Sisällön tarjoaa Blogger.

JUUTTIMATTOJA & KIRPPAREITA
Juutti / hamppumatot taitavat olla nyt nousemassa jälleen pinnalle tai sitten tulen itse näidenkin osalta hieman matti myöhäisenä ja hehkuttelen näitä monta vuotta liian myöhään. No niin tai näin, olivat muotia tai ei, ajattelin vinkata että Sotka myy näitä pyöreitä 90cm halkaisijaltaan olevia hamppumattoja 10 euron hintaan (ovh 35e). Näitä oli harmaana ja sitten tämä luonnollinen sävy. Ei ehkä nämäkään parhaimpia keittiössä, sillä liukuestettä maton pohjassa ei ole (en tiedä sitten pysyisikö sellainen liukuestematto tuolla pohjassa?), mutta keittiöön ne nyt meillä ainakin sijoitettiin, sillä kaipasin keittiöön pyöreää muotoa, joten nämä sopivat materiaalin vuoksi keittiöön paremmin kuin hyvin.
Kävin täydentämässä kirpparipöytääkin, nyt meni aika paljon sisustustavaraa myyntiin, joten käykäähän lähiseudulla asuvat Limingan kirpparilla pyörähtämässä. Loppuviikosta vien taas lisää, varmaankin perjantai aamuna viimeistään.

14 kommenttia

 1. Sinun aiempien kuviesi perusteella tuli tuollakin vierailtua. Kiitos siis vinkistä.
  Erityiset paikan huonekalut innostavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun löysit uuden kirpparin :) paikan omistaja on mielettömän mukava ja hänen ansiostaan Limingan kirppari nousi uuteen uskoon ja se löysi paikkansa monen sydämestä :) itse tykkään mielettömästi siitä kun siellä on siistiä :)

   Poista
 2. Onpas kivat matot! Minä juuri tulin kotiin sieltä kirpparilta, täytin pöydän sisustustavaralla ja vaatteilla :) Ihanan siisti ja rauhallinen paikka, toivottavasti käy myös kauppa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päivällä oli ainakin paljon porukkaa kun minä kävin ja aika paljon siellä taitaa käydä näitä kotiäitejä :) Itsellä on kauppa käynyt kyllä kivasti , toivotaan sullekin hyviä myyntejä :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tekstiin kirjoitinkin, että matoissa ei liukuestettä ole, että vaatis kyllä sellaiset ;)

   Poista
 4. No niin tuossa kirppiskuvassa on just täydellinen kynttiläjala mun uuteen viksaatiooni. Meinasin kiitää kirppikselle varttia vaille ennen sulkeutumisaikaa, kun facesta sen huokaisin, mutta hillitsisi itseni ja menen huomenna- jos on menny niin ei voi mitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D toivotaan että se odottaa siellä sua :)

   Poista
 5. Olipas mukava kuulla, että Limingasta löytyy hyvä kirppari. Pitääkin käydä tutustumassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti käymisen arvoinen, paikka on todella siisti ja itse ainakin olen tehnyt sieltä monia löytöjä :)

   Poista
 6. Oi löysitpä edullisesti! Hieno löytö! Ja kiva että löysin sinut nyt täältä ihan bloginpuoleltakin, lukulistalle muistin lisätä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit blogiinkin lukijaksi ♥

   Poista
 7. Minäki bongasin nuo matot sotkan sivuilla, sopis kyllä meidänki keittiöön! :-D
  Voi vitsi kun pitäs käydä tuolla kirpparilla, edellisestä kerrasta on jo toooosi pitkä aika..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti sopisivat :) Limingan kirppis on kyllä parhaimpia mitä itse tiedän, pesee aika usein Oulun kirpparit, sillä Oulussa on muuttunut jotenkin rähjäiseksi se tavara ja siisteydessäkin on petrattavaa.. ehdottomasti kannattaa käydä :)

   Poista

Kiitos kommentista.