Sisällön tarjoaa Blogger.

TULPPAANIEN PALUU
Onpas upea aurinkoinen ilma, kyllä se kuulkaa vielä tästä iloksi muuttuu ja kevät tulee kohisten. Minä olen täällä kuulkaas yrittänyt päästä tämän uuden Macbook pron sielunelämään käsiksi ja äkkiseltään tuntuu niin erikoiselta tämä koneen käyttö, kuvien käsittely jne. Kuvatkin tuntuvat olevan ihmeellisiä niin omassa kuin muidenkin blogeissa, tiiä sitten kuuluuko tämä asiaan millään tavalla, pitää vähän tutkailla enemmän. Saapa nähdä tottuuko tähän koskaan :D

Ihanat tulppaanit jaksavat jälleen piristää meidän arkea, pitkästä aikaa tuli siis ostettua kimppu hennon pinkkejä tulppaaneita, kylläpäs ne vaan saavat mielen pirteäksi.

4 kommenttia

 1. Kyllä siihen tottuu ja sitten ei muuhun enää vaihtaisikaan :). Mitä kuvankäsittelyohjelmaa muuten käytät? Mulla on koneella lightroom, mutta tekisi mieli kokeilla jotain muuta.

  VastaaPoista
 2. Ai no nythän näänkin, että sulla on photoscape päällä tuossa :D.. Onko se hyvä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on tosiaan photoscape. Eroavaisuuksia pc koneen photoscapeen kyllä löytyy, mutta omaan tarpeisiini näyttää riittävän tämä, sillä minä en kauheasti muokkaa kuvia :) Eniten totuttelemista näyttää vaativan itsellä tuo kuvien tallentaminen, että miten ihmeessä ne saa kansioihin, vai saako niitä edes ? Mutta joo, kyllä tää on aikasta ihana kone :D

   Poista
 3. Mulla sama homma. Siis tuo, että on siinä todella totuttelemista, että oppii Macin salat. Sen takia se ehkä onkin jäänyt hieman tuonne kaapin kätköihin!! Photoscape on tosiaan erilainen, mutta onneksi sen sentään sai siihen! Milloinhan pääsisin käsiksi ja oikein kunnolla opettelemaan rakkaan Airin käyttöä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.