Sisällön tarjoaa Blogger.

ULKONA NAUTISKELLEN


Aurinkoista, mutta hieman koleaa säätä uhmaten, päätettiin neidin kanssa syödä kevään ensimmäiset välipalat ulkona. Puhdistettiin talven jäljiltä pölyn peitossa ollut pöytä ja kasattiin hedelmät lautaselle ja kupposiin kaadettiin hieman kuumaa juotavaa. Sitten vaan nautiskeltiin. Kyllähän se maistui hyvältä ( tosin vielä paremmalta varmasti maistuisi jos tämä monta viikkoa kestänyt flunssa jo hieman hellittäisi ). 

Täytyy ehkä ottaa viikonlopun ohjelmaan ensimmäisten makkaroiden grillaaminen ulkona, ai että ne maistuu niin hyvältä ulkona kun ilmat ovat tällaisia vähän koleita, mutta silti aurinko lämmittää jo jonkin verran. Tosin meidän pitäisi ehkä käydä ensin ostamassa se grillikin, sillä entinen hajosi viime kesänä, mutta tästähän sitä voi vaikka aloittaa ne puutarhasuunnitelmat, grillin hankinnasta.

Aurinkoista tiistaita. 

24 kommenttia

 1. Oi oi, täälläkin haaveillaan grillikauden aloituksesta, mutta meillä on sama homma, grilli pitäisi ensin hankkia. :D Tsemppiä etsintöihin ja aurinkoisia päiviä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Grillin hankkiminen on vaikeaa puuhaa, pitää laittaa mies vertailemaan, jotta pääsee mahdollisimman pian käynnistämään grillauskauden :)

   Poista
 2. Kevään ensigrillaukset on vielä tekemättä ja ensi viikonlopuksi lupaili takatalvea, niin taidetaan suosiolla odotella. :) Grillin shoppausiloa teille! Niistä löytyy niin monta vaihtoehtoa, että menee jo pääkin pyörälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei saa manata sitä takatalvea, pitää olla positiivisella asenteella ja toivoa, ettei sitä tule :D Eikä se vaikka sataakin, se kauaa pysy maassa.. kaikki on kiinni siitä kuinka asioihin suhtautuu, ei jaksa murehtia :D :D

   Poista
 3. Kelit on ollut kyllä kohdillaan, aamupala on ihana syödä parvekkeella <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinpä, ei kyllä voisi parempia kelejä toivoa :)

   Poista
 4. Ihana aloitus <3 tuo on aivan ihanaa pitkän talven jälkeen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ensimmäinen eväsretki ulos on aina se parhain :)

   Poista
 5. Oih, mä niin odotan kesäääääää <3 <3

  VastaaPoista
 6. Sielläkin on päästy jo ulos. Meille tuli eilen jo melkein kuuma, kun pihaan ei tuullut yhtään ja aurinko paistoi hetken todella lämpimistä. Tuli kyllä jotenkin hyvä mieli tuosta pienestä hetkestä. Ihana kevät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, todella lämpimiä päiviä jos ei tuule yhtään, niin ihanaa :) kyllä kevät on ihanaa aikaa ja sen kruunaa sitten se alkava kesä :)

   Poista
 7. Säät ovat kyllä suosineet ja aurinko lämmittää niin ihanasti. Me käytiin viime lauantaina metsässä retkellä koko porukalla. Tehtiin tulet ja paistettiin makkaraa ja syötiin eväitä. (huom. omassa metsässä tehtiin tulet). Miten voi kahvikin olla niin hyvää ulkosalla. Aurinko paistoi ja nautittiin joka hetkestä. Kevät saa hymyn huulille ja mielen virkeäksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, aurinko saa kyllä mielen iloiseksi :)

   Poista
 8. Voi pitäisi kyllä itsekin kohta kaivaa grilli esille! :-P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) ne ekat makkarat on kyllä kaikkein parhaimpia :)

   Poista
 9. Laita kuvaa sun vauvamahasta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauvamahat ei kuulu oikein luontevasti tämän blogin aihepiiriin , joten niitä ei blogiin ole tulossa :)

   Poista
 10. Ihanalta kuulostaa, toivottavasti saatte grillin kuumaksi viikonlopuksi! :) me grillattiin ekat makkarat lauantaina ja ai että oli hyvää pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, pitää laittaa mies vertailemaan grillejä pian :D

   Poista
 11. Voi teitä hurjapäitä, kun ulkona olette syöneet :)Oispa kiva tosiaan pian grillata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellähän on päivisin jo niin lämmin :)

   Poista
 12. Weberin grilli on varma hankinta,pesee laadussa monet muut merkit!Me teimme viime kesänä grillissä ihanaa rapeapohjaista pizzaa. Idea otettiin weberin ilmaisesra grillausopuksesta,joka napattiin grillinoston yhteydessä matkaan. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.