Sisällön tarjoaa Blogger.

VÄRIKYLLÄISYYTTÄ
Täällä palailtiin vasta ihanasta blogitapaamisesta, taas oli tupa täynnä ihania naisia. Kylläpäs näistä tapaamisista saa hurjasti virtaa taas siihen arjen pyöritykseen, jotta jaksaa, välillä pitää ottaa omaa aikaa ja nämä kerran kuussa olleet tapaamiset bloggaajien kanssa ovat olleet kyllä super antoisia, ihanaa. 

Mutta, onkos siellä kaikki valmista huomisia virpojia varten, suklaamunat hankittuna ja oksat askarreltuina? Täällä on värikylläisyyttä ilmassa, neidin kanssa on nimittäin eilen askarreltu iso kasa pajunoksia huomista varten. Asukin tehtiin tänä vuonna itse jätesäkistä, juuttinarusta ja muutamista asusteista, hauskojahan nämä tällaiset askartelut on ja varsinkin kun meidän tyttö nauttii askartelusta. 

Värikästä illan jatkoa.

14 kommenttia

 1. Nuo lastentekemät oksat ovat aina yhtä ihania! :-) <3 Ja niiden tekeminen myöskin on niin hauskaa lasten kanssa :-)

  Ihanaa lauantai iltaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä<3 ne on ihan super ihania kaikki työt mitä lapset tekee <3

   Poista
 2. Ihania oksia! Jospa meilläkin kävis huomenna virpojia :) Kiva oli nähdä teitä kaikkia tapaamisessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä upeaa nähdä ja on niin kiva kun saa blogille kasvot :) olit super ihana ihminen :) toivottavasti pian nähdään uudestaan :)

   Poista
 3. Hienot on oksat!:) Musta on aina kiva saada huolella tehty oksa, sitten taas hieman "närästää" antaa palkkaa, jos oksan eteen ei ole yhtään nähty vaivaa. Tätä lapsillekin koulussa painotan, kun vitsoja askarrellaan...Toivottavasti huomenna käy monen monta pikkuvirpojaa, kuten viime vuonna!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo :) jokainen lapsi on kuitenkin oma persoona , ei kaikki jaksa niin keskittyä näihin askarteluihin :) meillä tahtoo aina paisua nämä koristelut, mutta saapa nyt nähdä miten koristeiden käy, kun huomiselle on luvattu vesisadettakin :/

   Poista
 4. Oi, tuo ensimmäinen kuva! Siitä saa värienergiaa pitkäksi aikaa :)

  VastaaPoista
 5. Hienoja oksia olette tehneet, niin ihanan värikkäitä. Itse en ole vitsoja tehnyt, kun omat lapset ovat jo niin isoja. Maljakkoon laitoin kyllä pajunoksia, ovat niin kauniita ihanien "kisujen" kera. Meilläpäin (Keski-Pohjanmaalla) virvotaan vasta viikon päästä lauantaina. Namit olen jo valmiiksi ostanut virpojille. Toivotaan että olisi paljon pikku-noitia oven takana. Ihanaa Palmusunnuntaita teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siellä tosiaan taidetaan virpoa vasta viikon päästä, se raja taitaa kulkea jossain tässä lähellä :) Toivotaan että tulisi paljon pikkuisia noitia :)

   Poista
 6. Oli kyllä ihana tapaaminen ja kauniissa kotoisassa kodissa saimme piipahtaa♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihanaa nähdä ja tutustua myös teihin uusiin bloggaajiin, toivotaan että pian nähdään uudestaan :) Helillä oli kyllä niin ihana koti :)

   Poista
 7. Kauniita oksia! Me ehdittiin kuin ehdittiinkin hakea vielä eilen oksat ja koristellakin. Lapset käy yhdessä serkkupoikansa kanssa pian virpomassa, kovin ovat tohkeissaan :)

  VastaaPoista
 8. Lapset tekee aina niin ihanan värikkäitä. Kaunista sunnuntaita!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista.