaan hyllyillä :) Jotenkin tuohon ei istui kuin nuo pähkinänsävyiset tuon tason vuoksi.

   Poista
 20. Meillä television takana on puu-valaisin, joka näkyy telkkarin yläpuolelta. Järjestys on kohta muuttumassa ja kohta telkkarin takana on pitkä melkein koko seinän levyinen hylly, jonka päällä on lyhtyjä joka lähtöön...

  VastaaPoista
 21. Laittaisin hyllyt vierekkäin tv:n päälle ja tv:n lähemmäs tason reunaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huiiii :D Itse olen erimieltä tuosta että ei missään nimessä tv:tä lähemmäs etureunaa, sittenhän se vasta pomppisi silmille :D Mutta mulla onkin tällainen tv-kammo :D

   Poista
  2. :-D tarkoitin tv:n siirtämistä tason jompaankumpaan kumpaan reunaan sivusuunnassa.

   Poista
  3. Aa, okei :D ymmärsin väärin :D siirsinkin jo töllön vasempaan reunaan :)

   Poista
 22. Tv-seinä on aiheuttanut myös täällä pohdintaa, ja nyt suunta on mahdollisimman vähäeleinen seinusta. Mielelläni laittaisin telkkarin muualle kuin olohuoneeseen, mutta ideani ei ehkä menisi miehen mielessä läpi :) Tältä näyttää meidän tv-seinä tällä hetkellä http://valkoisentalonarkea.blogspot.fi/2015/02/tv-seina.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin nyt ihastuin sellaiseen vähäeleiseen :) Kiitos linkistä, tulen katsomaan :)

   Poista
 23. Valkoinen telkkari voisi olla kivemman näköinen, mutta jos entinen toimii niin eipä sitä ole järkeä värin takia vaihtaa... :) kaunis olohuone teillä kyllä on! :)

  - ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo :) ei ihan viitsi vaihtaa telkkaria tämän takia :)

   Poista
 24. Hyvältä tuo minusta nytkin näyttää, mutta ymmärrän! Meillä oli samaa pohditaa vuosia ja sitten päätin että telkkarille hankitaan kaappi! Ja nyt se on ollut hetken... ;) Tyytyväinen olen!

  http://koivurinne55.blogspot.fi/2014/03/perjantai.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsestäkin tuo ratkaisu oli ihan ok, ei siinä mitään vikaa ollut :) Kiitos linkistä, pitää tulla kurkkimaan :)

   Poista
 25. Meillä telkkariseinä taitaa olla melkein kuvatuin seinä haha vaikka aika ruma härpäke se on. Telkkari on olohuoneessa kuitenkin aika keskeinen asia niin aika vaikea sitä on piilotella... :) minusta teillä tuo seinä näyttää juuri hyvältä noin ja ilman hyllyjä ehkä vähän orvonnäköinen? Mutta vaikea sanoa tietysti kun ei ole paikan päällä :) toivottavasti keksit jotain kivaa jos ei miellytä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, mikä alkaa vaikuttamaan kivalta, vielä sellaista the seinää ei ole löytynyt :D

   Poista

Kiitos kommentista.