Sisällön tarjoaa Blogger.

KÄYNTIKORTTEJA KEHIIN
Hih,en ehkä koskaan ajatellut tarvitsevani blogilleni käyntikortteja, mutta Vistaprintillä oli mukavat tarjoukset vähän aikaa sitten menossa, joten pakkohan se oli pikkuinen erä omia kortteja laittaa painatukseen. Käyntikortin logon (kuten blogini bannerinkin) on muuten suunnitellut 2 X ILO bloggaaja Jenni .

Joissain tilanteissa olisin kaivannut korttia, varsinkin pitkän blogger osoitteen aikana, mutta uskon, että näillekin tulee käyttöä erilaisissa bloggaajatilaisuuksissa, tai sitten ei. 

Juuri sain kuulkaa valmiiksi sen Diy valaisimen nro II, olihan siinä työ, vaikka alunperin olin ajatellut hommaa korkeintaan muutaman tunnin rupeamaksi, mutta ei, siihen uhraantui kyllä tunti jos toinenkin. Täytyy laittaa kuvia vähän myöhemmin ensiviikolla.

Mukavaa sunnuntai-iltaa, minä taidan nyt vähäksi aikaa lähtä tekemään nuita kotiaskareita. 

23 kommenttia

 1. Nonni, hauskaa että sinäkin olet tilannut kortit!! Mahtavaa! Mä vähän pähkäilen tilaanko vielä uusia uudella osoitteella, kun sain vähän aikaa sit noi kortit!! Katsellaan :)

  Kivaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sää ehdit tilata vanhan osoitteen aikana ? Niitähän voi antaa niin kauan kun riittää, kun on se uudelleenohjaus :)

   Poista
 2. Kyllä se on hyvä, että kortit on. Olen itsekin niitä blogitilaisuudessa kaivannut jo hassun bloginimeni takia. Olisi vain helpompaa tuikata kortti käteen. Siihen on nyt vielä kynnys, mutta yritän reipastua.

  Todella upeat kortit olet teettänyt. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään että voi vaan antaa kortin jos tarvii, ei tarvii alkaa kirjottaan sitä mihinkään :)

   Poista
 3. Korttisi näyttävät hyvältä!
  Minullakin on käyntikortit ja juurikin tuolta samasta paikasta.
  Hyväksi havaittu sekä kortit että toimittaja.
  Korttini tiedot eivät ole enää ajantasalla, mutta kyllä niistä vieläkin tärkeinmmät jutut tulee ilmi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse yllätyin kun kortit tuli näin nopeasti, vaikka valitsin toimitustavaksi sen hitaimman, silti ne saapuivat ihan muutamassa päivässä :D

   Poista
 4. Tämä tulisi (myös) itsellä tarpeeseen, varsinkin erilaisissa tilaisuuksissa on omaa käyntikorttia kaipaillut. :)
  Tyylikkäät kortit sinulla. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just ne tilaisuudet on sellaisia, jossa sitä korttia tosiaan kaipaa :) Laitahan sinäkin tilaukseen :)

   Poista
 5. Hienot käyntikortit ja ei muuta kuin jakelemaan niitä nyt ahkerasti kaikille <3 p.s missä Oulussa kannattaisi käydä sisustusshoppailuja suorittamassa?olen tulossa ensi viikonloppuna sinne päin ja ajattelinkin kysyä sinulta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin täytyy tehdä, että laittaa näitä jakoon :D

   Oulussa on aika suppea tarjonta nykyisin kun tuntuu, että kaikki liikkeet lopettavat, mutta voisin suositella keskustan alueelta, ainakin torinrannassa pistäytymistä, siellä on ihania liikkeitä ( muutakin kuin sisustusta ) ja löytyy Lifestylenordic ( Aittatori 10 ) joka on sisustusliike. Sitten stockmannin yläkerrassa on sellainen kuin kairahouse, siellä en ole itse koskaan käynyt, mutta blogikollega At home, tykkää ko. liikkeestä. Sitten vähän etäämmällä ( keskustassa silti) on Sisustus Decora ( uusikatu 17 ) , kiva liike, paljon tavaraa..

   Siinäpäs ne keskustan alueen kaupat on. Kärkkäisellä kannattaa myös käydä, se on sellainen tavaratalo, löytyy osoitteesta Alasintie 12. Ja sitten toki löytyy perinteiset kodin ykkönen, asko, isku jne... ne ovat samassa ryhmittymässä lähellä tätä kärkkäistä :)

   Toivottavasti näistä on sinulle jotain vinkkiä ♥ Ja niin, tervetuloa ouluun ♥

   Poista
 6. Aii tämä on päässyt jo sinun käyntikorttiinkin!! 😉 tässähän saa olla aivan ylpeä itsestään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäähän se blogin banneri olla yhtä käyntikortin kanssa :D Ylpeä kyllä saat olla, banneri on täydellinen ja sellainen, johon ei ihan heti kyllästy :D

   Poista
 7. Muaki kyllä kiehtoisi tilata noita käyntikortteja, ihan just sen takia, ettei tarttisi aina kirjoitella johonkin paperinnurkkaan omaa blogiosoitetta :) Jotenkin vaan tuntuu hirmu ammattimaiselta ja sen takia ehkä oman blogin kohdalla en ole vielä uskaltanut... :D Mutta kauniit kortit sulla ja varmasti tulee käyttöä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No parempi käyntikortit vaikkei ammattimaista toimintaa olisikaan kuin kirjoittaa niihin paperin kulmiin :D

   Poista
 8. Onhan se kuule mahtista kun vetaiset taskusta käyntikortin :) Ihan pro-meininkiä! Miksi muuten käyntikortit ovat olleet jotenkin out viime vuosina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-A, vaikea kysymys :) jospa ne nousis taas muotiin :)

   Poista
 9. Pitäisköhän hankkia tuollaiset kortit...aika näppärästi siinä olisi kaikki tiedot jaettavaksi. :)

  VastaaPoista
 10. Upeat kortit, kyllä nyt kelpaa! :) Tuollaiset voisi laittaa itsekin tilaukseen! Toi Jennin suunnittelema logo on nii hieno, pitäisköhän palkata suunnittelemaan sellainen itellekin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaahan sitä harkita jos tykkää tämäntyylisistä :)

   Poista
 11. Ihanat käyntikortit ja logo on kyllä niin upeus!!! ♥ Pitäisi itekin taas tilailla käyntikortit. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.