Sisällön tarjoaa Blogger.

KAAPPEIHIN LISÄÄ TILAA

Huhheijaa mikä päivä tai oikeastaan koko viikko. En ymmärrä mihin ihmeeseen ne tunnit vilahtelee meidän päivistä. Aamulla herätään ja illalla jo havahdutaan siiten, että nytkös se ilta jo tulikin. Odotan kuin kuuta nousevaa niitä kesäisiä iltoja kun ulkona voi istuskella vaikka aamuun saakka, ilman että on pimeää ja kylmää, vois ne päivätkin tuntua hitusen pidemmiltä. Uskon kuitenkin, että vanhuus tekee tepposensa, enkä oikeasti jaksaisi valvoa puolta yötä pidempään. 

Varattiin pitkästä aikaa ihan oikealta kirpparilta pöytä. Tällä kertaa siirryin suosiolla naapuri paikkakunnalle olevalle kirpparille, sillä sinne ajomatka on huomattavasti lyhyempi kuin kaupunkiin, jonne en viitsisi ajella edes sitä yhtä kertaa viikkoon. Perjantai jos ennättäisi heti aamusta käydä vielä täydentämässä pöytää niin saisi viikonlopuksi pöydän täyteen myytävää ja toivon mukaan tavaraa kiertoon. 

Edelleen on myynnissä paljon neidin vanhoja vaatteita, me&i, polarn o pyret.... ja löytyy myös niitä H&M:n vaatteita euron kappalehintaan, toki sisustustavaraakin löytyy ja perjantain jälkeen löytyy vielä enemmän, sillä en ennättänyt ihan kaikkea tänään sinne viemään Jospa ne menisi kaupaksi tuollaisella pienelläkin paikkakunnalla, katsotaan.

Mutta nyt täytyy mennä vähäksi aikaa nauttimaan vielä tuosta upeasta auringosta, joka täydellä teholla paistelee.

6 kommenttia

 1. Aivan ihana aurinkoinen päivä!!! <3 Toivottavasti sait nauttia täysin siemauksin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, tällaisia aurinkoisia päiviä lisää kiitos :)

   Poista
 2. Minkä ihmeen takia koko ajan toistelet tuota kun on niin kiire ja ei riitä tunnit mihinkään?!
  Jotenkin turhan tärkeää itsensä esiin tuomista sori nyt vaan. Meillä kaikilla lapsiperheitä pyörittävillä on kädet täynnä ja aikataulutetut päivät etenkin jos useammalla lapsella on harrastus joka vie paljon aikaa. Ja silti hoituu kodin hommat myös. Ja tosiaan säkin teet paljon kaikenlaista, senhän näkee täällä blogissa heti. Mutta on tökeröä lähes joka postauksessa mainostaa että huhhuh ku on niin kiire.

  VastaaPoista
 3. Kyllä se kesä sieltä tulee ihan kohta :)

  Itse sain muutama viikko sitten virtapiikin ja veimme tyttöjeni kanssa ison kasan kamaa kirpparille. Kaappien tyhjennys ja ylimääräisten kamojen "katoaminen" on niiiiiin puhdistavaa. Iloinen yllätys oli se, että tavara vaihtoi omistajaa tosi hyvin, eikä kotiin tarvinnut roudata juuri mitään takaisin! Enemmän on kyllä tullut viime aikoina myytyä ylimääräistä tavaraa noilla Facebookin kirppareilla. Onhan se niin helppoa verrattuna tuohon himputin hintalappu-rumbaan :O

  Ja täälläkin paistoi muuten ihanasti aurinko tänään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tykkään kanssa netin kirppareista ja olen myynytkin sitä kautta paljon vaatetta, mutta nyt kun posti muutti hinnoitteluaan niin postimaksut nielee aika ison siivun hinnasta ja se luonnollisesti näkyy myytävän tuotteen hinnassa. Kyllähän pieniä paitoja / vaatteita voi edelleenkin postittaa, mutta esim. velouriset tunikat jne alkavat menemään jo paketin hinnalla :/

   täälläkin oli eilen ihan mielettömän kaunis ilma, sellaisia päiviä lisää.

   Poista
 4. Täytyypä käydä kirppikselle, kun en tälle viikolle ole vielä käynytkään :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.