Sisällön tarjoaa Blogger.

UPEITA YKSITYISKOHTIA
Pitkästä aikaa vierailin ihanan ystäväni luona, jonka koti on kyllä kokenut upean muutoksen tässä vähän ajan sisään. At Home bloggaajan Jaana ja hänen miehensä ovat tehneet kyllä tyylikkäitä valintoja ja loistokkaita ratkaisuja kotinsa remontin suhteen. 

On se vaan aina niin jännä käydä muiden bloggaajien luona kun ensiksi lukee blogia ja sitten astelee esimerkiksi muutoksen jälkeen katsomaan tilannetta ihan livenä... kuten esimerkiksi tuo keittiö, onhan At Home bloggaaja sitä jo omassa blogissaan esitellyt, mutta nyt oikeasti heidän kotiin mentäessä huomasi sen kuinka WOW se keittiö oikeasti olikaan, näitä on vähän vaikea selittää, mutta uskon, että ainakin te muut bloggaajat ymmärrätte mistä puhun :)

Yllä olevat kuvat nappasin tänään pikaisesti puhelimella, joten kannattaa käydä kurkkimassa paremmat kuvat At Home blogista, ihana blogi ja ihana persoona blogin takana ♥
 

10 kommenttia

 1. Kiitos kivan uuden blogituttavuuden esittelystä ja kaunis koti tosiaan. Pitääkin heti lisätä lukulistalle. Uskon, että kodit ja sisustukset näyttävät livenä oikeasti aina vieläkin paremmilta. Valokuvissa kaikki ihanat jutut aina jotenkin latistuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä, Jaanan blogi on kyllä oikein kiva ja tutustumisen arvoinen :♥

   Poista
 2. Onpa ihana koti :)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Keittiöremontin jälkeen tästä kodista kuoriutui kyllä aikasta helmi ♥

   Poista
 4. No apua täällähän oli ihan blogijuttu! :D Kiva kun kävit kylässä, tervetuloa uudestaan taas ja tullaan mekin sitten koko tyttöremmi teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Bloggaaja tekee aina jutun kun painelee sisustusbloggaajan luo, vaikka käytössä on vaan kamera känny :D

   Poista

Kiitos kommentista.