Sisällön tarjoaa Blogger.

INSPIRAATIOTA METSÄSTÄMÄSSÄ

Siivoilut on siivoiltu ja kylläpäs tuli taas niin kiva fiilis siivoilujen jälkeen, vaikka siivoussää oli aika synkkä, sillä ulkona satoi vettä lähes koko päivän ( nyt jo aurinko paistelee ), mutta ei passaa valittaa ja surkutella sadetta, sillä se sulattaa viimeisetkin lumen rippeet.

Kuten monena muunakin keväänä ja varsinkin kesänä, tulee tavaraa karsittua kaappeihin melkoisen ronskilla kädellä, tämäkään kevät ei tehnyt sen osalta poikkeusta ja nyt kun oikeasti ei tulisi nostettua esille niitä kaikkia ihanuuksia kerralla, sillä tällainen vähäkrääsäinen koti tuntuu aikasta ihanalta, avaralta ainakin. Jotenkin tuntuu, että ympärillä on tosi paljon tyhjää tilaa, jännä tunne. ( täytyy kuvailla jossain vaiheessa teillekin tätä uudistunutta ilmettä, missä tavaraa on vähemmän... uutta ei ole siis ostettu yhtään mitään ;) ).

Mukavaa torstai-iltaa, meillä aloitettiin juuri pääsiäismunien maalaus, joten pääsiäisvalmistelut näyttää jatkuvan.

16 kommenttia

 1. Tuota askartelua voisimme mekin huomenna harrastaa.. Pääsiäisruohonkin aiomme istuttaa niin tuohan sopisi siihen jatkoksi. Kivan näköinen tuo pöytä noin päin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti vaan munia maalailemaan :) Itsekin tykkään, että pöytä sopii näin, ehkä jopa paremmin kuin toisinpäin ja tilaa tuli ainakin super paljon enemmän keittiöön :)

   Poista
 2. Taas saa jännityksellä odottaa uusia kuvia :) Tosi kivan näköinen tuo ruokailuryhmä noin päin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D pitää yrittää loppuviikon aikana kuvailla taas lisää :) Mutta täytyy myöntää, että pöydän kääntäminen oli kyllä viisas ratkaisu :)

   Poista
 3. Kiitti Johanna taas ihanista kuvista, sulta saa inspiraatioita ja vielä kun postailet niin usein, niin jo oottaa uusia juttujasi!:)
  Pääsiäistä onki mukavaa alkaa jo laitella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ♥ Mukava kun joku saa inspiraatiota oman kodin laittamiseen / sisustamiseen :)

   Poista
 4. Tosi hyvä idea kääntää pöytä! :-D Mitähän muuta se on keksinyt... ;-)

  VastaaPoista
 5. Hauskaa iltaa teille...tai taitaapi olla jo ohi ;).

  Mä meen kans just nukkumaan. Ihan poikki! Hyvää yötä!

  VastaaPoista
 6. Hyvä idea tuo pöydän kääntäminen, hyllykkökin menee niin kivasti sen ylle :) Jään odottamaan laajempia kuvakulmia, miltä tila näyttää sen ympärillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Idea oli kyllä todella hyvä, sillä keittiö tuntui kasvavan silmissä :D

   Poista
 7. Kivalta näytää ja avaruus on itsellekin tavoitetila. :) Meillä on vielä pääsiäismaalaukset tekemättä noilta osin, vaikka kortteja onkin jo maalailtu. :) Ihanaa perjantaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä onkin jo avaraa :) Ja niin kaunista ♥ Mukavaa perjantaita

   Poista
 8. Mistä tuo keittiön ihana hylly? Ihana koti teillä ja sisustus! Jään ehdottomasti seuraamaan!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hylly on ikean valikoimista ja suhteellisen edullinen, muistaakseni hinta on n. 50 euron luokkaa :) Ja tähän hyllyyn mahtuu oikeasti kivoja juttuja esille :)

   Poista

Kiitos kommentista.