Sisällön tarjoaa Blogger.

ARVOTAAN LAITURILLA KIRJA


Jokos olette tutustuneet Johanna Lehtisen ja Tanja Hakalan upeaan Laiturilla kirjaan ? Johanna Lehtinenhän tunnetaan suunnittelemistaan DecoraFrame, nykyisin By Johanna Lehtinen nimeä kantavan yrityksen sisustuskorteista ja julisteista, niin ja olihan Johanna Lehtisen koti myös mukana Suomen kaunein koti ohjelmassa, jossa tämä upea koti ylsi finaaliin asti. Tanja Hakala on taas tunnettu Freelance- toimittajana ja  Lumihopea nimisen yrityksen hääsuunnittelijana. Kirja on Johannan ja Tanjan ensimmäinen, joten on upeaa kun uskalletaan toteuttaa unelmia ja tehdä jotakin uutta. 

Eilen illalla uppouduin saamani kirjan maailmaan ja jos ei mökkikuumetta tähän mennessä ollut niin sellaisen kipinän varmasti tämän kirjan lukemalla saa. Toinen toistaan upeampia mökkejä ja huviloita oli kirja pullollaan. Tämä kirja on todellakin tehty niille minunlaisille, jotka salaa haaveilevat mökkeilystä.
 
Tämä kirja on inspiraation lähden omasta idyllistä haaveileville. Sukella mökkeilyn hurmokseen Johanna Lehtisen kaunniden kuvien ja Tanja Hakalan suomalaisten mökkielämää kuvailevien tarinoiden kautta. Yksitoista erityylistä mökkiä ja huvilaa mantereella sekä saaristossa asukkaineen toivottavat tervetulleeksi viettämään kesäpäivää kanssaan. Tämä kirja on tehty kaikille haaveilijoille, joiden sydämestä kuuluu palanen merelle ja mökkeilylle.

Sain upean mahdollisuuden arpoa myös teidän lukijoiden kesken yhden Laiturilla kirjan.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy 28.3.2015 klo 21.00
(voittaja julkaistaan seuraavan päivän aikana)

Arpalipun voit itsellesi lunastaa alla olevalla tavalla:

Kommentti = 1 arpa
Kommentti + julkinen lukija = 2 arpaa
  
Mainitse kommentissasi monellako arvalla olet mukana sekä kerro onko sinun haaveissasi mahdollisesti oma mökki. 
 
Ps. Mikäli nimesi takaa ei löydy blogia, toivotaan, että kommentissasi mainitset myös sähköpostiosoitteen, jotta yhteydenotto tavoittaa sinut myöhemmin, mikäli arvontapalkinto osuu kohdallesi.

87 kommenttia

 1. Kahdella arvalla mukana.
  Mökki on jo olemassa, mutta siellä iso remppa menossa. Päärakennuksessa vain katto ja seinät paikallaan. Syksyllä purettiin sisäosat ja nyt keväällä aloitetaan rakentamaan sitä. Kaikki vinkit ja ideat olisi tervetulleita ☆

  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Arvalla yritän tätä mielenkiintoista kirjaa. Lapsuudessa kesät oltiin mökillä, nyt haaveilen vaan.
  Järkevintä olisi vuokrata tässä vaiheessa elämää, mutta kun vuokramökkien sisustukset on yleensä aika masentavia :).

  VastaaPoista
 3. kaksi arpaa. pia_turunen@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti mukaan arvontaan kahdella arvalla. Mökkihaaveet nostavat aina keväisin päätään, vaikka ajankohta ei mökille olisi meillä ollenkaan otollinen. :)

  VastaaPoista
 5. Meillä on mökki saaristossa ja kerrostaloasujalle se on kyllä aikamoinen henkireikä. Kesän tullen sisustusvimmani siirtyy sinne, tästä kirjasta saisi varmaan ihanasti inspistä :-) Mukana kahdella arvalla, piironen.mira@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Voi en ole vielä päässyt tutustumaan tuohon ihanaan teokseen! Kannen nähtyäni joskus alkutalvella tiesin heti että minun pitää päästä siihen tarkemmin tutustumaan. Mukana siis ehdottomasti kahdella arvalla :) hannakoo86 ( at ) gmail.com

