Sisällön tarjoaa Blogger.

HEMPEÄ ROOSA
Tyttärelleni on iskenyt äidin tavoin jokin tavaroiden karsimisvimma, ei varmastikaan ole epäilystäkään siitä keneen lapsi on tullut, sillä ehdotuksia ja omia ajatuksia huoneen tavaroista ja niiden sijainnista on viimepäivien aikaan tullut ihan kohtalaisesti.

Tytär halusi, että jatkossa hänen huoneessaan on vain sänky ja koulupöytä, jossa saa askarrella. Ja heittipä hän ilmoille huoneensa vaatekaappien pois viemisenkin, mutta eipä taida meidän iskä sellaiseen suostua ja sovittiin neidin kanssa, että ne saavat jäädä, ainakin tällä hetkellä, sillä omat voimat ei nyt riitä kaappi rumbaan. Näillä järjestelyillä hänen mukaansa jää paljon tilaa olla kavereiden kanssa ja huone on hänen mielestään enemmän koululaisen huoneen näköinen ja tottahan se on. Eipä tuolla huoneessa ole juuri oikeastaan mitään isompaa kalustetta ollutkaaan, joten homma oli valmis ja huone neidin mieluinen aika nopeasti.

Hempeä roosan sävy on ollut tytön huoneessa pinnalla jo alkuvuoden. Kaunis utuinen pastellisävy kruunaa kyllä suloisuudellaan koko huoneen ja mukava, että myös tyttö pitää pieninä ripauksina tästä hennosta sävystä.

Vaikka sää ei ulkona imartelekaan (mistä tuota lunta riitää), niin toivotaan kuitenkin selkeämpää ja aurinkoisempaa tiistaita :)

23 kommenttia

 1. Tasapainoisen oloinen huone! Tuo roosa on kaunis väri. Meillä roosaa ei poikien huoneessa näy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) pojat tuskin välittävät roosasta :) ihanaa päivää sinulle <3

   Poista
 2. Tuo on niin suloista ja ihanaa kun neiti itse kertoo sisustus mielipiteitä :) <3 mitähän isona tuleekaan?! :)

  Tuo roosan sävy on niin mahtava <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, varmaan joku suunnittelija :D

   Poista
 3. Kaunista ♡ Saas nähdä milloin meidän pikkuneidillä alkaa tulla mielipiteitä oman huoneen suhteen :) Ei varmaan ihan vielä :D
  Minunkin piti saada koululaisena sisustaa omaa huonetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se teidänkin neidillä vielä jossain vaiheessa tulee :) itse muistelen että minua ei kauheasti kiinnostanut sisustaminen nuorena, oikeastaan vasta sitten kun muutettiin ensimmäiseen omaan kotiin vuokralta :)

   Poista
 4. Hih, meillä kanssa aina kaikesta turhasta eroon! Lähinnä ehkä tavaroiden suhteen!! Ei pysty kaikkee pikku tilpehööriä säästämään!! Onneksi minillä ei ole vielä painavaa sanaa mikä liittyy isompiin asioihin sisustuksessa ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ei ole, vai et anna hänen päättää :) ? Meidän neiti on ihan mielettömän kova askartelemaan ja sitä siihen liittyvää tavaraa tuntuu pursuavan kaapeista hänen huoneessaan :D Ei meidänkään neiti muutoin välitä sellaisesta pikku tavarasta, joitain enkelikoristeita hän on saanut, joita pitää esillä ja korurasiaa ... mutta siinäpä ne taitaa olla :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Niin minustakin :) hempeä , mutta ei liian hempeä :)

   Poista
 6. Utuisuus on jotenkin rauhoittavaa...kaunis huone tytöllä :)

  Kuvitellaan,että aurinko paistaa ja vietellään mukava tiistai <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleahko roosa on kyllä kivannäköinen :) jep, kuvitellaan tosiaan että aurinko paistaa ja laitetaan säleverhot kiinni :D

   Poista
 7. Nuo verhot on niin suloisen väriset! <3 Kivalta näyttää tytön huone :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulta sain idean tuon sängyn laittamiseen.. tai lähinnä miten se sijoitetaan tässä huoneessa :D Kiitos siis inspiraatiosta :D

   Poista
 8. Saisipa meidänkin neitiin tarttumaan tuollainen siivousvimma. Tytär on selvästi perinyt äidiltäni hamstraamis ongelman. Mistään ei voi luopua ja joka nurkka on aivan mullin mallin. Olen yrittänyt vinkata, että luovuttaisiinko tilaa vievästä pulpetista mutta ei kuulemma onnistu. Koskaan sen päällä ei mitään tehdä mutta siihen ei saa koskea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ihana tyttö sinulla :D Tuo hamstraaminen on kyllä huono tapa josta on hyvä päästä irti ja sanoa, että sitten kun asut omillasi niin saat hamstrata niin paljon kuin haluat :D

   Poista
 9. Kaunis ja selkeä huone, ihanaa, että neiti alkaa itsekin sanoa sanansa sisustukseen. <3 Meillä on hiukan päinvastoin, kaikki pitää säästää ja pitkin hampain luovutaan, jos täytyy jostain luopua. :D Siinä on äidillä tekemistä, että saa huoneen näyttämään väljältä ja siistiltä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih :) Siinä on tosiaan tekemistä, että saa huoneen näyttämään siistiltä ja väljältä jos mitään ei saa pois laittaa :)

   Poista
 10. Ihana huone ja tuollainen hempeä roosa on kyllä kaunis väri :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään tuosta hempeästä roosasta neidin huoneessa, se on kivan pirtsakka, mutta ei liian räväkkä :)

   Poista

Kiitos kommentista.