Sisällön tarjoaa Blogger.

MUISTAMINEN
Huomenta ja mukavaa uutta viikkoa kaikille. Niinhän siinä kävi, että eilen iski se lumikuuro, jota tässä on "pelätty", pah sanon minä. Toivottavasti tämä oli vain tällainen tilapäinen ilmiö ja edes huomisesta alkaen aurinko alkaa porottamaan ja sulattaisi kaiken pois, toivossa on hyvä elää sillä meikäläinen on jo ihan kevät moodeissa.

Ihanainen At Maria´s blogin Maria ilahdutti minua viime viikolla tällä useissa blogeissa kiertävässä "ilahduta bloggaajaa" haasteen lahjalla. Maria lähetteli minulle Thaimaasta ostamansa laukun, joka pääsee kyllä käyttöön, sen verran kivalta ja mukavan rennolta = tyyliseltäni se näyttää. Lisäksi paketista paljastui puikot sekä kastike, jota täytyy kokeilla tässä lähipäivien aikana johonkin ruokaan.

Bloggaamisessa parasta on kyllä ne ystävyyssuhteet, mitä tämän harrastuksen kautta saa, en ikinä vaihtaisi päivääkään bloggaamisesta pois ja täytyy olla onnellinen, että aikoinaan tähän harrastukseen hurahdin. 

Oikein mukavaa maanantaita, kohta täytyy suunnata itselläkin asioille jos vain uskallan lähteä liikenteeseen miehen autolla, se on toisinaan sellaista extremeä, jota en kaipaa elämääni.

14 kommenttia

 1. Aivan ihanan ja persoonallisen muistamisen olet saanut <3

  Mukavaa uutta viikkoa, puhalletaan tullut lumi pois! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, puhalletaan lumi pois ja huudetaan aurinko loistamaan <3 mukavaa viikkoa <3

   Poista
 2. Ihanan laukun sait sieki, mie sain kanssa ja nuo puikot ja tuon kastikepussukan, pitänee joku päivä kokkailla siitä!
  Ajelehan varoen ;)

  VastaaPoista
 3. Samoissa mietteissä lumen ja auringon suhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sais nuo lumet kyllä hävitä nyt vikkelään :)

   Poista
 4. Näinhän se on :) Blogistanista olen minäkin saanut uusia virtuaaliystäviä..jotkut jopa tavannutkin :) Kevättä ootellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä täällä Oulun seudulla on aika tiivis bloggaajaporukka ja tapaillaankin kerran kuukaudessa, joten niistä on muodostunut ihania ystävyyssuhteitakin :)

   Poista
 5. Ihania lahjoja! Mukavaa maanantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä olivat kyllä todella mieluisia :)

   Poista

Kiitos kommentista.