  VastaaPoista
 7. Tuo kirja on varmasti upea :)

  Kahdella mukana onnea koettamassa :)

  VastaaPoista
 8. Kiva arvonta. Kahdella arvalla mukana :) Mökkikuumetta ei ole päässyt syntymään kun on lapsesta asti ollut mökki, jonne mennä akkuja lataamaan. Kesä ja mökkeily järven rannalla maalaismaisemassa on ihanaa.
  Toisaalta on tämä maalla asuminen yhden sorttista mökkeilyä muutenkin ♡ En vaihtaisi pois.

  VastaaPoista
 9. Kahdella mukaan arvontaan, mökkeily on kyllä verissä vahvasti! :-) Ja ehkä jonain päivänä vielä se omakin... :-P

  VastaaPoista
 10. Kyllähän se oma mökki olisi unelma. Sellainen unelma joka ei varmaan koskaan toteudu mutta siitä on kiva haaveilla. Kahdella arvalla mukana! :)

  VastaaPoista
 11. Varmasti ihana kirja! Kahdella arvalla mukaan. Omasta mökistä olen haaveillut jo niin kauan kuin muistan. Miettinyt miten sen sisustaisin ja millaisen pihan laittaisin :) Toivottavasti haave vielä joskus toteutuu!
  minnapo1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 12. Kahdella mukana, ihana kirja!
  Ei ole mökkihaavetta, mutta ulkosaunasta haaveillaan tuohon pihalle, sehän ois vähän kuin mökki;)!

  VastaaPoista
 13. Yhdellä arvalla mukana! Itselläni ei ole tällä hetkellä haavetta omasta mökistä (kun vanhempieni huvilalle saaristomaisemiin pääsee tarvittaessa) mutta tästä kirjasta olisi siis varmasti iloa ja inspiraatiota vanhemmilleni, jotka rakastavat merta ja mökkeilyä :)

  miiajohanna.korpela@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Houkuttelevalta vaikuttava kirja :) Yhdellä arvalla mukana.Olisi ihanaa, kun joskus olisi vielä oma mökki, mitä laitella ja kunnostaa.

  VastaaPoista
 15. Yhdellä mukaan ! Meillä on oma mökki, mutta haaveena olisi kelloon lisää tunteja, jotta pystyisi viettämään aikaa siellä :) tiiakemppi(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Oih, tätä kirjaa mä olen havitellut! Kesä + meri + aurinko ovat voittamaton yhdistelmä.

  Kahdella arvalla mukana kokeilemassa onneani ;)

  countrysally@wippies.com

  VastaaPoista
 17. Täällä niin haaveillaan omasta mökistä :)
  Mukana siis kahdella arvalla ihanan kirjan arvonnassa.

  sanna.keskisarja@hotmail.fi

  VastaaPoista
 18. Kahdella arvalla mukana. Oma koti on enemmän haaveissa tällä hetkellä kuin oma mökki, mutta tämä olisi oiva lahja äidilleni jonka mökillä mekin saamme nauttia luonnosta :)

  VastaaPoista
 19. Kahdella arvalla mukaan!
  arjeniloja@luukku.com

  VastaaPoista
 20. Kahdella mukaan todella ihanaan arvontaan! Meillä on kolme mökkiä, joissa voimme viettää aikaamme oikeastaan niin paljon kuin haluamme, joten ihan ikioma mökki ei välttämättä ole haaveissa:) Haaveissa olisi oma vene/laiva<3

  VastaaPoista
 21. Ihana kirja ja kahdella mukana.:)

  Tiia

  Aurinkoista viikonloppua!

  Tiia68@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Kahdella arvalla mukana :) Ikuinen mökkihaaveilija ilmoittautuu. Mulla on jo mökkikin piirrettynä...heh :D

  VastaaPoista
 23. Kahdella arvalla mukana :) paintmyhouseblack@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Olen lukenu artikkelin kirjan julkasusta ja kiinnostuin, sillä kirjassa on myös yksi mökki/huvila täältä meidän paikkakunnalta. Ehdottomasti osallistun arvontaan ja kahdella arvalla. Meillä on saarimökki, mutta suunnitelmissa on tehdä siellä "pientä pintaremonttia" ja kaikki aiheeseen liittyvä kiinnostaa kovasti.

  VastaaPoista
 25. Mukana kahdella arvalla! Oma mökki ei ole haaveissa tällä hetkellä, mutta ehkä joskus eläkepäivillä tuhannen vuoden päästä.

  xeve(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 26. Kahdella arvalla mukana ♥
  Oma koti on tehty niin että etupiha on omakotitalon piha ja takapiha kesämökki piha, näin voimme nauttia molemmista samassa paikassa :D

  VastaaPoista
 27. Kahdella arvalla mukana.Mökkikuume krooninen,ehkäpä joskus...
  p.haaranen@luukku.com

  VastaaPoista
 28. Kahdella arvalla mukaan. Kroonista mökkikuumetta poden ja juuri tällä viikolla selasin etuovesta myytävänä olevia mökkejä, vaikka budjettia ei todellakaan sellaisen hankkimiseen ole...

  VastaaPoista
 29. Kahdella arvalla mukana. En pode niinkään mökkikuumetta, mutta muutto veden äärelle on unelmani. ;)

  VastaaPoista
 30. Mukana 1 arvalla. Kohta se mökkikesä taas starttaa :-)

  VastaaPoista
 31. Yhdellä arvalla mukana! Mieheni suuri haave oli oma mökki ja viime kesänä haave kävi toteen. Täytyy sanoa, että vaikka itse en niin mökki-ihminen olekaan, on tuo mökkimme valloittanut myös minun sydämeni :) tosin inspiraatiota kaipaisin lisää sisustuspuoleen. speuhkur@hotmail.com

  VastaaPoista
 32. Kahdella mukana. Tällä hetkellä mökki ei ole haavelistalla, mutta varmasti joskus tulee olemaan :) johannaliina(at)gmail.com

  VastaaPoista
 33. Yhdellä arvalla mukana.
  lena_girl84@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. Ostin vanhan puutalon mökiksi ja kävikin niin, että muutin sinne. Nyt haaveilen pienestä kalamajasta meren rannalla. Kahdella arvalla mukana Suska koivuladesignesta.

  VastaaPoista
 35. Kahdella arvalla mukana arvonnassa. Tottakai oma mökki on haaveissa. Saas nähdä toteutuuko pitkäaikainen haave :)

  tuija.kurjonen@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Yhdellä se tulee jos on tullakseen, järven rannalle kaipaan ja haaveilen talosta siellä..

  VastaaPoista
 37. Kiva arvonta! Yhdellä arvalla mukana! Muutama vuosi sitten toteutui unelmamme omasta mökistä :) vietämme siellä lähes kaikki viikonloput aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn.
  paivi.pitkanen5@luukku.com

  VastaaPoista
 38. Kahdella arvalla mukaan!
  Toistaiseksi en haaveile omasta mökistä vaan kodista jossa on oma piha :) Luultavasti mökkihaaveet kehkeytyvät vanhempana, tällä hetkellä suvumme mökki pohjoisessa riittää :)
  laura.charlottta (at) gmail.com

  VastaaPoista
 39. Lukijana kahdella mukaan.

