Sisällön tarjoaa Blogger.

UPEA MALJAKKO
Löysin melkoisen näyttävän maljakon edellisellä pohjoisen reissullamme. Tämä House Doctorin luomus on kyllä uskomattoman kaunis ja tiedättekö, tuotekuvista en osannut ajatella että tämä on oikeasti näin valtava vaikka kyseessä onkin se pienempi koko. Hintakaan ei ollut kyllä paha, sillä nämä sattui olemaan tarjouksessa 11 euron hintaan, aika edullinen siis omasta mielestäni.

Se olis muuten jo torstai, siivous ja kauppapäivä, täytyy ostaa taas muutamat tuoreet kukkaset maljakoihin, josko se keväinen fiilis tulisi sitten takaisin pirttiin. Kutkuttaisi kovasti kyllä kurvata sinne Hulluille päivillekin, mutta tiedän, että en tarvitse yhtään mitään kodin tavaroita enää lisää, joten ehkä olisi viisainta jättää menemättä sinne ihmisvilinään ja pysytellä vaan niissä ruokaostoksissa.

Aurinkoista torstaita.

19 kommenttia

 1. On tuo niin ihana! <3 Ja näyttävä! :-) Tuo kelpaa esillä olla sellaisenaankin <3

  Aurinkoista päivää Johanna! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihana <3 upeaa päivää sinnekin :)

   Poista
 2. Kivaa torstaita Johanna ja touhuilupäivää sinne!
  Maljakko on tyylikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle, ihanaa päivää :)

   Poista
 3. On kaunis! Olen nähnyt aiemminkin tämän maljakon ja ihailen joka kerta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kaunis ja itse hämmästyin maljakon suuresta koosta :)

   Poista
 4. Upea tuo betonin ja metallisävyn yhdistelmä. Kummasti näin keväisin katse alkaa kiinnittyä kukkaruukkuihin ja maljakoihin. Mistä lie johtuu. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, kukkaruukkuja kotiutuu tuon tuostakin :D

   Poista
 5. Oi, tuo maljakko on kyllä todella kaunis, ja hintakin on vielä kohdillaan! :)

  VastaaPoista
 6. Maljakko sopii ihanasti teidän kotiin! Minä kävin eilen pikamutkan Hulluilla päivillä ja sain jo siinä noin tunnissa parisataa tuhlattua: Teeppareita pojalle, huppari tytölle, leffalippuja, ruokaa... Mutta ehdottomasti kaikki vaan hyvää säästöä ;) Sisustuspuolen kiertelyyn ei aika (onneksi) riittänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, sinähän sait rahaa menemään :D Mun on kanssa tunnustettava että piipahdin ihan nopeasti, mutta en ostanut yhtään mitään :D

   Poista
 7. Mieki sitä viime kerralla siellä pyörittelin kädessä ko oli alennuksessa, mutta maltoin mieleni etten ostanut. :) Tykkään kans tosta tosi paljon ja kivaa vastakohtaa betoni pinta ja kuparinsävyä. Minuaki yllätti koko :) luulin sitä paljon pienemmäksi. Sullahan mie olen nähnytkin tämän ja kysellykki tästä, enkö olekki?
  Hyvä ostos ja hinta oli kyllä kohdillaan :) Pitää alkaa päivittään välillä blogiani, ko tapettihommat alkaa olla hyvällä mallilla...huh huh...käyhän illalla kurkkaan siilon osa 2/2 :)

  Muuttuvakotini Päivi S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisit muuten kyselläkin :D Täällä taas mietitään ikean reissua, siellä olis yhdet kivat tuolit :D Minäpäs tuun kohta taas blogikierrokselle :)

   Poista
  2. Tervetuloa :) Mie en oo vielä niitä tuoli juttuja katella ko on tätä remontin poikasta ollut ja nuorimmaisen tytön harkka treenejä...kohta taas pitää lähteä :) Onko siis vielä ajankohtasta tuolit, vai löysitkö etsimäsi?

   Muuttuvakotini Päivi S

   Poista

Kiitos kommentista.