Sisällön tarjoaa Blogger.

KEITTIÖÖN UUDET TUOLIT (?)
Kuvat: muuto.com

Me tarvittaisiin ainakin neljä kappaletta uusia keittiöntuoleja (mielellään ne kuusi jos uusimaan lähdetään), sillä nuo laidoilla olevat wieniläistuolit ovat alkaneet nitkumaan ja notkumaan, eikä kiristäminenkään tunnu enää kahden tuolin kohdalla auttavan, joten uutta pitäisi jossain vaiheessa miettiä. Mutta kun en ole vielä varma, mitä uusilta tuoleilta haluan tai millaiset ylipäänsä hankkisin ( tai tiedän, millaista haluan, mutta en löydä sellaisia, jotka olisivat täydellisiä) niin ovat saaneet odottaa nyt jo tovin ja kun kesäkin on tulossa ja kohta siirrytään muutoinkin viettämään enemmän aikaa ulos niin en ole nähnyt niin tarpeelliseksi kiiruhtaa asian kanssa.

Haaveilen ilmavista tuoleista, joissa on kuitenkin näyttävyyttä, mutta kuitenkin sirot, mahdollisesti käsinojat tai sitten ei. Materiaaliltaan tuolit voisivat olla puuta, mutta ei haittaa vaikka olisivat polypropyleeniä. Muuton Visu ja Fiber tuolien muotoilu saa minulta täydet pisteet, mutta kun metallijalkoja en haluaisi ja jalat pitäisi olla täysin valkoiset niin siitä syystä en millään osaa nähdä näitä kotonamme, harmi, sillä nämä tuolit olisivat siis muutoin täydelliset meidän keittiöön. 

Ei sinulla tulisi kivoja ideoita mieleen meidän uusiksi ruokapöydän tuoleiksi ? Muotoilultaan siis haussa samaa tyyliä kuin yllä olevissa Muuton tuoleissa, tuolien vain täytyisi olla kokonaan valkoiset, vinkkaa siis jos sinulla olisi kiva visio meille tulevista tuoleista :D 

Mukavaa lauantaita. 

26 kommenttia

 1. Moi,
  Kodin1 kuvastossa oli just mainos tuoleista johon sai valita istuinosan ja jalat erikseen. Ja jos nyt en ihan väärin muista oli tuolit saman tyyliset kuin nuo josta haaveilet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa, pitääpä lukea nettikuvasto, kiitos paljon vinkistä :)

   Poista
 2. Tuo vasen/alarivin tuoli on aivan ihana <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on näytti, mutta itseeni ei iske ne metallijalat :)

   Poista
  2. Tai vannomatta paras :D koskaan ei kannata sanoa ei koskaan :)

   Poista
 3. Muuton Visu puisilla jaloilla sopisi näistä neljästä parhaiten omasta mielestäni, sillä teidän koti huokuu lämpöä ja kodikkuutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoisilla jaloilla se olis täydellinen :) mä pelkään että kyllästyn niihin puisiin jalkoihin joten den vuoksi haluan ehdottomasti koko valkoiset tuolit ( ainakin nyt tuntuu siltä ) :D

   Poista
 4. Mites nämä tuolit sopisivat: http://jysk.fi/olohuone/tuolit/ruokapoydan-tuolit/ruokapoydan-tuoli-klarup-keinonahka-valk
  Pieniä Unelmia-Elämän murusia -blogissa käsittääkseni samat tuolit näkyvät esim. tässä postauksessa: http://unelmiaelamasta11.blogspot.fi/search/label/keitti%C3%B6

  -T.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, minäpä kurkkaan tuon pieniä unelmia blogin miltä ne näyttävät oikeassa ympäristössä :)

   Poista
 5. Täällä myös olisi haaveena uud3t keittiön tuolit. Olen haaveillut kodin1.sen tuoleista joiden nimiä en nyt muista. Vanhat on vielä ihan hyvät mutta maali on jo tosi surkeassa kunnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveita onneksi on hyvä aina olla :) ja haaveilu ei maksa mitään, sehän se parasta on :)

   Poista
 6. Mitäs jos maalaisit nuo puunväriset jalat valkoisiksi? Tai maalauttaisit? Jos muoto miellyttää, niin kannattaa harkita sitä vaihtoehtoa :)

  Itse olen ihastunut tuohon Fiberin kelkkajalkaiseen vaalean ruskeaan tuoliin...sopisi työhuoneeseen kun näyttää sitlä, että y-tuoli suuntaakin ruokailutilaan. Suunnitelmat muuttuu tasaisin väliajoin, heh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että en raskis maalata kalliita tuoleja, vois myöhemmin kaduttaa :) pitää nyt vielä miettiä näitä kaikkia vaihtoehtoja ja kuunnella myös miehen kanta asiaan :)

   Poista
  2. Älä maalaa, arvo laskee kuin lehmän häntä.

   Poista
  3. Tuoleja ei meillä edes ole, joten ei ole maalattavaakaan :) mutta olen samaa mieltä , en maalaisi itsekään :)

   Poista
 7. Ikean Nils-nojatuolit on aikas kivat, näissä jaksaa istua =)

  http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S49848704/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoilta näyttää, mutta en taida itse tällä kertaa ostaa kankaisia :)

   Poista
 8. Hay Hee, vaikka siinäkin on metallijalat.
  http://www.finnishdesignshop.fi/huonekalut-tuolit-hay-hee-tuoli-c-899_901_910.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskaan ei ehkä kannattaisi sanoa ei koskaan, mutta oiskohan niissä epämukava istua esim iltapalalla jos ei ole ku lyhyet housut jalassa ? :D Että pitäiskö ne aina vuorata jollain ?

   Poista
  2. En tiä mutta ostin leveemmän Hay loungen hulluilta päiviltä. Ovat kehuneet istuttavuutta. Voishan ne olla sortsit jalassa kylmät, en tiedä pitäs kysyy joltain joka niitä omistaa. Voishan niihin ommella valkoiset lampaankarva-aluset :)

   Poista
 9. Me hankimme boconceptin Adelaideja tammijaloilla valkoisina ja mustina. Emmin kovasti jalan sävyä,mutta en metallisenakaan halunnut,niin otin sitten riskin. Se kannatti. Näyttää todella hyvältä. Älyttömän hyvät istua ja ovat sirot. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on upeat ja tykkään itsekin, mutta emmin kanssa sen puunsävyn kanssa :) Olis niin ihana nähdä oikeita kuvia ihmisten kodeista juuri näistä valkoisista tuoleista joissa on puiset jalat :D

   Poista
 10. Miten olisi normann copenhagenin form tai knot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa minuun ei iske yhtään knot, jotenkin ne punosmaisesti laitetut narut tökkii omaan silmään :) Formin istuinosan muotoilu ei vain ole makuuni, liian kulmikas tms siinä vain omaan silmään tökkiin :)

   Poista
 11. Tuo Form on oikein kiva!Nehän saisit kokovalkoisena. Istumismukavuus mielestäni kannattaa ehdottomasti kokeilla livenä. Onhan tuoli käytössä useamman kerran päivässä. Me hylkäsimme mm. Muurahaistuolin istumiskokemuksen perusteella pois. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en tykkää yhtään tuosta formista :D Itsekään en tykkää muurahaistuolista :) Vaikeata on :D

   Poista

Kiitos kommentista.