  Haaveissa ei oo oma mökki, vaikka mökkeilystä diggaankin ;)

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 40. Yhdellä arvalla mukana! En ole mökkeilijätyyppiä, mutta kesäisin on muutaman kerran päästävä nautiskelemaan luonnon rauhasta, miehen vanhempien mökki riittää tähän tarkoitukseen :) rakastan kuitenkin katsella upeita kuvia ihanista ja tyylikkäistä mökeistä ja sisustusratkaisuista!
  sinipit@gmail.com

  VastaaPoista
 41. Täälläkin yhdellä arvalla mukana! Haaveilen kyllä omasta kesäpaikasta. leena.kaasila@arkjr.fi

  VastaaPoista
 42. ..ja se sähköpostiosote: tha6@mbnet.fi
  Sama pää kesät talvet :D

  VastaaPoista
 43. Kaksi arpaa. Ihanan oloinen kirja. Mökki löytyy perheestä, on vain melko kaukana ja sisustuksista ynnä muista laittamisista tulee lähinnä haaveiltua.

  VastaaPoista
 44. Yhdellä mukana!
  sanameris (at) luukku.com

  VastaaPoista
 45. Ihana kirja! Meilläkin haaveillaan omasta mökistä :) Yhdellä arvalla mukaan.
  VirtaHenna@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Kahdella arvalla mukana :) Omistan puolet mummonmökistä :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Kaksi arpaa kiitos! Lapsuuteni mökeillä viettäneenä toki haaveilen omastakin mökistä. Mieheni taas haaveilee veneestä, saas nähdä kumpaan lopulta päädymme. Molempiin ei ehkä riitä aika eikä rahkeet :-D

  VastaaPoista
 48. Tulevaisuudessa aivan varmasti olisi oma mökki! ♥ Tuo kirja antaisi ehdottomasti inspistä!

  Kahdella arvalla mukana.

  t.rauhala01@gmail.com

  VastaaPoista
 49. What! :D Eikö minun aiempi kommentti tullukkaan :D kovin lahjakas nettikäyttäjä hih :D
  Eli kun asuttiin Helsingisä kerrostalossa, haaveilin omakotitalosta ja mökistä...nyt kun asutaan maalla talossa, talo ja piha käypi mökistä :)
  Kahella (2) arvalla mukana :)
  tha6@mbnet.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ainakin tuli perille, aiemmin sinulta on tullut vain tuo jossa kirjoitit spostiosoitteen :)

   Poista
 50. En haaveile mökistä, mutta mieheni kyllä. Itse tykkään sisustaa, joten mökkikirja tulisi kyllä käyttöön :)
  Sini.Pitkanen@student.oulu.fi

  VastaaPoista
 51. Kahdella arvalla mukana :) mökkiä ei ole, mutta haaveissa kyllä.

  VastaaPoista
 52. Mie, "lahjakas" nettikäyttäjä eli mämmikoura :D Hyvä ko nyt tuli perille :)

  VastaaPoista
 53. Kahdella arvalla mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 54. Tämä oli ihana lahja äidille, jolla on mökkiremontti tulossa ♥ Mukana yhdellä arvalla. Hanna.hiljanen@gmail.com

  VastaaPoista
 55. Kahdella mukana :)
  Haaveiluasteella ollaan. Mutta onneksi anopilla on ihana kesäpaikka, jossa voi lieventää kesämökin kaipuuta ;)

  VastaaPoista
 56. Kahdella arvalla mukaan. Mökki meillä jo on joten kirjasta löytyvästä inspiraatiosta olis varmaan hyötyä :)

  VastaaPoista
 57. Kahdella arvalla mukana ja mökki haaveet on ja samassa se talokin, järven tai joen rannalla :)

  Muuttuvakotini Päivi S

  VastaaPoista
 58. Kahdella arvalla mukana. Mökkihaaveita on aina vaikka tällä hetkellä se ei ole ajankohtainen toteuttaa.

