Sisällön tarjoaa Blogger.

VARJOSTIMEN METSÄSTYSTÄ

Kenellekään tuskin on epäselvää, että rakastan valaisimia, ikkuna, pöytä, katto, seinävalaisimia, siis ihan kaikenlaisia valaisimia. Oman yrityksen aikanakin, valikoimista löytyi paljon erilaisia valaisimia ja niiden myynti olikin se minun juttu, sillä niitä meni ja kysyntää olisi varmasti tänäkin päivänä.

Oletteko te törmänneet siis samaan ongelmaan kuin minä ? Varjostimet tuntuvat olevan katoava luonnonvara ainakin täällä Oulun seudulla. Kaupat myyvät "ei oota" ja kuluttaja jää nuolemaan näppejään. Kerroinkin aiemmin näistä HomeNORD myymälässä olleista - 50% alennuksessa olleista Tine K:n näyttävistä pöytävalaisimista. Päätin laittaa reilu viikko sitten sähköpostia heille asiasta, että olisiko mitenkään mahdollista postittaa vielä sitä yhtä tarjous valaisinta ja olihan se, posti toi perjantaina tämän upeaakin upeamman mustan L kokoisen pöytävalaisimen.

Varjostimen hankinta vain tuntuu tuottavan päänvaivaa. Jos rahkeet eivät anna myöten tällä hetkellä sijoittaa jalkaan ehdottomasti kuuluvaa Tinen silkkistä 40cm valkoista varjostinta niin aika mahdotonta tuntuu olevan löytää jotain muuta kivaa varjostinta tilalle. Ne muutamat "valkoiset" varjostimet, mitä Oulun seudulla myydään taittavat aivan liian paljon kellertevään ja valo niissä muuttuu ihan uskomattoman rumaksi. Päätin siis luovuttaa varjostimen etsimisen ja laitoin tämän kaapissa olleen jalkaan nähden liian pienen varjostimen paikalleen ja jään odottelemaan ensikuun synttäreitäni, jospa mieheni ostaisi syntymäpäivälahjaksi sen the täydellisen valkoisen tinen silkkisen varjostimen, se kruunaisi ainakin tämän jalan. 

Aurinkoista tiistain jatkoa. Nyt täytyy alkaa ruuan laittoon. 

10 kommenttia

 1. Todella kaunis tuo jalka! <3 Täytyypä käydä seuraavalla Ikean reissulla tuolla HomeNORD -putiikissa :) Hienoa palvelua, kun ovat sinulle lähettäneet postitse kaipaamasi valaisimen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä hyvää palvelua :) suosittelen piipahtaan liikkeessä, siellä on kaikkea kivaa :)

   Poista
 2. No nyt puhuit täyttä asiaa :-) Minullakin on täydellinen lampun jalka vaan täydellistä ja kohtuuhintaista varjostinta olen jo pitkään metsästänyt, eikä sellaista vain tunnu tulevan vastaan... Todella tuskastuttavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, todella tuskastuttavaa :) tuntuu jollain tavalla pahalta että Varjostimeen pitää sijoittaa toista sataa euroa että se olisi täydellinen, kun voisi kuvitella että voisi niitä halvemmallakin saada, sellaisia jotka olisivat täydellisiä :) mutta ei tosiaan tunnu kohtuuhintaisia löytyvän :)

   Poista
 3. Tuo jalka on kuin shakkinappula :) Hauska.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kukainenkin näkee asiat miten haluaa :D

   Poista
 4. Heips! Pitkään olen blogiasi lueskellut, mutta en kommentoinut.. Käväisin pikaisen ikea kierroksen viimeviikolla ja siellä oli sellainen "kurttuinen" uutuus? lampun varjostin kahdessa koossa, joka näytti aika räväkästi tinen varjostimen kopiolta.. Niitä oli muistaakseni kahdessa koossa ja kolmessa värissä. Tulit heti mieleen jo ikeassa kun ne varjostimet näin, sillä sinun blogisi kautta hullaannuin tinen lamppuihin. Jokos olet ne varjostimet tsekannut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa :) Itseasiassa olen nähnytkin niitä ikean Hemsta varjostimia, niitä on jonkin aikaa ollut jo myynnissä :) Jotenkin kuitenkin ne eivät kolahda kun on tottunut nuihin oikeisiin silkkisiin varjostimiin :D Hemstat ovat aika ryppyisen näköisiä oikeisiin tinen varjostimiin verrattuna , mutta tämähän on vain makuasia, voisi seuraavalla ikean reissulla katsastaa niitä vielä lähemmin :)

   Poista
 5. Upea on tuo lamppu mustanakin <3. Tinen tuotteet ovat kyllä niin koukuttavia. Mun tämän hetken heikkous ovat nuo kolmijalkaiset bambulamput - himoitsen tällä hetkellä sellaista korkeaa mallia mm. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kanssa tykkään niistä kolmijalkaisists ja ostin nyt sellaisenkin kun oli -50% alennuksella :) nyt mun lamppujen osto on hetken aikaa jäissä, sillä kolme jalkaa on miehen mielestä tarpeeksi :D

   Poista

Kiitos kommentista.