  VastaaPoista
 59. Kahdella arvalla mukaan!
  Oma mökki on ikuinen haave! Vielä jos se löytyisi järven tai meren rannalta! :)

  VastaaPoista
 60. Kahdella arvalla mukana! Oma mökki olisi totta kai aivan upea, mutta realistinen haave vasta joskus tulevaisuudessa :)

  VastaaPoista
 61. Mökillä on mukava käydä, mutta oma mökki ei ole haaveissani ainakaan vielä. myymeri@hotmail.com

  VastaaPoista
 62. Kahdella arvalla mukana! :) Ei ole mökkiä haaveissa tällä hetkellä mutta kiva on kauniita mökkejä ja huviloita katsella.

  VastaaPoista
 63. Ihana kirja! Mukana kahdella arvalla :)

  VastaaPoista
 64. Kahdella arvalla mukana todella kiinnostavan kirjan arvonnassa<3

  VastaaPoista
 65. Kahdella arvalla mukana! :)
  Tällä hetkellä ole ihan tyytyväinen nykyseen tilanteeni. Minulla ei ole ihan omaa mökkiä, mutta mökki mihin voin mennä periaatteessa koska tahansa :)

  jolannian@gmail.com

  VastaaPoista
 66. Mökki jo löytyy, mutta aina tässä vaiheessa kevättä alkaa haaveilla kaikista ihanista mökkiprojekteista. Yhdellä arvalla mukana pmarjanen ät gmail.com

  VastaaPoista
 67. Oma mökki olisi joskus tulevaisuudessa aivan ihastuttava asia! :)
  Kaksi arpaa, kiitos!
  pinkzalmiac@gmail.com

  VastaaPoista
 68. Kahdella arvalla mukana. Mökkikuume on valtava!

  VastaaPoista
 69. Ihana arvonta ja kirja!kahdella arvalla mukana!
  eva.t@luukku.com

  VastaaPoista
 70. Kiva arvonta ja kahdella mukaan. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 71. Mahtava kirja fiilistelyyn!Ehdottomasti mukana yhdellä arvalla:)

  VastaaPoista
 72. Kahdella arvalla mukana. Mökki haaveena,mutta nyt omakotiasujana ei ehdi/jaksa kahta hoitaa. Mutta ehkä joskus vielä.

  VastaaPoista
 73. Mökistä haaveilen, toivottavasti haave vielä joskus toteutuu :) Yhdellä arvalla mukana!
  cherrycloud@luukku.com

  VastaaPoista
 74. Yhdellä arvalla mukana. Mökkitontti on jo hankittuna ja mökkiäkin aletaan rakentamaan viimeistään 2016 keväällä/kesällä.

  luomansuu(at)gmail.com

  VastaaPoista
 75. Porukoiden mökki riittänee :) Mukana kahdella arvalla.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 76. Kahdella arvalla mukana! Mökki on rakennettu saaristoon pari kesää sitten ja sisustusprojektia vielä riittää... tuo kirja tulisikin juuri tarpeeseen ;)

  VastaaPoista
 77. Oma mökki laitureineen on ollut haaveissa jo pitkään! :)
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 78. Haaveissa mökki. Yhdellä arvalla mukana, kruusila@hotmail.com

  VastaaPoista
 79. Haaveissa mökki järvenrannalta.Yhdellä arvalla mukana.

  VastaaPoista
 80. Oma pikkuinen mökki...toistaiseksi on tyydyttävä vanhempien mökillä käymiseen. Yhdellä mukana
  sariannariikola@gmail.com

  VastaaPoista
 81. Olisihan se ihana oma mökki jossain veden äärellä. :) Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 82. Mökki haaveissa :) kahdella arvalla mukana kilpailussa. sundvkata@gmail.com

  VastaaPoista
 83. Ihana kirja, tuo olis niin mukava saada! Meillä oma ihana uudenkarhea mökki järven rannalla. Sitä sisusteltu pikkuhiljaa tuunaus- ja kierrätysteemalla :) Kesällä olis vuorossa laiturin tekoa ja pihan laittoa.
  2 arvalla mukana
  marita.kivioja@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.